31.03.2015

Gizli Müşteri Sisteminde Yeni Dönem




Bedava alışveriş̧ yaparken, mağaza çalışanlarını denetleme fırsatı sunan yepyeni bir internet sitesi mayıs ayında kapılarını açtı. 

 Perakende ve hizmet sektörünün genişlemesiyle birlikte müşteri memnuniyetinin her geçen gün öneminin arttığı günümüzde birçok uluslararası marka, çalışanlarını denetlemek adına gizli müşteri sistemine başvuruyor. Bir süredir pazarlama şirketlerinin gizli müşteri olarak özel yetiştirilen elemanları tarafından gerçekleştirilen bu denetim sistemi, GizliGizli sayesinde yepyeni bir boyut kazanıyor. Sitenin kapıları, mayıs ayında hizmet kalitesi ve konforlu, şık salonlarıyla büyük beğeni toplayan Cinecity Sinemaları, trendleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunan SevenHill ve iç çamaşırı denince ilk akla gelen köklü isimlerden Ten Lingerie markalarıyla birlikte açılıyor.

GizliGizli ile artık mağaza çalışanlarınızı kendi müşterileriniz tarafından denetleme şansına sahipsiniz. Sitede haftalık olarak gerçekleşen hediye çeki kampanyaları sonucunda başvuran üyeler arasından, GizliGizli’ye özel rating sistemiyle marka için en uygun isimler seçilerek gizli müşteri olarak görevlendiriliyor. Bu noktada üyelerin tek yapması gereken, aldıkları bedava hediye çeki karşılığında GizliGizli için biraz dedektiflik yapmak. Mağaza çalışanlarını, temizliği, verilen hizmeti ve düzeni inceleyerek, sitede yer alan değerlendirme formunu dolduran üyeler bu sistem sayesinde bedava alışveriş yaparken, ileride kendilerine daha iyi hizmet verilmesi için markalara destek oluyor. Ayrıca bu çalışmanın en büyük avantajı, markalar için hem gizli müşteri projelerinin maliyetini düşürmek, hem de bunu bir CRM ve pazarlama aktivitesi ile birleştirerek online kanallarda duyuru imkanı sağlarken mağaza trafiğinin de artmasını sağlıyor olması. Özetle; GizliGizli markalara gizli müşteri servisi dışında birçok avantajı da beraberinde sunuyor.

Evlin Uziel BİLGİ İÇİN;
evlin@gizligizli.com
www.gizligizli.com

1 yorum :

  1. Merhaba ben gaziantep in nizip ilçesinde ikamet ediyorum mağazanın gizli musteri olarak görev alabilirim

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda