18.11.2014

Migros Kasiyer Çalışma Şartları




Migros'un genel anlam da sizler için çalışma şartlarını incelemiştik.O zaman yazdığımız makalemizden dolayı olumlu eleştiriler aldığımızı da söylememiz de bir beis yoktur sanırım.Lakin bu gün yine sizden gelen bir kaç meil doğrultusun da,birinci şahıslardan Migros Marketler zincirin de bir kasiyerin çalışma şartlarını daha detaylı ele alacağız.

Genel çalışma şartları yazımızı okumak için: Migros Çalışma Şartları

Firmanın çalışma saatinin 8 saat olduğunu bir önceki makalemizde de belirtmiştik.Kasiyerler için de bu çalışma saatleri geçerlidir.Lakin vardiyalar değişkenlik gösterebilir.Yani bir hafta sabah-bir hafta öğlen gelmeniz tamamen siz ve kasiyer arkadaşlarınızın arasın da istişare edeceği bir mevzunun nihayetin de belirlenmektedir.


Firma kurumsal bir alt yapı ile hizmet verdiği için çalışma koşullarında da rakiplerinin bir adım önün de olmayı başarmıştır.Sendikal haklara sahip olacağınızı bilmenizi isteriz.Fazla çalışma ve resmi tatiller konusun da sıkıntı yaşamayacağınız ender,perakendecilerden bir tanesi de Migrosdur.

Ücret konusuna gelecek olursak,firma da bir kasiyer mevcut asgari ücretten yaklaşık %10 daha fazla maaş almaktadır.Tabi bunun ile sınırlı değil,her üç ay da bir maaşınızın üçte birini prim olarak alırsınız.Bu koşulsuz şartsız her üç ay da bir tekerrür eder.Bunun dışın da yıl da üç defa çeşitli gider adı altın da para yardımı yapılmaktadır.Yardımın miktarı firma tarafından belirlenmektedir.Bitti mi?Hayır bitmedi,her ay düzenli olarak gıda yardımınızı da alacaksınız.Tüm bunların yanın da istihdam edilen mağazanıza verilen hedefin aşılması durumun da,tüm personel gibi kasiyerler de hakkı olan prim ödemesini alır.

Kasiyer şartların da belirttiğimiz gibi,çok dikkat isteyen bir iş olsa gerek.Zira günlük hesap teslim raporların da parasal anlam da verdiğiniz her açık maaşınızdan kesilmektedir.Bu durum Migrosta da aynı şekil de devam etmektedir.Yüksek rakamlar da açıklar vermeniz sizi işinizden edebilir.

MİGROS 2017 ÇALIŞMA ŞARTLARI/MAAŞLARI İÇİN TIKLAYIN

8 yorum :

  1. Hicte boyle degil ilk 6 ay iskurla ortak aliyor. Ben oyle alndim. Asgeri ucret ve yemek sadce. 6 aydan sonra kadroya girersen o haklri aliyosun. Bence arastrin iyice.

    YanıtlaSil
  2. İşkur ile yeni yeni anlaşılıp personel alımı yapılmaya başlandı.Bunun sebebi ise asgari ücrete yapılan zamdan dolayı,devletin iş verene destek vermesidir.2017'nin ocak ayından itibaren normal işçi alımlarına devam edecektir firmalar.

    Şu an için yukarı da belirttiğiniz gibi tüm firmalar,personel alımını işkur üzerinden yapmaktadır.

    YanıtlaSil
  3. ÇOK AÇIKLAYICI OLMUŞ ÇOK UĞRAŞMADINIZ İNŞALLAH :)

    YanıtlaSil
  4. Mrb bim den ayrıldım
    Mağaza sorumlulugu yapiyirdum.
    Internet ten başvuru mu gerçekleştir dim.ne kadar sürede donus yapılır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara alımlar çoğaldı 3 gün içinde dönebilirler.

      Sil
  5. Bize dönüşler mail hesabından mi oluyor.
    Yoksa telefon numaraların dan mi oluyor

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda