29.08.2014

Öztürk Market Çalışma Şartları




Ankara merkezli ve henüz büyüme aşamasın da olan bir süper market zinciri olan,Öztürk Market'in çalışma koşullarını ele alacağız bu yazımız da.Detaylara geçmeden önce,firmanın yerel bir işletme olduğu notunu ekleyelim.

Firma çalışma saatleri uzun olanlar arasın da ilk sıralar da bulunması ile,diğer işletmelerden farklı bir yapıya sahip olduğunun sinyallerini veriyor.Rakiplerine göre uzun sayılabilecek bir mesai saati (12 Saat) olan işletmenin,koşulsuz şartsız her personelin cumartesi ve pazar günlerini tam gün çalışması bir kuralı bulunuyor.Bu çalışma periyodik olarak devam eder,ve işçiye bu çalışma karşılığı ücret ödenmesi söz konusu değildir.

Günlük 12 saat çalışma süresi olan firma,personeline hafta da bir gün izin hakkı vermektedir.Kasiyer ve orta reyon olarak çalışan kişilerin asgari ücret aldığı firma da,tezgahtar olarak çalışanları maaşı farklılık göstermektedir.

1 yorum :

  1. Burda calisacaginiza gidin hambal olun ben 9 ay calisdim hergün 9 10 vardiya denen birsey yok yemekleri kötü bayat ekmek yedirir

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda