14.10.2014

Kiler Market Kasiyer Çalışma Şartları



Daha önce sizler için,Kiler Marketler zincirinin genel çalışma şartlarını incelemiştik.Lakin görünen o ki bireyler marketler de,kendi araların da bölümlere ayrılan ve bağımsız çalışan meslek gruplarını detaycı bir şekil de temaşa ediyor.

Bu yazımız da Kiler Grubunun perakende kolu olan marketler de,Kasiyer olarak çalışmanın şartlarını inceleyeceğiz. Firmaya iş başvurusu yapıp kasiyer olarak işe başlamanız durumun da,evvela gececi olarak staj görmeniz için işin de deneyimli kasiyerler tarafından yaklaşık 7 günlük bir oryantasyon sürecine,tabi tutulursunuz.

Zira kasiyerlik hakkın da herhangi bir bilginiz yok ise bu süreçte kasanın nasıl kullanıldığı vb. bilgiler öğretilir.Bu süreci başarılı bir şekil de atlatmanız durumun da,daimi olarak istihdam edileceğiniz mağazanıza rotasyon işleminiz yapılır. Gelelim çalışma şartlarına,çalışma süresi 10 saattir çay ve yemek molaları bu saatlere dahildir.Hafta da bir gün izin hakkınız vardır,bir yıl çalışmanız durumun da 14 gün yıllık izin hakkına sahip olursunuz.

Firma "Kasa Tazminatı" adı altın da bir uygulama ile,her kasiyere 100 TL değerin de bir ücret ödemesi yapmaktadır.Lakin bu ödemenin tamamını alıp almamak kasiyerin elindedir.Şöyle ki,günlük olarak kasa teslim raporlarınız da açık vermediğiniz süre bu 100 TL'nin tamamını alabilirsiniz.Tam tersi olması halin de,açık verdiğiniz tutar tazminatınınızdan kesilir,ve geriye ne kaldıysa o ücret verilir.Kalmaması durumun da tazminat verilmez.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda