1.04.2014

Meşhur Peynirci Çalışma Şartları



Meşhur Peynirci,Ankara da 80'e yakın şubesi ile hizmet veren bir marketler zinciridir.İlk yılların da "Meşhur Pastırmacı" sloganı ile yola çıkmasına karşın,daha sonraları nedeni bilinmez bir şekil de ismini "Meşhur Peynirci" olarak değiştirmiş,ve hala ankaralılara bu isim ile hizmet vermektedir.

Bu firmanın çalışma saatleri 10 ile zaman zaman 11 saat arasın da değişmektedir.Her çalışan koşulsuz cumartesi günleri,tam gün çalışmak zorundadır.Bu tam gün çalışma hafta da bir kez paslaşarak çalıştığınız iş arkadaşınızın izin olduğu gün,tam çalışmanız ile alakasız bir çalışma olup,firmadan herhangi bir şekil de bir ücret talep etmeniz söz konusu değildir.

Buna karşın kasiyer ve orta reyon sıfatı ile istihdam edilen kişiler diğer firmalara nazaran,asgari ücretin hatrı sayılır miktar da üstün de bir maaş alıyor diyebiliriz.Bunun nedeni çalışma saatlerinin uzun olması ve firmanın per-der üyesi olmaması olabilir.Keza tezgahtar olarak çalışan kişilerin maaşları da diğer,rakip firmalara nazaran yüksektir.

13 yorum :

  1. meşhur peynircide maaşlar yüksek lafıyla işci alınırken verilen fazlalık ali cengiz oyunlarıyla fazlasıyla geri alınıyor bünyelerinde çalışanların durumu sözleri ve tepkileri sesleri bu yönde..

    YanıtlaSil
  2. meşhur peynircide maaşlar yüksek lafıyla işci alınırken verilen fazlalık ali cengiz oyunlarıyla fazlasıyla geri alınıyor bünyelerinde çalışanların durumu sözleri ve tepkileri sesleri bu yönde..

    YanıtlaSil
  3. bir firma neden sürekli işçi arar? neden çalışanları bırakır? çalışanlarının sesleri tepkileri neler ? hangi alanda meşhur acaba ?

    YanıtlaSil
  4. Meshur serefsizlik..maas yok mesai yok dogru duzgun sigorta yok.aylarca kandirdilar.kasap ustasiyim.1300 tl olan asgari maasimi bile alamiyorum.tam bir serefsizlik.boyle rezil igrenc serefsiz imansiz bir sirket olamaz.hakkim zehir zikkim olsun

    YanıtlaSil
  5. peynırcı market elemanlarının maaslarını neden veremıyor

    YanıtlaSil
  6. herkes aynı seyı soyluyor peynırcıye sakın gırme yaa bı fırma neden bukadar kotu olabılır calısanlarının haklarını neden yıyorlar..

    YanıtlaSil
  7. eet vermiolar ben suan peynircide calısıyorum kasiyerım 2 aylıgımız ıcerde oluyo resmen

    YanıtlaSil
  8. ve kasiyer bana dio sen hakkını al ben kasadan 50 60 alıyom sende al dio bana bende yapamam haram olmazmı diom ne haram olcak hakkın o senın dio yag gecio iptal edip para cebe atıo veya baska bi urun ve haram olmaz bu benim hakkım dio

    YanıtlaSil
  9. Maaşlarınız da sürekli aksaklık oluyorsa,haklı olarak işi bırakabilirsiniz.Bu konuda herhangi bir avukat size yardımcı olacaktır.Kısa bir süre içinde tazminatınızı da alırsınız.

    YanıtlaSil
  10. Bunların sonu iyi olmaz birgün birinin canına tak eder. vurur bunları.
    Maaş yok mesai yok, izin yok, kendileri son model arabaya binerler. çalışanları aç. icra kesintisini keserler ödemezler. Ya devlette bunlara bi dur arkadaş diyemiyor. nasıl bişey bu ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oraya girip calismayinn kaninizi emiyolar tertemiz gencelr var orda hatta yuksekokulu bitirp guvenip ise grenler var mudurlwr para duzenli yatiyor diyekandriyor bu insanlari vicdansz hak yiyenn bir yasindaki bebwgim yandi izin bile vermediler hatta ustune tutanak tutlar sgortam olmadgi icin ciddi tedavi ucretleri odemk zorunda kaldim

      Sil
  11. Yorumlari okuduktan sonra arafta kaldim. Ama su an gecici bir surede olsun girmek zorundayim

    YanıtlaSil
  12. zaman kaybindan baska birse olmaz senin icin parami kurtarim diye cirpinirsinn calistgin da yanlarina kar kalir hic bulasmaa derimbayni hatayi yaptim gecici de olsa grim diyee ama suann coknsukur bi isim var

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda