11.04.2014

Fayda Aş Nedir?




Eminim bir çoğunuzun bu yukarıdaki logo çoğu zaman dikkatinizi çekmiştir.Lakin bir çoğumuz anlamını bilmediği için önemsememiş veya ne anlama geldiğini dahi merak etmemiştir.Merak edenler de etrafın da bu konu da yetkin kimseyi bulamadığından bilgi sahibi olamamıştır.

Bu logoyu Türkiye'nin her yerin de Fayda Aş. üyesi perakende satış mağazalarının herhangi bir yerin de görebiliriz.Bu logonun herhangi bir işletmede olması şu anlama geliyor,O işletme Fayda Aş adı altında kurulan şirket ile bir satış ortaklığı kurmuş olup,bu satış ortaklığı zincirinin bir halkası haline gelmiştir.

Rekabet piyasasın da farklı markaları kendi geliştirdiği satış ortaklığı ile bir araya getiren şirketin çok kısa zaman da,büyük adımlar ile büyüdüğünü rahatlık ile söyleyebiliriz.

Ayrıca Firma kendisi hakkın da web sitelerin de şu kısa tanıma yer vermektedir.


"Türkiye çapında, ortaklarına ait 1000'e yakın şube ile 2008 yılında yaklaşık 3.7 Milyar TL toplam cironun sahibi olan Fayda A.Ş.; ortağı olan marketlerin kendi tabelalarının sağ alt köşesine F Logosu koyarak, ‘ F Logolu Marketler’ yapısını oluşturdu. Böylece Fayda A.Ş. fırsatlarını üreticileri ile paylaşmaya başladı. 

 Türk Perakende Sektörü'nün gizli devlerini bir çatı altında toplayan projenin şube sayısı her geçen gün artmaktadır. Hem tüketiciye hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. 

 Henüz 1 yılını tamamlamış bu genç şirket, en kötü ekonomik koşullarda dahi, ortaklık, güven ve birleşim ile ekonomide büyüme ve başarı sağlanabileceğinin göstergesi olmaya adaydır."

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda