3.02.2015

Coca Cola Mörş Çalışma Şartları






İçecek grubun da %80 lik pazar payıyla ve geçtiğimiz yıla kadar en değerli şirket ünvanına sahip olması ile bir çok kişinin hayalin de hep,kola kola da çalışmak vardır.
Marketler de her ne kadar kola tişörtlü kontrol çalışanları görsekte bu kişilerin,doğrudan koka kola değil MAPP denilen bir firma aracılığı ile istihdam edildiğini bilmekte yarar var.

Mapp ajansın Koka kola personelini istihdam şartları şu şekildedir.

Çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir.Mobil pozisyonda olduğunuz için zaman için de şahsınıza bir araç verilebilir ve belirli mağazaları ziyaretiniz de bu aracı kullanmanız gerekmektedir.Araç verilmeyen persone-le aylık olarak yol parası verilir.

Ulusal veya yerel mağazaları ziyaret edip,ürün takibi,teşhirini ve sipariş işlerini nihayetine erdirmek,Mörş olarak istihdam edilen personelin işidir.Günde 8 saat çalışma şartını belirtmiştik,haftanın 5 günü sabah 9,30 akşam 17,30 arasın da çalışırsınız.Cumartesi çalışma saati 10,00 - 16,00 arasındadır.Mücbir sebep olmadığı sürece her pazar haftalık iziz kullanırsınız.

Gelelim ücretlere.Firma da 1.100 TL den başlayan maaşlar yıla ve personelin performansına göre 1.750 TL'ye kadar çıkabiliyor.Mobil bir işte görev aldığınız için her ay 370 TL civarı yemek parası alırsınız.Ayrıca sizin sorumluluğunuzdaki satış noktalarının sipariş potansiyeli ve teşhir sayısını arttırmanız doğrultusun da hatrı sayılır bir prim alabileceğinizi eklemekte fayda var.

31 yorum :

  1. elin gavuru emin olun bizim müslümanım diyenlerden daha çok hakkını veriyor işçinin.

    YanıtlaSil
  2. İŞ GÖRUSMESI ICIN NASIL RANDEVU ALACAGIZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cola'nın resmi web sayfası ve kariyer.net üzerinden Ali bey.

      Sil
  3. Daha önceden fritolayde mörş olarak calistim. Bu firmada oldukça sağlam nasıl başvuru yapabiliriz yada insan kaynaklarıyla nasıl bi gorusmenin sağlayan bilirim.

    YanıtlaSil
  4. Maps ajansı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.Ankara da ikamet ediyorsanız,Balgat'da bulunan genel merkezine giderek başvuru da bulunabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. İstanbul da ikamet edenler genel merkeze nasıl ulaşabilir.

    YanıtlaSil
  6. selamlar, ben de coca cola da mörş olarak başladım ama, benimki ani bir şekilde oldu. Bayiide görüşme oldu. Şimdi ben başlar başlamaz bayii kanalı sürekli iş vermeye beni sıkmaya başladı. Mörşler coca colaya mı bayii ye mi bağlı, Diğer mörş arkadaşlar bayii ile ilişkin olamaz diyorlar kafam çok karışık

    YanıtlaSil
  7. Bende is basvurusunda bulunmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba hanım,şehre göre başvuru noktaları değişiyor.

      Sil
  8. Merkez ofisinde çalışanların çalışma saatleri, izin günleri ve Bayram izinleri oluyor mu?

    YanıtlaSil
  9. ankaranın tam neresinde açık adres verirseniz mumnun olurum

    YanıtlaSil
  10. ANKARA ÜZEREİNDEKİ BAŞVURU YAPMAK İÇİN AÇIKADRESINIZ ALABİLİRMİYİM ACABA

    YanıtlaSil
  11. Eskişehirde nerden başvurabilirim

    YanıtlaSil
  12. ben istanbul anadolu yakasında mörş işinde çalışmak istiyorum bilgi alabilirmiyim

    YanıtlaSil
  13. Bende çalışmak istiyorum burdada yaşıyorum şirket burada nerede bilgi verin lütfen acil ise girmem lazım .

    YanıtlaSil
  14. Sa. Kolay gelsin ben mörslük yapmak istiyorum istanbul avrupa yakasinda oturuyorum yardimci olursaniz iyi olur .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cola'nın resmi sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  15. bursa / mudanyada oturuyorum iş basvurusu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül Hanım,Bursa da tam olarak merkezleri neresi bilemiyorum.Lakin siz Bursa da hizmet veren,herhangi bir marketten rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

      Sil
  16. Merhabalar Antalya merkezde oturuyorum. Coca Cola Mörşü olabilmem için nerden başvuru yapmam gerekir

    YanıtlaSil
  17. Mersinde oturuyorum mersinde nereye basvura bilirim askerlik sart mi daha once lojistikte puantördüm

    YanıtlaSil
  18. Merhaba,

    Arkadaşlar yaşadığınız illerde başvuru noktalarını,marketlerde görevli mörşlerden almanız mümkün.Ayrıca Kola'nın sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Coco Cola firması mörş personeli olarak çalışmak istiyorum başvuru nereden yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ilde değişiyor.En garanti yöntem Migros mağazalarında sabit çalışan,Cola'nın mörşlerinden öğrenmek.

      Sil
  20. Malesef an itibari ile bu kisiler asgari ucretle calismaktadir. Ayrica multinet kart ile gunluk 18 lia × calisma gunu kadar yemek ucreti verilmektedir ve ayin 15 inde prim adi altinda 140 ila 220 tl arasi ucret verilir. Prim ucreti duzensiz bir odemedir. Senede 6 yada 7 ay alabilirsiniz. Fakat isin icerigi fazlasiyla agirdir. Bir kisiye ortalama 15 ila 25 arasi ulusal yada yerel market zimmetlenir. Bu marketlerdeki dolap reyon ve teshir dizilimlerini yapar siparislerini alir iade urunlerin geriye alimini saglarsiniz.belirtilen mesai saatleri icinde bu sayida marketin tanzim teshir,siparis, iade islerinin yapilmasi imkansiz gibi birseydir ve dogal olarak mesai disina cikilir zira aldiginiz maas ve pirimi sahadaki tanzim teshir uygulamalarindan verilir. Ustelik saha uygulamalarinin denetimi icin coca cola firmasi ipsos firmasina cuvalla para odemektedir. Siz taserin isci konumunda oldugunuz icin coca cola sefleri ve ajans sefleri arasinda kalirsiniz.Mesainiz asla 5.30 bitmez ve asla sabah 8.00 dan sonra baslayamazsiniz. Senelik izinlerinizi kisin kullanmak zorundasiniz. Sahadaki uygulamalarin yapilabilmesi sizin market magaza mudurleri ile olan iliskilerinize baglidir ve buda sizin fedakarlik yapmaniz demektir. Neyden fedakarlik derseniz tabiki mesai saatlerinden zira marketlerin islerinin yetisebilmesi ve sizin maas ve alacaginiz pirim buna baglidir. Kisacasi sabah 8 ila aksam 8 arasi calisirsiniz. Ama yinede yetisemezsiniz geceleri yorgunluktan hemen uyursunuz ozel hayatiniz biter en kotusude maas vakti geldiginde bankaya yatan ucret sizi cileden cikartir cunku yaptiginizin karsiligi asla bu degildir. Ajans ile paylastiginizda size mesai saatlerinin disinda calismamanizi soylerler ama sahada coca cola sefleri sizi heryere surerler. Araci mesai saati disinda asla kullanamazsiniz. Ne market alis verisi ne hastane nede piknik tabiki izin alaip binersiniz ama burnunuzdan getirilir butun amirleriniz tarafindan sorgulanirsiniz. Asla tavsiye etmem araci yok sayin. Ozetle bu is guzel bir is fakat turkiye'nin her kesiminde oldugu gibi burdada emeginiz somurulur asla hakettiginiz ucreti alamazsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala aynı mıdır bu dedikleriniz ona göre iş başı için gün verdiler bana bunları okuyunca kafam karışmadı değil

      Sil
  21. Işteyim işi banada berin

    YanıtlaSil
  22. kolay gelsin 10 yildir market sektorunde calisiyorum son 6 yildirda ulkerdeydim 28.12.2018 isten ayrildim eleman ihtiyaciniz varsa calisirim

    YanıtlaSil
  23. Bizzat mörş olarak çalışıyorum. Şu aralar bölgelerimizde açık yok. MAPP olmasa da Merter'de EKOM şirketinin ofisi var, orada da Tünay Bey var. Çoğu firmanın mörşleri Tümay Bey'in onayıyla işe başlıyor. Gidin, cv doldurun, mutlaka geri döner.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba. Burcu ben bursa dan. Mörş için nereye başvuru yspsbilirim. Artı araç veriyorlar mı? Ve 2019 yılu maaşlar ne kadar.? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Burcu,net başvuru adresini Cola'nın resmi sayfasından veya En yakın Migrosa uğrayan Mörş'den öğrenmeniz mümkün.Zira her şehirde farklı bir ajans bakıyor alıma.İlk dönemde araç vermezler.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda