3.09.2014

Beğendikte Kasiyer Olarak Çalışmak




Daha önce sektörün öncü firmalarından olan Beğendik'in çalışma şartlarını sizler ile paylaşmıştık.İsteyen Buradaki linkte tıklayarak o yazımızı tekrar okuyabilir.Lakin bu yazımızın esas amacı sizlerden gelen istekler üzere kasiyer çalışma koşulları olacak.Zira bu konuyu detaylandırmaya çalışacağız çünkü,hayli merak edenler var.

Şu an itibari ile firma da çalışan bir kasiyerin net maaşı asgari ücret olarak belirlenmiştir.Bunun ile sınırlı mıdır sizce?tabi ki hayır.Firma maaşlara ek olarak günlük kasa teslimin de açık veya fazlası çıkmayan personele kasa tazminatı adı altın da bir ödeme yapmaktadır.Bu ödeme her ay düzenli olarak maaşa yansıtılmaktadır.Durun dahası da elbette bu saydıklarımızın dahası da var.Her kasiyer aylık yaptığı cironun 1000/1'ni prim olarak almaktadır.

Farz edelim ki siz kasiyer olarak çalışıyorsunuz ve o ay 100 TL ciro yapmışsınız,bu yaptığınız ciro sizin maaşınıza ek 100 TL ek ödeme almanızı sağlar.Cironuz arttıkça sizin alacağınız prim ücreti de artar.

Ayrıca şu aralar firma da "Kahraman Kasiyer" adı altın da kasiyerleri kapsayan bir satış çekişmesi yapılmaktadır.Şirket bir veya bir kaç ürün belirlemektedir,bu ürünü en çok satan kasiyer firmanın belirlemiş olduğu hediye veya alışveriş çekini almaya hak kazanmaktadır.

Görüldüğü üzere Beğendik diğer firmalar ile kıyaslandığın da,özellik ile kasiyerlik alanın da rakiplerinden hayli bir cazip duruyor çalışanlar için.Şimdi karar sizin dilerseniz bu kurumsal şirketin bir çalışanı olabilirsiniz...

1 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda