30.03.2015

Kipa'ya Anlamlı Ödül




Perakende zinciri Kipa, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetin yanı sıra iş hayatına, istihdama ve yolsuzlukla mücadeleye sağladığı katkılarla, bahara üç farklı alanda başarıyla girdi. Transparency International Turkey (Uluslararası Şeffaflık Derneği) tarafından yapılan şeffaflık performansı araştırmasında Türkiye’nin en “saydam” şirketleri arasında yerini aldı. Bu bağımsız araştırmaya göre, Kipa yolsuzlukla mücadele, kurumsal şeffaflık ve raporlama gibi üç temel kriterde, sergilediği başarılı performansla Türkiye’nin en “saydam” 10 şirketi arasında yer aldı.
Her yıl 15 Mart Dünya Tüketici Günü’nde kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni’nde, “Market” kategorisinde “Yılın Markası” seçilen Kipa, “Avrasya Kalite Ödülü”ne layık görüldü. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği (ATUKDER) tarafından gerçekleştirilen Avrasya Kalite Ödülleri’nde, tüketicilerin en çok güvendiği markalara ödül veriliyor.
15 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla düzenlenen Balıkesir Ekonomi Ödülleri 2015’te ise Kipa kentin en yüksek SGK primi ödeyen 10 şirketi arasına girdiği için ödüle layık görüldü. Kipa Bölge Direktörü Erdem Sipahi, ödülünü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda