21.04.2014

Kiler Yönetici Adaylığında Şartlar



Kiler birden fazla il de 200 civarı mağazası ile hizmet veren önemli perakendecilerden biridir.Kısmen kendi içinden yöneticiler yetiştiriyor olsa da dışardan gelen başvuruları değerlendirdiği aşikardır.

Kiler'e başvurmanız ile başlayan süreç,sizi ikinci görüşmeye çağırmaları ile devam eder.Zira ilk görüşme sizin hakkınız da bilgi topladıkları bir görüşmenin başlangıcı olup,ikinci mülakata çağrılmanız durumun da,sizin olumlu refaranslara sahip olduğunuzu kabul etmişlerdir anlamına gelmektedir.

İkinci görüşme tamamen sizin firmayı tanımanız amacı ile yapılmaktadır.Size firma hakkın da kısa bilgiler verilip,sıklıkla fikriniz sorulur.Bu görüşme de aynı zaman da iş verenin size sunduğu şartlar ve maaş konuşulur.

İkinci görüşmeden de olumlu bir şekil de ayrılmanız durumun da,sizi yönetici adaylığı vasfıyla geçireceğiniz,en az 1 en çok 4 hafta beklemektedir.Bu süreyi saha da yani,mağazalar da değerlendirip şirketin satış politikasını öğrenmeniz sağlanır.Zira bu zaman da sizin yanın da bulunduğunuz yöneticiler hakkınız da olumlu kanaat kullanır sa en kısa zaman da,yönetici olarak herhangi bir mağazaya atanabilirsiniz.

Personelin 10 saat çalıştığı firmanın yöneticiler için belirlediği çalışma süresi 12 saattir.Hafta da bir gün izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.Maaşlar ise 1750-2500 TL arasın da değişkenlik göstermektedir.



6 yorum :

  1. bimden magaza sorumlusu olarak emekliyim emekli calistiriyorsaniz duzce magazalarinfa calismak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiler Carfoursa tarafından alınmadan önce,emekli yönetici çalıştırıyordu.Lakin şu an için durum nedir bilgim yok.Kariyer.net üzerinden başvuru yapmanız da fayda var.

      Sil
  2. Bim mağazasının birinde calisan arkadaş personel alimini iskurdan yaptıklarını söyledi bölge müdürü referansi ile cv bıraktım İşkur olarak değilde kadrolu olarak başlama ihtimali varmı İşkur dan girenler 1300 kadrolar farklı mi alıyor maaşı

    YanıtlaSil
  3. Bim iskurdan mi personel alımı yapıyo yoksa direk kadrolu alım yapıyormu maaş farkı varmi

    YanıtlaSil
  4. Bim mağazasının birinde calisan arkadaş personel alimini iskurdan yaptıklarını söyledi bölge müdürü referansi ile cv bıraktım İşkur olarak değilde kadrolu olarak başlama ihtimali varmı İşkur dan girenler 1300 kadrolar farklı mi alıyor maaşı

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda