28.06.2014

Teknosa Çalışma Şartları




Ülkemiz de teknoloji perakendeciliğin de öncü olan ve,bir çok kişinin çalışmayı istediği Teknosa'nın konuşllarını inceleyeceğiz bu yazımız da.



Firma da çalışma saati 8 saattir.Bu 8 saate çay ve yemek molalarınız dahil değildir.Firmaya yeni başlayan bir kişi için ilk 2 ay deneme süresi olarak geçer.Firma bu süre zarfı için de sizin ile çalışıp çalışmayacağına karar verir.Teknosa da fazla çalıştığınız saatler için kesinlikle mesai alırsınız.Aksi söz konusu olamaz.

Teknosa da maaş+mağaza hedef+kişisel hedef =para şeklin de işleyen ve gayet tatmin edici bir çalışma sistemi vardır.Hem mağazanıza,hem de şahsınıza ayrı ayrı ciro hedefleri verilmektedir.Ve bu hedeflere varmanız durumun da gayet tatmin edici ücretler alırsınız.Ayrıca şunu da eklemeliz ki,Teknosa da kendinizi göstermeniz durumun da 6 ay için de kariyer,yapmaya başlamanız işten bile olmayabilir...

Teknosa da her çalışana aylık 350 TL yemek ücreti ödenmektedir.Yeni başlayan bir personelin ilk etapta 1000-1200 TL maaş aralığı ile istihdam edilen firma da,uzun yıllar çalışmanız durumun da maaşınız da farklı bir hale gelecektir.

37 yorum :

  1. Şuan Teknosa da çalışan biri olarak çalışmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum kendilerine başka iş bakmaları bence daha hayırlı olur bu benim görüşüm.Şuan ki Teknosa şartlarına baktığımızda Prim sistemi değişti ve Prim almanız çokk çokk zor.270 TL yemek parası veriliyor ve AVM de çalışan bir personel için bu yemek parası anca yetiyor diyebilirim.Maaş ise ortalama elinize 1050,1100 küsürlerde birşey geçer ve aldığınız baskı ve bunalım da yanınıza kalır.Benim görüşüm Teknosa yerine Promotör olarak iş aramanız ve şuanki Promotör ler Teknosa Personelinden çok daha rahat konumdalar.

    YanıtlaSil
  2. Bir teknosa calisani olarak cok is,yogun stres,ek garanti satamayan hain ve sunu diyebilirimki isine geliyosa mantigi emegin somuruldugu prim sisteminin coktugu acikcasi yaklsma be kardesim diyebilecegim bir kurum baskiya dayanirim sabir tasiyim diyorsan allah yolunu acik etsin...

    YanıtlaSil
  3. Maaş fiyatları doğru konuştuğum bayanda 1400 olduğunu yemek fişi + prim vardiyalı olarak çalışıldığını söyledi avm olduğu için inşallah hayırlısı olur evde boş oturmaktan iyidir

    YanıtlaSil
  4. Arkdaşlar Açık Öğretim Lisesi okuyorum...Eğer Açık Lise'yi Ticaret Meslek Lisesi'ne kaydırırsam stajyer olarak başlayabilir miyim ? 15-16 Yaşındaki meslek liseli Teknosa'ya girebilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 18 yaşın altındaysan teknosa da çalışman imkansız.ayrıca satış danışmanlığı olsun başka bir bölüm olsun işe alımlarda çok itinalı davranıyorlar. yani öyle her önüne geleni işe almıyorlar...

      Sil
    2. Girebiliyor ben 17 yaşındayım meslek lisesi öğrencisiyim ve eylül ayında stajyerliğe başlayacağım

      Sil
  5. Merhaba,
    Şuan da Teknosa da Mağaza sorumlusu olarak görev yapmaktayım. Teknosada 5 senem, mağazaya aylık hedef veriliyor ve bu da mağaza personeline pay ediliyor, 2 kişi satış yaparak 2000,00TL üstü maaş alırken (hırslı olanlar) işi salanlar ise en kötü 1200,00TL maaş almakta, + 270,00 TL sodexo veriliyor, avm personeline yetmiyor yetmeside imkansızdır. son zamanlarda olağan iş düşüklüğü nedeni ile karlılık için baskı hat safhada buda personeli bunaltıyor özellikle MY ve MS satıs danışmanından az maaş alınıyor :) yanı sıra kargo işi, telefon hattı sattırma, ek garanti,hizmet paketi sattırma vs..vs.. o kadar iş yükü sonrasında odaklanma problemi ysanıyor ister istemez ilgi farklı yönlere kayıyor. Arkadaşım eğer yükselmek istiyosan (tüm firmalar için) mağaza personelini memnun edeceksin, senin parmakların müşteriye bakan dokunan yüzün bizleriz, biz ne kadar iyi olursak sizde o kadar iyi olursunuz. konu farklı yönlere kaymaya başladı. sorularınız olursa mümkün olduğunca cevaplayabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bede çalışma saatleri aynı mı ? bunun hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirimakın bey ben bu yaz çğrenci işi düsünüyorum ve elektronik benim ilgi alanım oldugu için teknosa cok cazip geldi. izmirde yaşıyorum ege üniversitesinde okuyorum. ancak daha önce hiçbir yerde çalışmadım. bu sebepten dolayı konustugum insanlar seni direk depoya atarlar dediler. ama ben satış elemanı olmak istiyorum. bu işler nasıl yürür acaba ?

      ayrıca internette okudugum kadarıyla teknosa çalışanı en az 1000 lira kazanıyor ama araştırdıgım zaman elimize geçen net 800 liraymış. ve her şubede çalışma saatleri aynı mı ?
      defactodan vazgeçtim sırf teknosa için
      Bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

      Sil
    2. Çalışma saatleri değişmez.Bildiğim kadarı ile Teknosa üniversite okuyan kişilere.özellikle diksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek ve teknolojiye meraklı kişilere iş alımların da öncelik tanıyor.İş başvurusu yapmadan net sonucu öğrenemezsiniz.

      Başarılar dilerim.

      Sil
    3. Part time çalışırsak maaşımız ne kadar olur acaba ?

      Sil
  6. acıklisede okuyorum gire bilirmiyim acaba

    YanıtlaSil
  7. Teknosa hakkinda tek soylemek istedigim. Sadece ulkenin su anki kotu durumunu firsat bilerek .isine gelrse mantigiyla personel istihtam etmedir . Allah yar ve yardimcimiz olsun.

    YanıtlaSil
  8. 17 yaşındayım meslek lisesinde okuyorum ve teknosada stajyerliğe başlayacagım. stajyer maaş ve sodexo ücreti ne kadar

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar bazilari atip tutuyor cumleleri bile birbirini tutmuyir coğunun.teknosada çalisip kütüleyenler.para kazanmiyorsaniz o halde niye duruyorsunuz daha.isi biraksaniza hadi...benim arkadaslarim calisiyorlar supervayz olarak.normal bildiğin is 10-19 veya degisiyor saatleri maas arti pirim sigorta yemek yol vs... Yorumlara bağli kalmayin teknosada calisim satis yapan bazi insanlar kendine güvenmediklerinden dolayi yeni eleman yani anlayacagin rakip istemiyorlar yoksa kovulurlar.gidin yekte konusun tafsiyem

    YanıtlaSil
  10. Bi firmanın reklamını en iyi çalışanları yapar bakın arkadaşlar iyi yanını söylryim maaş ticket gününde yatar tek iyi yanı bu yıllarca çalışıp işi bırakan çok arkadaşım var bende bunlardan biriyim nedenleri şu baskıların terbiyesiz ahlaksız şekilde artması şimdi içinizden ben yaparım bunlar çok abartıyo dıyenleri duyar gibiyim arkadaşlar alın teri emek bu firmanın degeri değil onlar için karlılık onemli siz bu karlılığı satılması zor olan şeyle yspcaksınız gidin bi telefon alın teknosadan ordaki satıs danısmanı yırtınıyor garantısını uzatmak ıcın bi dinleyin o paraya onu slırmısınız hat sunacaklat bi dinleyin o hattı alırmısınız bi müşteri olarak satılması zor olan şeyleri zorluyolar krndi müdürleri bile satamıyor kısaca en son çare girin çalışın ama en son care

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle girmeyin arkadaşlar. suan aktif teknosa çalışanıyim. aldığınız maaş degil 1200 2000 de olsa, yasadiniz stres sizi bitiren nokta olacaktir. sagligimi kaybettim teknosa yüzünden. sakin yaklasmayin. is bulunca hemen çıkacağım. yoneticiler keyif yapar çalışmalar butun yükü sizlere yuklerler. gelen musteri baskilari, gelmeyen ürünler, istenmeyen ürünler, sonra musteri şikayetleri, sonrasında şikayetleri size yıkarlar, gizli musteri den yapılan 300 tl kesinti, zaten yirtinsan alacagin prim 250. aman diyorum başkada birsey demiyorum. sağlığını beyin rahatlığını kaybetmek isteyen girsin.

    YanıtlaSil
  12. arkadaşlar şu an teknosa çalışanıyım.3 yılımı doldurdun ama bir de bana sorun..iş bakıyorum kendime.teknosada calışan herkes turkiyenin her yerinde her isi yapar.müşteriye ürünü satmak icin gitmiyor hickimse.aklimizda hep garanti uzatma,hat satisi,aksesuar satisi gibi seylerle yaklasiyoruz.hem primi net ciro dan veriyorlar hem de 24 saat garanti mobil satin diyorlar.kesinlikle tavsiye etmiyorum.ne agzimda dis kaldi ne de kafamda saç.sürekli baski surekli sorunlu musteri sorunlu yoneticilerle ugrasiyoruz.3 kurus para icin kendinizi harcamayin.gidin benzin istasyonunda pompacilik yapin daha cok kazanirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknosa da mudurdum ben . Arkadaslar aldanmayin bu yazilara siz basvurun gelin teknosaya evini arabasini alan calisanlarimiz var ne stresi rahat keyifli calisma var gelin hepinizi bekliyoruz.

      Sil
  13. bugun itibariyle zaten işçi çıkarımıda yapıldı hemen hemen her magzada. çıkartılanların içinde satıları iyi olan kişilerdi vardı. teknosada çalışmak gerçekden kolay değil. çünkü size verilen prim hedefini yapamazsanız ki bu rakam aylık 150-200 bin liralık satış demek ozaman alacağınız maaş çok daha düşük oluyor. üstelik yoneticiler için hedefinizi yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü onlara göre hedefleri kendiniz için yapıyorsunuz onlar için değil. sizden beklentileri nasıl yaparsanız yapında müşteriye tekno garanti veya mobil satın demek. keşke iade ve servis işini biraz daha iyi yapsalarda tekno garanti satışı kolay olsa alan birdaha almıyor çünkü ürünü bozulan teknik servise verirken ürününü çok zorluk çekiyor. servise ürün almamak için elerinden geleni yapıyorlar sonra neden ek garanti satamıyorsunuz? çalışanın hiçbir değeri yok gece 12 de çıkmışsın sabah 8 de kalkıcakmışsın hiçbir şey ifade etmiyor onlar için. sosyal hayatın varmı yokmu umurlarında değil. tek dedikleri ek garanti yapın mobil satın... sonra diyorlar niye müşteri gelmiyor. saçma sapan gizli müşteri olayına hiç girmiyorum zaten paranızı kesmek için uygulanan bir tuzakdan başka bişi değil.

    YanıtlaSil
  14. bütün türkiyede yaklaşık 100 e yakın yönetici onun 3 katı kadar da satış danışmanı çıkartıldı.geriye kalanların hali ortada.anadoluda iş imkanı olmayan çalışanlar yine satış için mağazada kavga dövüş satış yapıcaklar.seni büyüten ve yücelten çalışanlarını ne kolay harcıyorsun teknosa.tebrikler..
    umarım batarsınız..

    YanıtlaSil
  15. İşten çıkarılma ile ilgili detaylı bir meil atmanız durumun da,konuyu sitemiz de paylaşabiliriz.Sizin adınıza çok üzüldüm geçmiş olsun.

    Kulisperakende@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. Eğer Gerçekten elekt. mağazasında çalışmayı seviyorsanız en iyi Teknosa. Yukarıda yazan arkadaşlara sesleniyorum Garanti uzatma Hizmet Paketleri satmak dünyanın her yerinden satılan şeyler,Satanlar nasıl satıyor mağazanızda ilk önce kendinizi yargılayın size katıldığım nokta aşırı baskının olmasıdır yönetici sadece kendini düşünüyor Ekip denilen bir şey yok TEKNOSA da.. Üst Yönetim sadece mağazanın verilerine bakarak iş yapar ama çalışanlara yapılan yüz güldürücü Yapılan yine hiç bir şey yok Bülent bey bir şeyler yapmaya çalışıyor hissediyoruz ama yeterli değil.Merkez ve mağaza çalışanları arasında dağlar kadar fark var. Prim sistemi kazan kazan şeklinde ne kadar çok ciro aksesuar iyi paralar kazanabilirsiniz yeri geldiğinden yönetici den bile fazla para kazanabilirsiniz.
    Teknosa da bir ömür çalışılmaz ama iyi bir çevre iş imkanları sağlayabilir cv nize.

    YanıtlaSil
  17. Teknosa mı ha ..... kazandığın parayı psikologa versen seni tedavi edemez. puff zaten sürekli eleman çıkarıyorlar. Ve devam edecekler. malum asgari ücret zammı işsiz kalanları yan yana getirsen klometreler çıkar. sen emek harca ama tek kalemde hadi yolun açık olsun.

    YanıtlaSil
  18. 3 yıldır Teknosada satış danışmanı olarak çalışıyorum.
    TEKNOSA SATIŞ DANIŞMANI:::::
    1: SATIŞ = DANIŞMAN
    2: TEKNOSA MOBİL = GSM ÇALIŞANI
    3: TEKNO GARANTİ = SİGORTACI
    4: HİZMET SATIŞI = TEKNİK SERVİS
    5: REYON DÜZENİ = TEZGAHTAR
    6: DEPO DÜZENİ = DEPOCU
    7: MAĞAZA TEMİZLİĞİ = TEMİZLİKÇİ
    8: EĞİTİM VE OKUMA GÖREVİ = ÖĞRENCİ
    9: GİZLİ MÜŞTERİ = ÖSYM ÖĞRENCİSİ
    10: İÇ DENETİM = SUÇLU
    11: SAYIM FARKİ = PARASİ KESİLECEK İNEK
    12: HEDEF = REKORTMENSİNİZ
    13: ASGERİ ÜCRET ZAMMI = SIRTINDAKİ KAMBURSUNUZ SİZİ İŞTEN ATMAK İÇİN BAHANE ARAR.
    14: SÜREKLİ BASKİ = SABİR TAŞIYIN
    Yani çalışmak isteyen kişilerin diğer meslekleri.
    Teknosada çalışmak gerçekten çok zor ve bunun yanında elinize geçen koca bir HİÇ sadece.
    Mağaza ve bölge yöneticilerini hiç umrunda değilsiniz. Teknosa mobil, garanti ve hizmet paketi satmadiysaniz hedef olup para kazanmanın anlamı yok ve siz o ay gün calismamişsiniz demektir.
    Bülent beyde çalışanlar için bir şey yapmayacak çünkü Teknosa veri verip kar etmezse başarısız demektir. Oda kendini kurtarmaya bakacaktir. Tablet sistemi getirmekle iş yükü bitmedi tam tersine iç denetim ve gizli musteri de madde olarak önümüze geldi.
    Lütfen yalaka gurubu, mağaza yöneticisi ve sadece satış yapıp is yapmayan sözde çalışanlarda cevap yazmasın. Teknosa sizlerle bizlerle büyümeye devam edecek ama hiç bir zaman çalışan ve insan demeyecek çünkü yerinizi alacak daima insan (esek) var. Siz yolcu onlar Hancı
    BUYRUN TEKNOSADA BENİM YERİMİDE ALABİLİRSİNİZ ÇALIŞMAK İSTEYENE TAVSİYE EDİLİR. tabi sabır taşı ve vasıfsizsaniz !!!!!!!!!@

    YanıtlaSil
  19. Yorumları hepsini okudum.Bende 8 yıldır Teknosa çalışanıyım.Özetle çoğu doğru, Teknosa çalışanı;aynı zamanda sigortacı aynı zamanda gsm hattı satan bir yetkili, aynı zamanda kredi veren bir bankacı, aynı zamanda yetkili servis dir. Bunlar Size verilen ciro ve reyon sorumlulukları haricindeki işleriniz.Günlük sekiz saat çalışma standarttır. Hafta sonu bayram kar yağmur çamur gibi ekstra hiçbir izniniz yoktur. Haftalık izin ve yıllık izin ve bazı özel izinler (evlilik yada yakınların ölüm izni gibi)
    Teknosa da yeni eski ayrımı yoktur aylık hatta günlük değerlendirilirsiniz.Mesela kendimden örnek verecek olursam 3500 satış Danışmanı arasında 2015 ciro ortalamasında ilk 15-20 deyim diyebilirim. Bu beni bu ay ki hedeflerimi (ciro,ek garanti, hizmet paketleri, mobil gsm hattı,aksesuar oranı, fatura adedi,fatura başına ürün oranı satış süresine göre fatura adedi Vs.gibi) yapmayacağım anlamına gelmiyor yapmazsam başım ağrımaz diyemem.Başka bir mağazaya transfer başta olmak üzere bir çok yaptırım söz konusu olabilir.Zaten her işyerinde olduğu gibi verilen hedeflerin üzerinde bir performans gerçekleştirdiğinizde bu sizin standardınız olarak kabûl görülüpve bundan ötürü herkese verilen normal hedefleri gerçekleştirmek sizi maalesef kurtarmıyor.Bunca sıkıntı var madem hala neden çalışıyorsun diye soran arkadaşlara ise cevabım şudur. Ocak ayında 5000 TL ye yakın maaş aldım. Standart maaşım primlerle 2500 TL nin altına pek düşmez. 1300 TL asgari ücret vaadiyle açık ara hükümet kurulan bir ülkede yaşıyorsanız benimde bu ıstıraba neden katlandığımı anlarsınız :) teşekkürler...

    YanıtlaSil
  20. Merhaba yazılanları okudum.Bende bir Teknosa çalışanıyım.Teknosada çalışmak demek gerçekten büyük ve zorlu bir iş. Çünkü sizden beklentileri dışardan sadece satış yapmak gibi görünsede bazı arkadaşların da bahsettiği gibi aynı zamanda sigortacı aynı zamanda gsm hattı satan bir yetkili, aynı zamanda kredi veren bir bankacı,aynı zamanda kasiyer (kasalarında ikiden fazla kasiyeri yoktur ve günün çoğu zamanında banka kuyruklarında para yatırmakla meşguldurler sizde kasada işlem alırsınız),aynı zamanda yetkili servis dir.Teknosa da günde 8 saat çalışırsınız.24 saat hedeflerinizi düşünürsünüz.Mağazaya verilen hedef kişi başına bölündüğünden işten çıkarılan rapor alan personelin hedefleride Size yansır.Gerçekten de hasta olsanız kimse sizi geçmiş olsun diye aramaz bile. (bir kaç istisna hariç) Kaç yıldır bu şirkette çalıştığınız önemli değildir siz şirket için rakamsal verilerden ibaretsiniz bir önceki ayınınızdaki verilerinize bakılır o kadar.Siz o verilersiniz işte. Teknosada illede çalışmak isteyenlere tavsiyem 20'li yaş grubunda hırslı ve gelişime açık ve bir o kadar sabırlı biriyseniz en geç 25 yaşınıza kadar çalışıp iyide para kazanabileceğiniz bir yerdir. 25 yaş diyorum çünkü herhangibir vasfınız olmadığı için hayata atılma fırsatını bu tatlı kazanç için heba etmenizi istemediğimdendir. Tatillere gelince haftalık bir gün hafta içi olacak şekilde bir gün tatiliniz var. Haftasonu bayram kar yağmur çamur gibi ekstra hiçbir izniniz yoktur. Özel izinler dahilinde ölüm yada evlilik gibi izinleriniz mevcut.En güzel bölüm kazançlara gelince.Hedeflerini tutturan bir satış danışmanı aylık 2000 TL'nin altına düşmez Bazı firmaların da ayrı prim uygulamaları ve yıllık prim gibi Extra kazançlarınızda var. Mesela kendimden örnek verecek olursam bu ay (Ocak ayı) yıllık primle birlikte 5000 TL ye yakın bir maaş aldım. Bu da bu şirkette neden hala çalıştığımın sebebidir.Dolasıyla arkadaşlar Teknosada bazen bölge yöneticilerinden bile daha fazla para kazanırsınız o yüzden para derseniz gelin çalışın huzur derseniz kapısından girmeyin derim :)
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  21. Stress baski ve iki yuzlu bir calisma ortami bosverin

    YanıtlaSil
  22. 14 senelik mağazacıyım son üç senedir teknosadayım çalıştığım yerler arasında Migros ve Tekzen gibi mağazalar var ama içinde insana, emeğe saygı göstermeyen, çalışanına değer vermeyen ve tek hatada gözünün yaşına bile bakmayan; bunun yanında çalışabilecek en AMATÖR şirkettir TEKNOSA....
    Iso 9001 10001 bu belgelerin arkasına sığınacak kadar acizdir TEKNOSA...

    YanıtlaSil
  23. 5 yıllık Teknosa calısanıydım üstelik mağaza yöneticisiydim istifa ettim ve baska şirkete geçtim arkadaşlar aman diyim bir millet celladına aşık olur mu? Olmayın emek hırsızlığı saygısızlık bölge yöneticilerinin müdürlerinin kadın çalışanlara davranışları tam bir rezillik satış mı? Peki ne satacaksınız gtg yap mobil kredi vereceksiniz her türlü işi 1300 liraya yaptırırlar nerden kessek bu faydasızların parasını diye düşünürler Sabancıya yakısmayan bir şirket !!! çalışana değer yok saygı yok yeri gelir üst yöneticiden küfür bile yersiniz en son çare bile bu şirkette çalışmayın!!!

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar Teknosa çalışanı olarak ben yorumlara katılmıyorum aylık gelirim 2400- ile 3100 tl arası değişiyor primler ile sonuç itibarı ile bir şirkette satış yapmak için çalışıyoruz ve ne derlerse onu satmak zorundayız gtg ise gtg olmadı mobil ben insanlara dürüst bir şekilde anlatıp hedeflerimi yapıyorum ve hiç bir şekilde baskı görmüyorum ha şimdi derseniz ki hedefini yapmada görürsün o zaman baskıyı diye ama sonuçta menfaat ilişkisi değilmi ticarethaneler.saygılarımla

    YanıtlaSil
  25. Bende 8 yılımı teknosa için veren ve karşılığında kocaman bir hiç elde ettiğim bununla kalmayıp sağlığımdan olan biriyim.Sağlık konusundan başlamak istiyorum aylarca psikiyatriden destek alarak ayakta kalabildim canıma kast ettim ve dişlerimden hergün biraz daha zehirlenerek ölüme doğru ilerliyorum.Bunların ne demek olduğunu benim gibi çalışanlar az çok bilirler ve hak vereceklerdir Görevim Mağaza yöneticiliği idi ama beni karısıymışım gibi kullanmak isteyen bölge yöneticileri ile çalıştım ve buna baş kaldırdığım içinde sürekli mobbing uygulanarak bezdirilmeye çalışılan ve herseferinde haklı olarak ayrılan biriyim.Nasıl dayandınız yada neden buna boyun eğdiniz konusuna gelirsek tabiatım gereği asla pes etmem ve şartları kendim oluşturuyorum konusunda çelişkide kaldığım için dayandım.Yukarda yorumu bulunan bir çok kişiyide tanıyan ve bunların ne kadar haklı olarak ayrıldığını yada hangi baskılardan sıkılıp ayrıldığını biliyorum.Olumlu Düşünüp herseferinde hatalıyım demekten sıkıldığım bir anda mağazamın yerdeğişikliğini bahane edip işyerinden ayrıldım yoksa aklımı oynatacaktım lakin bana bunları yaşatanlarında yanında bırakmadım bir bölge yöneticisi düşünün ve bölgesindeki bayan personellerin %80'e yakınını cinsel istismar taciz ve hatta beraberliğine şahit oldum çıktığım dönem ve bunları raporladıktan sonra artık yaşanılmayacak bir yer olduğunu ve hatta etrafından bile dolaşılmayacağını anladım.İnsanın bir pil gibi kullanıldığı en güclü dönemlerini bitirdiği ve sonrasında hiç bir hak ödenmeden iftiralarla yok edildiği bir firma olarak Aklıma kazınan firma TEK-no SA.Satış becerisi ikna kabiliyeti olarak işe alınır akabinde Bölge müdürün sevmedi diye işinden olursun Ya sevmedi diye bir tabir ile işinden olan kaç kişi var ki.Rüşvet alan Bir bölge düşünün Buraya mağaza açacam diyip mülk sahibinden para alan kaç firma çalışanı vardır ki.Etik Kurul yöneticilerinin bulunduğu iç denetiminin uyuduğu bölge müdürünün kendini Haşa Peygamber Sandığı işi bilenden korkan ve buna dayanamayan kendinden iyilerinin olduğunu kabullenmeyen kişisel hedef yalanının boy gösterdiği ve bölge yöneticisi ile yatan çalışanın emir verdiği işi bittikten sonra çöp olduğunuz yer Tek no SA Şimdi Bunları yazdığım esnada ne kadar sinirlendiğimi siz düşünün ve hangi psikoloji ile dile anlatmaya çalıştığımı göz önünde bulundurun lütfen çümlerlerin yersiz ve anlamsız olduğu bir yazı olabilir bu konuda kusura bakmayın.Özetle ve Son cümlem Sakın Sosyal hayat sağlık ve zaman beklentiniz olmasın Tek- No Sa da çalışmayı düşündüğünüzde bir kez daha düşünün.Bunları da yalan ve iftira olarak değerlendirecek Olursa siteye mail adresimi ve iletişim numaramı bıraktım tek tek delilleri ile beraber savcılığa vermiş olduğum dilekçeyi bile kendisine ulaştırabilirim.Biz Yükselttik Biz Buna da Son veriririz yargı devleti Büyük Balıkların küçük balık gördüklerinden olmadığımızı bütün ülke ve sosyal medya görecektir.Bu Şansı tanıyan perakendekulis ailesinede teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  26. Kesinlikle işten ayrılan ve çıkartılanlar dahilinde aynı sorun bende olmuştu bende operasyon el. olarak çalışıyordum taaki sözleşme bitene kadar fakat o 5 ay içersinde benle birlikte giren satış danışmanı arkadaşımın yaptığı hedefler altın seviyesi ne gelmişti hepsini tamamlamıştı ve son 1 haftada yapacağı 3000 liralık satışta bitti fakat normal olarak ben dahil onu da işten çıkardıkları zaman yaptıkları hedefi almadı fakat benim muzdarip olduğum olay benim kendi pozisyonda hem iade takip iadeleri kont. hem satış hem kasiyer yeri geldiğinde hem kargolama tipik m.y gibiydim iyki de çıktım kesinlikle tavsiye etmiyorum

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. başvurmuştum. yorumları okuyunca başvurumu geri çektim

    YanıtlaSil
  29. Arkadaşlar merhaba ,

    Ben part time satış danışmanıyım ve şuna inanın dışarda inşaatda çalışan insan bile baskı görüyordur. Şunu net bir sekilde soyleyebiliyorum şuanda yeni giren bir satış danışmanı minimum 1300 tl ve 320 lira sodexo alıyor. Bu sadece ilk bir ay geçerli. Bu işi severek yaparsan ve gerçekten para kazanmak isteyen biriysen lise mezunu insanlar 3000-4000 lira maas alıyorlar. Hedefler felan zor evet ama imkansız degil hicbirsey. Helede magazanda ki çalıştığın ekip arkadaşların iyiyse tamamdır iş. Hem yüksek tempo sürekli hareketlilik ve sürekli dinç kalmayi seven insanlar kesinlikle başvursun. Part time calisiyorum 1700 lira maas aliyorum en kötü ve magazam konum olarak kötü bir magaza olmasına rağmen.

    Son olarak şunu soylemek istiyorum teknosa " mühendis , mimar , doktor " olan insanlari alip satış danışmanı yapmıyor. Lise mezunu insanlar geliyor ve koskocaman açık bir kapıya giriyor eger hedeflerini yaparsan minimum maaşın 2500-3000 liradir garantisini verebilirim. Tabii işini severek yaparsan sende memnun olursun cebinde dolar. Her işte böyledir.

    Yani tavsiyem size eger lise mezunu veya önlisans mezunuysanız gözünüz kapalı olarak teknosaya girin ve gercekten yükselmeye gerek yok düsünmeyin satış danışmanlığını bir meslek olarak benimseyin ve aylik ortalama 3000liraya yakin gelir elde edersiniz buda minimumu.

    YanıtlaSil
  30. Bu makale yoruma kapatılmıştır.Dilerseniz 2016 çalışma şartlarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda