2.12.2014

Migros Personel Maaşları?




İnternet de belki de en çok merak edilen konulardan birisidir Migros'un personeline verdiği ücretler.Bu konuda haylice bir mail aldığımız için her ne kadar yıla göre değişken gösteriyor olsa da,bu konu hakkın da açıklayıcı bir yazı yazma gereği duydum.

Migros iki şekil de elaman çalıştırdığını daha önceki yazılarımız da belirtmiştik.Bilmeyenler için ben bunu istiyorum.Migros hem Tansaş hem de kendi resmi şirketi üzerinden elaman alımı yapar.Bunda ne var dediğinizi duyar gibiyim lakin,esasın da çalışma ve ücretleri ele aldığımız da durum o kadar da masumane gözükmeyebiliyor.

Tansaş üzerinden alınan elamanlar genel de ilk etapta part time ve düşük ücret politikasına tabi olur.Migros elamanlarının aldığı bir çok ödemeyi ve yardımı almaz.

Bu konu da merak ettiklerinizi buradaki yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. Migros Çalışma Şartları
Ayrıca Migros Yönetici Adaylığında Şartlar ve Migros Kasiyer Çalışma Şartları adlı,yazılarımızı da okumanızı tavsiye ederim.

Dolayısı ile Tansaş elamanı olmanız durumun da,bu sizin için büyük bir handikap olmuş oluyor.Peki Migros kendi şirketi üzerinden elaman alımı yapıyor mu?Tabi ki yapıyor lakin bu her zaman olmuyor.Çok aşırı derece de personel ihtiyacı olduğu ve sağlam bir referans olması durumun da,bahsettiğimiz Migros üzerinden işe girmeniz içten bile değil.

Yani durum böyle olunca Migros maaş yönünden hayli belirsiz bir perakendeci haline geliyor ve hiç bir zaman net rakamları söylemek mümkün olamayabiliyor.Fakat biz yine de sizler için çalışanlarına sorduk ve ortalama bir bilgi sahibi olmayı başardık.
Yazdığımız rakamlar yıllara göre değişkenlik gösterebilir.

Kasiyer,dönemimizin asgari ücretinden yaklaşık %10-20 daha fazla maaş almaktadır.Lakin bunlara ek olarak ödemeler de almaktadır.Orta reyon ve benzeri pozisyon da çalışanlar da aynı şekilde.

Kasap-Manav-Şarküteri,asgari ücretten yaklaşık %50 daha fazla bir ücret almaktadır.Genel de bu ücretler yıl ve tecrübeye göre değişkenlik göstermektedir.Bunlara ek olarak prim vs. adı altın da ödemeler de alınmaktadır.

Mağaza Müdürü Yardımcısı,asgari ücretin yaklaşık 3 katı daha fazla bir maaş almaktadır.

Mağaza Müdür,asgari ücretin yaklaşık 4 katı maaş almaktadır.

Mağaza Müdür ve Yardımcılarının da primi bulunmaktadır.Hedef ciroların aşılması durumun da yöneticilerin aldığı primler personelin aldığından fazladır.


MİGROS 2017 ÇALIŞMA ŞARTLARI/MAAŞLARI İÇİN TIKLAYIN

185 yorum :

  1. eskisi gibi iyi değil migrosun maaşları koç zamanın da koç gibiydik :)

    YanıtlaSil
  2. Tansaş var birde murat lojistik var sanal için bu lojistik hakları Migros dan farklımı bilgisi olan varmı sanal Market elemanı hangi şartlarda çalışıyor şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ertürk Migros la hiç bir alakan yok sadece sigortan ve maaşın tam yatar asgari ücret yol yemek o kadar on yılda çalışsan gene böyle kıdem diye bir şey yok hep tabiri caise hamallık yaparsın tabi ki sen bilirsin

      Sil
    2. Ertürk benide aradılar maaş 1300 herşey içinde imiş birde 11 saati buluyormuş çalışma saati mesai vermiyorlar ben vazgeçtim birde seçerken kırk dereden su getirirler resmen lise mezunu hamal arıyorlar

      Sil
  3. Merhaba bu sanal farklımı oluyor nasıl oluyor Migros a başvurmuyomusun bu nasıl iş fakat Migros Taşören firmaya muhakkak eleman koruma adına şartlar koymuş tur iyi bilenden öğrenmek veya çalışıp denemek lazım herkez farklı kendi düşünceler de farklı bu işi bize iyice aydınlatan bir arkadaş çıkar sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. timo haklı dediği doğru en az 11 saat çalışıyosun ve 1300 tl maaş alıyosun sadece herşey içinde ve hata payına göre artık maaşından bi tutar kesiliyor.

      Sil
  4. Ben lojistik de olsa Migros elemanının bütün haklarına sahip diye biliyorum sadece sanal ile uğraşıyorsun bence dene derim diğer firmalardan farklı hazırlayan başka şoförü başka dağıtan başka bence diğerlerine göre çok avantajlı deneyin derim hiç bir iş kolay değildir

    YanıtlaSil
  5. Mert doğru bir tesbit ihtiyacı olan zaten gidip çalışıyor şunu iyi biliyorum Migros elemanları ile aynı hakka sahip oluyorlar ama tansaş öyle değil denemeye değer zaten eğitimde bütün haklarınızı söylüyorlar

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bu sanal Market elemanlığı kafamı karıştırdı net bilgiye nasıl ulaşırız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba deniz ben migros sanal markette çalışıyorum 1350 tl net maaşım var 100 tl bono veriyolar ve sabah 9 akşam 6 çalışıyorum işin yogun oldugu zamanlar biraz yoruluyosun oda her işte olur sonuçta çalışmaya gidiyosun ve sigrotan maaşın üzerine yatar migrosun en değer verdiği firmadır murat lojistik şunu sölemek isterimki kıdem olarak şef olma şansın var ama uzun yıllarını vermelisin ve 2016 dıda askeri ücret artacak

      Sil
  7. MİGROSDA SİZE SÖYLENEN ÜÇRETİN HER ZAMAN FAZLASINI ÖDER

    YanıtlaSil
  8. migrosunda mı taşeronunu yapmışlar:))

    YanıtlaSil
  9. Migros/Macrocenter takım lideri maaşı ne kadar?

    YanıtlaSil
  10. Hic iyi degil tavsiye etmm bn calistim hic memn kalmadim

    YanıtlaSil
  11. Ben Lisans Mezunuyum. Migros BİM veya A101 Gibi yerlere direk MYS ünvanlı şekilde işe başlandığına dair duyumlar aldım. Bunun doğruluğu nedir . teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur.Sizin ile aynı tahsile sahip ve hiç perakende tecrübesi olmayanlar,vurguladığınız pozisyon da işe başlayabiliyor.Başvuru yapmanızı tavsiye ederim.

      Sil
    2. A101 personeli olarak diyebilirim ki A101'de direkt msy olma gibi bir durum yok. Ortaokul mezunu bayanı 1 sene tecrübesi var diye msy yaparlar, sen işletme lisans mezunu olup 2 dil bilsen bile personel olarak başlarsın. Deneme süresi olan ilk 2 ayın sonunda eğer ihtiyaç varsa msy olursun. Hemen sevinme, msy olsan bile bir 2 ay daha personel maaşı alırsın. Zira bu seferde msy (aslında Günlük Temsilci, yani msy adayı) olarak deneme süresi başlar. SM onaylarsa resmi olarak msy olursun ve çıplak 1400 lira maaş alırsın. Başka da bir şey alamazsın.

      Sil
  12. Ben de lisans mezunuyum.Bahsettiğiniz MYS pozisyonuyla ilgili bilgilendirebilir misiniz acaba_?

    YanıtlaSil
  13. Sitemiz de arama yaparak,Migros'un yönetici adaylığın da şartlarını okuyup,öğrenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  14. Ozel sektor ne bekliyorsunuz renkli tv mi

    YanıtlaSil
  15. Özel srktorde biyerinizi yirtsaniz en fazla 100 150 oynar yaranamazsaniz ciro yaparsaniz tavir envantr sayim olur dogru cikar tavir uzun calişma saatleri sosyal hayatin yok yaşayan cenaze gibisiniz devletin yasasi var ama uygulayan babayigit erkek yok anca cay icip yatsa memur tayfasi denetim 0.A101 tam bir umutsuz vaka düzmez MSY aldigi maas 1381 gulermisin aglarmisin bim personel 1450 aliyor adamlarin msy 1800 aliyor A101 tam bir umutsuz vaka

    YanıtlaSil
  16. direk msy olarak başlayamazsın
    zaten yukarıda arkadasın da bahsettiği gibi msy olabilmen için en az gt 'lik yapman gerekiyor ondan sonra da sınava giriyorsun sm onaylarsa olursun
    şu anda en iyi 1400 tl falan alırsın

    ama tavsiye etmem girme zaten girsen 2-3 ay zor çalışırsın
    çünkü bende bs olmama rağmen pes ettim

    YanıtlaSil
  17. Slm arkadaşlar migros da yönetici maaşı net olarak nedir şu anda ? Ve diyelim ki yönetici oldun daha sonra üst seviyelere çıkma durumu nedir ? Belki ceo oluruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direkt Yönetici olarak başlamanız çok zor.Sırasıyla sınava girerek,yönetici adaylığı-mağaza müdürü yardımcılığı-mağaza müdür ve bölge müdürü şeklinde zincirleme gider.Maaş konusu değişken olmasına karşın tatmin edicidir.

      Sil
  18. Yukarida belirttiğiniz rakamlar en fazla verilen maaşlar mı oluyor ? En düşük yönetici adayı, müdür yardimcisi, müdür ve bölge müdürleri maaşları hakkında bilginiz var mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiğimiz rakamlar ortalama maaşlardır.Zira yönetici olarak çalışanların maaşları,kendi kategorisin de çalışanlar ile büyük farklılıklar gösterebiliyor.Çalışma süresi,tecrübe ve ilk işe başlarken anlaştığınız ücret,bu farklılığı oluşturan temel etkenlerdendir diyebiliriz.

      Bölge müdürlerinin aldığı maaşlara değinecek olursak,5.000-10.000 TL arasın da değişmektedir.

      Sil
  19. Perakende sektöründe ülkemizdeki en iyi sartları sunan birkaç şirketten biri migrostur. Yaklaşık 10 senedir çalışanım . Fakat müdür yardımcısı asgari ücretin 3 katı müdür 4 katı maaş alıyor bilgisi spesifik olmuş. Çünkü
    kadrolar alt kadrolar kıdemliler yönetici d - e -f ler özel görevlendirilenler gibi bir sürü değişken statü olduğundan maaşlar değişken. Artı kendiniz bile bordronuzun aydan aya değişip durduğunu görünce kafanız karışacak. Ekstra bilgi olarak firma ne olursa olsun ülke türkiye olduğu için ne kadar profesyonel şirket olsada sahanın sorunlarını bilmeyen ve elindeki birkaç sayısal veri ile karar veren üst yönetim olması sebebiyle kariyer yolunda umudunuz kırılabilir.. wall mart ta çalışmış bir arkadaş şunu anlattı : bir bölge müdürü ayın bir haftası bir mağazada kasiyer tezgâhtar gibi bir alt işte çalışıp saha eğitimi yapıyormuş. Bunun için yakasına bir rozet takılıyormuş ve bununla gurur duyuyorlarmış. Bu çalışmayı bizim ülkede yapsak eminim bir çok sorunu çözmek için anahtar verilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır. lakin bizim ülkede işler değişik. Bu yüzden verimsizlik kaçınılmaz.. ha birde hükümetin istihdama katkı yasasıda tecrübeli ve tahsilli birçok çalışınımıza çok büyük haksızlığa neden oldu.. yeni işe giren bir çok üniversite mezuunu yönetici olarak işe başladı.. halbuki bir çok arkadışımız hem üniversite mezuunu hemde yıllardır en alt kadrodan bölüm sorumluluğuna kadar gelebilmek için yıllarını vermiş.. pat diye üstüne kadroyla yeni insanların gelmesi motivasyonu ne kadar kötü etkilediğini düşünün .. böyle yapmalarının sebebi yeni mezunların bir senelik sigorta ve vergilerini devletin ödüyor olması..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Gayet açıklayıcı.

      Sil
  20. yorumlarda herkes birşey paylaşmış kesin net bilgiler asla yok malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin net bilgiden kasıt nedir.. eğer ücret ise dediğim gibi çok farklı değişkenler var.. fakat şu örnekle somutlaştırayım.. tek m formatında çalışan bir mağaza müdürü yaklaşık 2600 tl + 500 prim ( tutarsa ) alır eğer kd. Müd yard kadrolu ve 1. Yönetici ise 2300 + 500 prim alır.. eğer mağaza yönetici si kadrosunda ise 2100 + prim alır. Yönetici d kadrosunda ise 1900 tl alır. Discount formatımız mjet magazasında master kadrosunda ise 1700 alır. Normal bir full zamanlı personel 1200–1400 arası alır. Kasap şarkütör manav ustalıklarına göre1300–2100 arası alabilir. Çalışılan sene kadar kıdem sayısı yaklaşık 20 tl ile çarpılıp kıdemli çalışanın maaşına eklenir. Birde dükkan bizim prim sistemi ile mağazanıza verilen hedef çarpan tutturulura priminizi 2– 3 – 4 katına çıkarmak mümkün

      Sil
    2. Net bilgi ile kasttettiğinizi net şekilde sorabilirseniz bildiğim kadarı ile cevaplayabilirim

      Sil
    3. Net bilgi ile kasttettiğinizi net şekilde sorabilirseniz bildiğim kadarı ile cevaplayabilirim

      Sil
  21. perakendeci kardeş bu zamlardan sonra maaşlar nasıl olur sizce?

    YanıtlaSil
  22. Asgari ücretin yükselmesi ile maaşların ne şekilde ne miktarda artacağı konusu şubat ayında göreceğiz. Çünkü migrosta çalıştığınız ayın maaşını gelecek ay alıyorsunuz. Hatırladığım kadarıyla şirket sizi 11 gün içeri sokuyordu. Maaş artışı Eğer bir problem icat edilmezse net 300 artış olması bekliyoruz. Fakat sözleşmelerde asgari ücret baz alınmıyorsa havamızı alabiliriz.. sözleşmenin aslını okumak lazım.. sendikacılarda net bir şey söylemiyor..migrosun bir handikapıda ücretleri ayın 11 i ve 26 sında iki ayrı dilim olarak yatıryor olması.. yıllardır niye böyle diye sorduğumda endüstri ilişkileri departmanı bunun çalışanların faydası için olduğunu, aysonuna doğru parasız kalan çalışana yaradığı gibi saçma sapan izahlar yapıldı.. ben size gerçeği söyleyim. Maaşınız toplu olarakayın 1 inde garanti şirket hesabınıza geçirilir fakat banka kişisel hesabınıza ayın 11 inde ve 26 sında geçirir .. aradaki zaman diliminde de paranızı işletir . Repo yapar likite kullanır.. tirilyonluk yıllık promosyon bedelide şirkete kalır.. halbuki sözleşmede ücret şirketin belirlediği bankaya yatar gibi bir ibare yok..

    YanıtlaSil
  23. Merhabalar bir kac konu hakkinda bilgi almak istiyorum.
    1) migros magaza yonetici adayi olarak ise baslandiginda firma tarafindan herhangi bir sozlesme imzalattiriliyormu, 1yil 2yil calisma zorunlulugu gibi.
    2)magaza yonetici adayi 2 aylik staj doneminde ne kadar maas alir.
    3)2. ayin sonunda magaza mudur yardimcisi olarak atandiktan sonra maaslar ne kadar artar ve kidemli magaza mudur yardimci ve sonrasinda magaza muduru olmak kac yil alir.
    4) migros magaza muduru olduktan sonra daha ust kariyer yapilabilirmi migros'ta bolge mudurlugu yada genel mudurlukte calisilabilinir mi .
    5)magaza mudur yardimcisi olarak ilk olarak tek M'li migrostami baslaniyor ise yada cekilis gibi bir seymi yapiliyor,3M yada 5M olan bir magaza'da ilk basta calisma imkani olabilirmi.
    6) magaza muduru ve mudur yardimcilari maaslari magazalarin buyuklugune gore deisir'mi.
    7) IELTS , TOEFL gibi yabanci dil yeterlilik belgesi olanlar , dil tazminati alabilir'mi yada yurt disi ofislerinde ileride istihdam edilebilir'mi yada bu belgelere sahip olanlarin gorevlerinde yukselme olanagi diger adaylara gore daha kolay olurmu.
    8)Migros'ta yillik izinler hakkinda bilgi verirmisiniz, yilda kac hafta yillik izin kullandiriyorlar.
    Sorularimi cevaplarsaniz çok mutlu olurum, Saygilar.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba,

    İş sözleşmesin de belirli bir süre çalışma kuralı bulunmuyor.Maaş konusu tamamen göreceli sizin anlaşmanıza bağlı.Genelde bu bilgiler net olarak 2 aylık deneme süresinden sonra verilir.Zira bazı yönetici adayları 2.500 TL ile işbaşı yaparken bazıları 2.200 TL ile çalışmaya başlıyor.

    Mağaza müdürü olmak size bağlı,bazı çalışanlar neredeyse 10 yıl yardımcı olarak çalışırken,bazıları ise 2. yılın da mağaza müdürü oluyor.Bu olay biraz da sizin çalışma yeteneğinize ve iş yapma şeklinize bağlı.

    Her ne kadar bir çok kişi maaşlar değişmez dese de,büyük mağaza yöneticileri hatta tezgahtarları dahi farklı maaşlar alır.

    Mağaza seçme gibi bir şansınız yok,çalışacağınız mağazaya üst yönetim karar verir.Daha sonraki dönemler de sizden memnun kalırlarsa emin olun,bir zincire tırmanır misali büyük mağazalara doğru yol alırsınız.

    Yabancı dil ve sertifikalar her zaman artı sağlar lakin,bu süreçte ne zaman ne kadar faydalı olur onu ancak çalışmaya başladığınız zaman görebilirsiniz.

    5. Yıla kadar 14+2 5. Yıldan sonra 21+3 şeklin de bir yıllık izin kullandırma söz konusudur.Tabi 10. yılı doldurmanız durumun da yıllık izin 1 ayı geçebiliyor.

    YanıtlaSil
  25. calisanlara maas'lara ilave olarak yol ucreti ve yemek ucreti odeniyormu , odeniyorsa ortalama ne kadar, ödenir.

    YanıtlaSil
  26. Çok nadir de olsa,ulaşımı zor mağazalara servis vardır.Fakat bunun dışın da bir yol ücreti verilmez.Yemekhanesi olmayan veya yemek servisinin sağlanamadığı magazalar da,genel de yakın bir lokanta ile anlaşılıp personel yemeği lokanta da verilir,ayrıca bir ücret ödenmez.

    YanıtlaSil
  27. Merhabalar calisma saatleri konusunda, gunde 8 saat calisma'mi gecerli yoksa surekli extra calisma oluyor'mu , bu konu hakkinda forum sitelerine baktim bazilari sakin inanmayin 8 saat calisma yaziyorlar, gunde 12 saat calistiriyorlar diyor , bazi kisiler 8 saat calisiliyor diyor, hangisi dogru ogrenmek istedim, ve extra calismaya extra fazla mesai parasi veriliyor'mu . Bir diger sorumda, magaza yonetici adayi olarak ise baslandiginda 2200-2500 tl arasi bir ucret ile calismaya baslandigini yazmissinz, peki 2 ay sonra magaza mudur yardimcisi olunca , yazida belirttiginiz gibi asgari ucretin 3 katina maasin cikma olasiligi varmidir, yada artisi soz konusu'mudur ?. Ve bu sene asgari ucret 1300 tl olduugndan bi artis magaza sorumlularin maaslarina ne kadar'lik bir artis olarak yansir. Tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla çalışma ihtimalini çok düşüktür bu firma da.Şayet çalışsanız da saat veya mesai olarak hakkınızı alırsınız.Gün de molalar dahil 8 saat çalışırsınız.

      Tabi statünüz arttıkça maaşınız da artar.İnanın zam konusu şu an için muamma,lakin şubat ayın da rakamlar netleşince bu sorunuza da cevap verebiliriz.

      Sil
  28. Migrosta molalar mesaiyi girmiyor. 8 saat calisma standart artı molalar var yemek molasi cay-istirahat molasi.
    Migros calisani olarak rahat ama ilerleme yukselme derseniz zor yillar sizi bekler

    YanıtlaSil
  29. Migros calisani olarak soyleyim molalar mesaiyeden sayilmiyor yani 8 saat standart arti molalar var...9-11 saat calisan var ama bu calisma aylık 236 saat calisiyorsun var hesabini sen yap. 😊 migrosa ilk basladiginizda parttime basliyorsunuz. Duruma göre full yaparlar...

    YanıtlaSil
  30. E ozaman peymana gelin 1600 maas 350tct1000 prim araba altinda ve hepsende kaliyor tavsiyr ederim

    YanıtlaSil
  31. Zamdan sonra maaşlar nasıl değişti? Full time çalışan bir kasiyer şu anda ne kadar alıyor acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için kesin bir şey yok.Şubat ayının sonuna doğru,rakamlar netlik kazanır.

      Sil
  32. Peki engelli personel maaşları ne kadardır?Ne gibi imkanlar sunuyor mıgros onlara?

    YanıtlaSil
  33. Asgari ücret verilmek ve normal şartlar da çalıştırılmaktadır.Tabi iş yapabilme oranına bağlı degişik çalışma şartları da olabilir.

    YanıtlaSil
  34. Asgari ücret verilmek ve normal şartlar da çalıştırılmaktadır.Tabi iş yapabilme oranına bağlı degişik çalışma şartları da olabilir.

    YanıtlaSil
  35. Merhaba,genel mudurluk calisma kosullari ve calisan maaslari hakkinda bilginiz var mi? Mesela bir pazarlama uzmani ne kadar maas alir sosyal haklari calisma saatleri nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazarlama uzmanı için net bir rakam vermek zor lakin,tecrübesine ve ilk maaş pazarlığına göre 2.500-3.000 TL aralığın da bir maaşı olmalı.Genel de hafta içi 9 saat,cumartesi yarım gün ve pazar tatil şeklin de bir çalışma potansiyeli vardır...

      Sil
  36. Migrosa kasap olarak girdim 1300tl maas hersey icinde 4ay sonra 2200tlolacagini soylediler bu nasil is aciklarmisiniz

    YanıtlaSil
  37. Ise yeni girenlerin sendikasi vede yan gelirleri ne zaman verilir yan gelirler nelerdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3. aydan sonra ki ilk maaşınız dedikleri şekil de olacaktır.Yine sendika 3. ayınızı tam olarak doldurmanız işleyecektir.

      Sil
  38. İlkokul mezunuyum migros bana iş verirmi acaba ? Diksiyonum düzgün ve kılık kıyafetime özen gösteren biriyim elektronik ürünler ile arama iyidir.

    YanıtlaSil
  39. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekinmeden başvurunuzu yapın,Migros ilkokul mezunlarını da istihdam etmektedir.

      Sil
  40. merhabalar, şuna migros kasiyer maaşı net bürüt nekadar acaba bilgilendirebilirmisiniz maaşlar konusunda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Asgari ücret ve tabi yan gelirler ile 1.400-1500 TL aralığın da bir maaş almaktadır kasiyerler.

      Sil
  41. peki migros magaza muduru ve müdür yardımcısı maaşları ne kadar?

    YanıtlaSil
  42. Mağaza Müdürler 3.000-4.000 TL aralığın da,Yardımcıları ise 2.000-3.000 TL aralığın da ücret alır.Lakin bu rakamlar yıl ve tecrübeye göre değişebilir.

    YanıtlaSil
  43. Ben orta reyon olarak ne maaş alirim

    YanıtlaSil
  44. Merhaba ben forum doldurdum aynı gün arayıp randevu verdiler insan kaynakları beni işkur üzerinden işe alacaklarını söyledi ilk 6 ay işkur vericekmiş 1300 tl artı 100 tl migros toplam 1400 tl maaş alıcakmışım 6 ay sonunda işkur seltifika vercekmiş 1-2 hafta bekleyin ararız dediler beklemedeyim

    YanıtlaSil
  45. Benim şüpem hadi iş başı yaptık 6 ay sonra kapı önüne koymasınlar 2016 itibaren işkur üzerinden elaman alıcaklarmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışkan bir insansanız ve yoğun tempo da çalışmaya alışırsanız,kovulmayı bırakın kısa süre de terfi edersiniz.Evet yakın zaman da,tüm firmalar İşkur üzerinden işçi almaya başlıyacak.

      Sil
  46. bende kasiyer olarak işe girmek istiyorum açık lise okuyorum acaba alırlar mı

    YanıtlaSil
  47. ben kasiyer olarak başvurmak istiyorum açık ögretim lise okuyorum alırlar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi alırlar.Geç olmadan başvurunuzu yapın.

      Sil
  48. Migrosta part time başlandığında maaş ne kadar acaba bilen varmı

    YanıtlaSil
  49. Yol ücreti dahil değil sanırım

    YanıtlaSil
  50. Ben 13 yildir turizm sektöründeyim ortalama maaslar 1500 ile 2000 tl arasinda ama artik beynim kaldirmiyor insanlarla ugrasmak cok zor migrosa girmeyi dusunuyorum nasıl tavsiye edermisiniz? Suanki aldigim maasi orada alabilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin olun perakende,çalıştığınız sektörden iyi değil.Şayet çok mutsuz değilseniz,işinizi değiştirmemeniz tavsiyemdir.

      Sil
  51. Merhaba Migrosda part time çalışma yol ve diğer primlerle toplam ne kadar ücret alıyor ve iş başvurusunda müdürle konuşmak etkili olurmu acaba?

    YanıtlaSil
  52. Partlar şu an için her şey dahil 700-800 TL arasın da bir maaş almaktadır.Mağaza müdürlerinin işe alımlar da bir etkisi-faydası olmaz.

    YanıtlaSil
  53. Ben geçen gün gittim görüştüm. İşkur üzerinden alım yaparlarsa partlara 1300tl veriyorlar. Kendi bünyelerine alırlarsada net 951tl ve art yol ücreti ssk yapıyorlar. Başvuru yaptım bekliyorum bende :)

    YanıtlaSil
  54. İzmir Pınarbaşı depoya başvurudum aldılarsartlar nasıldır

    YanıtlaSil
  55. Yeni asgari ücret ile maaşla ne olur sorusuna "Şu an için kesin bir şey yok.Şubat ayının sonuna doğru,rakamlar netlik kazanır." demişsiniz.
    Mağaza yönetici adayının yeni maaşı ne düzeyde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Asgari ücret artışı nedeni ile,marketler yönetici,yönetici yardımcısı ve adayı dahil,bir çok çalışan zam almamıştır.Şu an için yönetici adaylarının maaş 2.000-2.500 TL arasın da değişmektedir.

      Sil
  56. Migros iş mülakat sonrası olumlu veya olumsuz olarak geri dünüş yapılıyormu 2 haftaya girdi hala dönüş yok 2 hafta bekleyin demişlerdi bu hafta da dönüş olmazsa daha da aramazlar heralde çok stres yapıyor insana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumsuz olduğu zaman genel de geri dönüş yapmıyorlar.Stres yapmayın,başka işlere bakın.Migros kalitesin de perakendecilere de başvuyu yapmayı ihmal etmeyin.

      Sil
  57. Antalya ili için migrosa basvuru yaptım.sezonluk alım varmıs.bu sezonluk alımlar ne zaman baslıyor.birde sezonluk calısanlar normal calısanlarla aynı haklara sahipmi.

    YanıtlaSil
  58. Antalya ili için migrosa basvuru yaptım.sezonluk alım varmıs.bu sezonluk alımlar ne zaman baslıyor.birde sezonluk calısanlar normal calısanlarla aynı haklara sahipmi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi aynı haklara sahip şekil de çalışırsınız.Başvurunuzu herhangi bir mağazadan yapın.

      Sil
  59. Antalya ili için sezonlul basvuru yaptım.sezonluk calısanlar diğerleriyle aynı haklara sahipmidir.birde sezon bittiginde kalma sansımız carmı

    YanıtlaSil
  60. Meyve sebze personelinin maaşı nedir

    YanıtlaSil
  61. Kasap usta maaşları ne kadardır? yan hakları ikramiye, çek, yakacak, yardımı gibi hakları varmıdır ??

    YanıtlaSil
  62. Merhaba arkadaşlar,

    Manav personeli tecrübeye göre farkli maaş alıyor olsa da tüm her şey dahil maaşları 1.500-1700 TL arasın da değişmektedir.

    Kasap maaşları ise 1.500-2000 TL arasındadır.İlk girişte pazarlık yaptığınız maaş çok önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuan için yönetici adayı maaşı kaç tl dir.45 saati aşan çalışmaların karşılığı fazla mesai olarak ödeniyormu.ben ülkerde 4 sene yönetici yardımcısı olarak çalıştım,iç anadolu bölgesi yönetici adaylığı pozisyonuna başvurdum.bu tecrübem işe alınma konusunda yardımcı olurmu

      Sil
  63. ben daha önce ülkerde 4 sene yönetici yardımcısı olarak çalıştım,migros yönetici adaylığı pozisyonuna başvurdum,şansım nedir sizce ve bu pozisyon maaşı ne kadar.ayrıca haftalık 45 saati aşan çalışmalar fazla mesai olarak ödeniyormu

    YanıtlaSil
  64. Yönetici adaylarının maaşı genel de 2.000-2.500 TL arasın da değişebilmektedir.Referanslarınız iyi lakin,Migros'un o an da yönetici eksikliği çok önemli bir etken oluşturmaktadır.Yöneticiler mesai almaz ve fazla çalışırlar.

    YanıtlaSil
  65. Yönetici adayı ilk 2 aydan sonra kesin yönetici yani müdür yardımcısı olur mu? Ve işe giderlenki yol ücretini verirlermi

    YanıtlaSil
  66. Merhaba, yönetici adayı, müdür yardımcısı ve müdür kıyafetleri nasıl oluyor ? teşekkürler.

    YanıtlaSil
  67. Merhaba ilk iki ay deneme süresidir.Zira iki ayın sonun da yönetici olacağınız kesin değildir.Takım elbise ile çalışmaktadır yöneticiler.Şu an için maaşlar değişmektedir.

    YanıtlaSil
  68. Yönetici adaylarının önündeki kariyer basamakları nelerdir? hangi süre sonunda ortalama hangi pozisyona gelirler? Bu pozisyonlar nelerdir? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yıl yükselme sınavları olur,bu sınavlardan başarılı not almanız durumun da şirket içindeki notunuz da,pozisyonunuz da olumlu mana da ilerler.

      Sil
  69. Merhaba, yöneticilerin çalışma saatleri nasıldır ? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  70. Migros da kaç yıl yöneticilik yapılıyor ? ve müdür yardımcısı olunca başka mağazaya mı gönderiliyor şehir seçme hakkı veriliyor mu
    ?

    YanıtlaSil
  71. Yöneticiler genel de 10 saat çalışır.

    Maalesef seçme hakkınız yok.Çok zaruri bir durum olmadıkça size bu hak tanınmaz.Genel de uzun yıllar 20 yıl üstü yöneticilik yapıp,emekli olanlar var.

    YanıtlaSil
  72. yöneticilerin iane hafta içi, peki müdür yardımcısı olunca pazar günü izin kullanmak hakkı oluyor mu? ve kaç saat çalışıyorlar ? teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  73. Her yıl yükselme sınavları olur demişsiniz sınavlar mülakat şeklinde mi yoksa yazılı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de müdür ve yardımcısı hafta içi izin kullanır.Pazar izin kullanan çok nadirdir.10 saat civarı bir çalışma düzenleri olur.

      Sınav hem mülakat hem de test şeklin de yapılır.

      Sil
  74. hafta sonu izin kullanamama olayı kötü gerçekten..

    YanıtlaSil
  75. Mağaza yöneticisi saat kaçla kaç arası çalışıyor?

    YanıtlaSil
  76. merhaba benimde bir sorum olacak:) yazıları okudum anlamadığım bir şey var, mağazaya yönetici adayı olarak girip ve belli ay süreci doldurup mağaza yönetici onayı verildiği zaman kaç ay yönetici olarak çalışabiliyoruz yada bu yönetici olduğumuz kesinleştiği zaman müdür yardımcısı mı oluyoruz yoksa sınava girip yöneticilikten müdür yardımcılığına mı yükseliyoruz? teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  77. Başvuru durumunuza göre değişiyor bu sorunun cevabı.Müdür olarak başvurur ve çalışmaya başlarsanız,deneme süresinden sonra Müdür vasfı ile çalışmaya başlarsınız.Yönetici adayı olarak başvuru yaparsanız Müdür Yardımcısı olarak başlar,ileri de başarılı olursanız Mağaza Müdürü olursunuz.

    YanıtlaSil
  78. Mağaza yöneticisi saat kaçla kaç arası çalışıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki vardiya halin de çalışırlar.

      Sabah 08:30 akşam 18:00
      Öğlen 11:30 akşam 22:00

      Sil
  79. Migros mobil destek elemanı ne iş yapar altına araç verilirmi ne kadar maaş alır çalışma saatleri nedir

    YanıtlaSil
  80. Migros mobil destek elemanı ne iş yapar altına araç verilirmi ne kadar maaş alır çalışma saatleri nedir

    YanıtlaSil
  81. Migros Kemalpaşa depolarına başvurmak istiyorum. Çalışma şartları ve iş tanımı üzerine bilgi verebilir misiniz? Ne iş yapar yani depo çalışanı? Beden gücüyle mi taşıma yapılıyor?

    YanıtlaSil
  82. Ben şarküteri elemanın olark internet üzerinden baş vurdum daha oncesınde 8 yıl carrefour da sarküteri elemanı olarak çalıştım ortalama sarkuteri elemanının alacaıgı maas nedir ve bu tecrübemi mıgros değerlendırıp maaş için iyilerştirme olurmu

    YanıtlaSil
  83. Migrosa şarküteri elemanı olarak internet üzerinden kendi sitelerinden başvuru yaptım daha oncesinde carrefour da 8 yıl sarküteri elemanı olarak tecrübem var saorum bu tecrübem maaş iyileştirmesinde işime yararmı ve ortalama maaşım ne kadar olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş konusun da pek yarar sağlamaz.Ortalama maaşınız her şey dahil 1.800 TL civarında olacaktır.

      Sil
  84. merhaba migros insan kaynakları departmanı bayramlarda ve hafta sonları çalışıyorlar mı?

    YanıtlaSil
  85. kısacası migrosta her departman bayram izni veya haftasonu izni kullanmıyor mu her departman böyle mi?

    YanıtlaSil
  86. Maaş odemesi hangi bankaya yapilir

    YanıtlaSil
  87. Merhaba nisanin 17 de ise basladim iskurla girdim hala maas yatmadi iskur tolu olarak oduyor diyolar dogru mu bir de kac tl maas yatircaklar 1 aydir calisiyorum hala maas yatmadi bilgilendirirseniz sevirim ayrica iskuru ariyorum acmiyolar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13 günlük maaş alacaksınız,lakin durumu iş kur ile görüşmeniz gerekmektedir.Şimdi ne desek yanlış olur.

      Sil
  88. izinle alakalo soruma cevqp verir misiniz? teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merkez bölgesin de görevli departmanlar,resmi tatillerden faydalanbilir.Ayrıca Hafta sonu izinlerinden de faydalanabilirler.

      Sil
  89. merhaba, ben lisans mezunuyum fakat son iki yılımı aöf den tamamladım mezunu o yüzden direk yönetici kadrosu değilde normal başlayacağım ve zamanla yönetici kadrosunu geçecekmişim performansıma bakacaklarmış, sınava mı tabi tutulurum yoksa direk mi yükselirim?

    YanıtlaSil
  90. bir kaç yönetici adayı ile görüştüm üniversite zamanında çalışmışlar diplomayı verince direk yükselmişler sınavsız

    YanıtlaSil
  91. Şu an için sınavsız yükselme mümkün değil.Zira çok önceleri üst yöneticiler,kendi istedikleri kişilere rütbe verdikleri için sınav sistemine geçildi.

    YanıtlaSil
  92. sınav içeriği nasıl oluyor

    YanıtlaSil
  93. Genel de psikolojik sorular şeklinde bir sınav yapılıyor.Yazılı olarak yapılan sınav gelenek halinde olsa da,asıl önemli olan mülakattır.İkna kabiliyetiniz ve perakende hakkındaki bilginiz mülakat ile ölçülür.

    YanıtlaSil
  94. Beyler Burdan Duydugunuz Cogu Seye Inanmiyorum Bana Sorarsaniz Esnaf Kasapcinin Yaninda Egitim Gorup 10 sene sonra ke di dukkaninizi acmaniz

    YanıtlaSil
  95. yani şimdi normal başlayıp sınava tabi tutulacağım sonra tekrar mülakat ile uygun görürlerse yüksleleceğim?

    YanıtlaSil
  96. sezonluk işçi için maaşlar nasıl bilgilendirirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
  97. sezonluk işçi için maaşlar nasıl bilgilendirirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı değişen bir şey yok.3 ay çalışıyorsun. Migros'un sezonluk mağazaları Haziranda açılıyor sanırsam.

      Sil
  98. Maaslar genellikle ayın kaçımda yatiyor jet magazalarda Genelikle Calisan personel sayisi kac oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaşlar ayın farklı tarihlerin de yatırılıyor.Farklı tarihler de üç parça şeklin de,örneğin ayın 10'u 20'si ve 30'u şeklin de.

      Sil
  99. ayin farkli tarihlerinde maasisi 3 parcaya bolerek mi yatiriyorlar yoksa ornegin sizin ayin 10'u bazisi 20'si bazisi 30 gibi mi

    YanıtlaSil
  100. Bir ay için de maaşınızı,üç farklı tarihe bölerek veriyorlar.Bu farklı tarihler de değişme olmamaktadır.Sadece maaşınızı bölüm,bölüm almış olursunuz.

    YanıtlaSil
  101. Migros çalısma sartlari iyimi peki bilen varmi

    YanıtlaSil
  102. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  103. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  104. merhaba mağaza yönetici adaylığı için görüşmelerim olumlu geçti okuduklarımdan anladığım kadarıyla net bir ücret teklifi yok mu pazarlık mı oluyor :).ayrıca rsmi tatillerde çalıştığın zaman maaşında artı oluyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kemal kardeşim,ilk iletişim nasıl oldu mail mi geldi telefon mu ?

      Sil
  105. merhaba mağaza yönetici adaylığında anladığım kadarıyla görüşme sırasında ücrette net bir rakam yok mu pazarlık mı oluyor :).ayrıca resmi tatillerde çalıştığın zaman maaşa ekstra katkı oluyor mu

    YanıtlaSil
  106. Migroslarda haftalık çalışma saati olan 45 saate yemek ve çay molaları dahil mi. yoksa yemek ve çay molaları için de 45 çalışma + yemek/çay molası kadar mağazada kalmam mı gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 45 Saat + Yemek molaları şeklinde hesaplayabilirsiniz.Yemek molası 1 saattir ve yemek molasını istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.Mağaza kalacaksınız diye bir zorunluluk yok.

      Sil
  107. yönetici adayı mail yoluyla mı telefonla mı sınava davet ediliyo?,migros özgeçmişime bakıp duruyo ama herhangi bir iletişimi yok ?

    YanıtlaSil
  108. Migros maas hesaplarini kendileri actirip bize maas kartini mi gonderiyorlar bu konuda bilgin var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşmalı bankadan hesabı kendiniz actırıp,kartı şubeddn yine kendiniz teslim alıyorsunuz.

      Sil
    2. Mjet magaza mudurumd sordum da Migros sirket kendisi maas hesabi aciyor dedi sanirim onunda tam bilmiyor Bu konuda kimden detayli ve dogru bilgi alabilirim

      Sil
  109. Merhaba ben migrosa sezonluk manav olarak gireceğim maaş ne kadardır ve sezonluk çalışanlar için yol ve gıda yardımı yapılıyor mu

    YanıtlaSil
  110. Ömer,maaş hesabını size verilen bilgiye göre anlaşmalı şubeden açıyorsunuz.Bizzat sizin gidip ıslak imza vererek açtırmanız gerekiyor.

    ------

    Sezonluk çalışanlar sadece Yemek Ücreti Ve maaş olarak aylık ödeme alırlar.

    YanıtlaSil
  111. Haftaya migrosta işe başlıyorum. Sanal marlet kısmında. Sabah 8.30 akşam 6 30 çalışma saatleri ve hafta içi bir gün tatil. Yol ücreti ve migros 100 tl lik kartı içinde toplamda 1750 tl maaşı var. Yemek dahil mi değilmi hatırlamıyorum ama sanırım ayrıca yemek veriyolar. Bana saydıklarını düşününce o maaşa yemek ücreti girmiyor. Migrosların zaten ya yemek hanesi yada anlaşmalı yemek yerleri oluyor bildiğim kadarıyla ilk başvuruya gittiğimde söylemişlerdi.

    YanıtlaSil
  112. bu ay 14'unde işe basladim maas gunleri 11 ile 26'sindaymis haziranin 26'sinda 11-12 gunluk bir maas yatar mi yoksa 1 ay dolunca mi maas yatiriyorlar

    YanıtlaSil
  113. Ben migros magazalar muhasebe departmaninda stajerlik yaptim gayet memnun kaldim ve migrosa girmek istiyorum giris maasi ne kadar olur net elime gecen nedir ve ek gelir varmidir ? Bildigime gore 3 ayda bir maasin 3/1 i prim olarak verilir dogrumu

    YanıtlaSil
  114. Ben bu donem magazalar muhasebe departmaninda stajerlk yaptim gayette memnun kaldim migrosa girmek istiyorim ilk giris maasi ne kadar olur ,net elime gecen nedir ve yam gelir olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilal bey hangi departman da çalışmayı düşünüyorsunuz?Maaşlar iş kollarına göre farklıdır.

      Sil
  115. Migrosta işe başlıyorum ilk gün 12 saat çalışıyormusuz öyle dediler peki bu fazladan çalıştığımız üç saatin mesaisini veriyorlar mı yoksa kalıyor mu öyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de ilk gün için ne mesai vermezler,ilerleyen tarihler de denkleştirme ile bu 3 saat alacağınızı alırsınız.

      Sil
  116. Yonetici adaylığı başvurusu yaptım en son ne zaman geri dönüş alırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yöneticilere geri dönüş yapmaları iki haftayı bulabiliyor.

      Sil
  117. Migrosa haziranın 15 inde işe girdim maaş günü 26 sıymış ama çalışanlar bana para yatırmazlar sana dediler ilk ay para yatmıyor mu anlamadım ayın 11 inde de yatıyormuş ilk 15 günün parasını alamıyormuşum öyle dediler böyle bişey var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş alırsınız lakin tam maaş almazsınız.Genel de 10 gün maaşınız sürekli içeri de kalır ve ancak çıktığınız zaman bu ücreti alırsınız.15'in de işe girdiyseniz gelecek ay,15 günlük maaş alırsınız.

      Sil
  118. İşten çıkarsak istifa edersek yada kovulursak falan maaşımıza el konulmaz dimi o parayı geri alabiliriz mi? ve ya müdür yardımcısına sinirlenip ağzını burnunu kırsak da maaşımızı alabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  119. bayramda calisanlara gunluk cift mesaiden sayiyorlar mi yoksa normal gunluk yerins mi geciyor yine Arife gunu ve bayramin 1. 2.gunu calistim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arife günü yarım gün mesai yazılır.Bayram günleri ise %100 zamlı mesai alırsınız.

      Sil
  120. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  121. 4.5 sene kasiyer deneyımım var mıgrosda calısmak ıstıyorum net ucret calısma saatlerı ve nekadar zamanda yukselırım bılgı verırmısnız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ücret değişkendir Tolga bey.Sitemizde arama yaparak,çalışma saati ve maaşlara göz atabilirsiniz.Yükselme size ve çalışma şeklinize bağlı.

      Sil
  122. Merhaba ben üniversite mezunuyum. 2-3 hafta önce görüşme için çağrıldım kasiyerlik için. Her şey çok iyi geçti. Ondan sonra sadece telefonuma görüşmenin iyi geçtiğine dair mesaj geldi, sonrası yok. Ümidi kesmeli miyim yoksa belli zamanlarda mı işçi alımı yapılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zaman geçmiş.Görüşmenin neticesi olumsuz olmustur...

      Sil
  123. merhabalar ben dün migrosa part time kasiyer başvurusu yaptım lisans mezunuyum bu işi ek olarak yapacağım. yarın görüşmeye çağırdılar önceden sizden bilgi almak istedim. part time kasiyerlerin çalışma saatleri ve halihazırda sigortalı çalıştığım işin sorun arz edip etmeyeceği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir yer de sigortalıysanız,işe alınmazsınız...

      Sil
  124. merhaba ben kasap görevlisi olarak çalışmak istiyorum. 5 yıllık tecrübem var tavuk,dana ve kuzu etinin parçalanması ve düzgün işlenmesinde beceriliyim. maaş aralığı nedir acaba?

    YanıtlaSil
  125. 29 Temmuz itibariyle migrostan mağaza yöneticisi adayı için grup mülakatina çağırdılar aynı gün sandoz da İzmir bölge için tibbi tanıtım sorumlusu görevi için İstanbul a 5,5 haftalık eğitime davet etti
    Kafam çok karışık hangisi benim için daha hayırlı olur migrosla ilgili tecrübeleri olanlardan yardım diliyorum.

    YanıtlaSil
  126. Hiç düşünmeden Migros'u tercih edin zira,perakende uzun bir yoldur hiç bir zaman iş kaygınız olmayacak.

    YanıtlaSil
  127. Ben şarküteri bölümüne başvurdum migros ta çalışan arkadaşımın aracılığıyla çalıştığı yerde sarkuteri ihtiyacı varmış bana söyledi tecrübesiz fark etmiyor diyor orada sana eğitim veriyorlar işi ogretiyorlar dedi fakat formu doldurdum bgn el beceri eğitimi için sizi tel den arayip Caracas dediler el beceri eğitimi zormudur 4.5 yıldır beğendik marketing de tecrübe var fakat sarkuteri ilk olacak.

    YanıtlaSil
  128. Merak etmeyin,zor bir test olmayacak sizin için.Bir reneke peynir açmanızı isterler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, ben migrosta işe başlayalı 10 gün oldu maaşım Garanti Bankasına yatacak. Kredi Başvurusu yapsam olumlu sonuçlanır mı acaba

      Sil
  129. Merhaba 2 yıl önce migrosta çalıştım şarküteri reyonunda 3ay sonra çıktım tekrar başvursam alınırmıyım

    YanıtlaSil
  130. Arkadaşlar migros maaşlarını öğrenmem size bilgi vereceğim

    YanıtlaSil
  131. Tek M Migros mağazasında kasiyer olarak çalışmaktayım.Her ayın 4'ünde 185 lira ulaşım ücreti 140 lira personel bonosu yatar (alışveriş ücreti).Ayın 11'inde 600-650 civarı , 26'sında ise 850-900 lira kadar bir ücret yatar hesabınıza.Ben 8 aylık personelim durumum böyle.Maaş konusunda aklında soru işareti kalan arkadaşlar için yardımcı olmuştur umarım.

    YanıtlaSil
  132. Bu haber,yoruma kapanmıştır.Güncel maaş ve şartlar yazının en altın yer alan linktedir.

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda