24.04.2015

Biçen'e Anlamlı Ödül



16 Nisan Perşembe günü yapılan törende birincilik plaketini İstanbul Perder Başkanı Ramazan Ulu, Biçen adına Reklam ve Halkla ilişkiler Yöneticisi Bilge Biçen’ e takdim etti.
Bilge Biçen açıklamasında şunları söyledi: “Biçen ekibi olarak kadına şiddete karşı duruşumuzu serilmek adına bu projeyi başlatma kararı aldık. Bu Konudaki titiz çalışmalarını ve hassasiyetini bildiğimiz için projede Hürriyet Gazetesi’yle işbirliği içerisine girdik. 7 Mart 2015’te hayata geçen Güçlü Kadın Güçlü Toplum Projesinde 1 milyon poşet üzerine güçlü kadın, güçlü toplum yazarak, kadının toplumdaki yerinin önemine vurgu yaptık. Poşetlerin bir yüzünde bu anlamlı slogan yer alırken diğer bir yüzünde de Hürriyet Gazetesi'nin 10 yıl önce başlattığı ve yakın zamanda Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’na devrettiği ‘Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’ numaralarını yayınladık. Poşetler üzerinde ‘Şiddet görüyorsanız ya da şiddete uğrayan birini tanıyorsanız lütfen bu numaraları arayın’ mesajı verdik. Hürriyetin hazırladığı ‘Aile İçi şiddete son bilgilendirme kitapçıkları’ da kasalarda müşterilerimize dağıtıldı.

Ekibimiz Kadınıyla erkeğiyle giydikleri tişört ve yakalarına taktıkları rozetlerle ziyaretçilerimize anlamlı mesaj verdi. Mağaza içindeki afişlerle, radyo anonslarıyla sosyal medya çalışmalarıyla bu konuda toplumda farkındalık oluşturduk.  Projenin ikinci aşaması olarak şu an üretim aşamasında olan özel ürünlerimiz yakın zamanda kasalarımızda satışa sunulacak ve buradan elde edilen gelir ile Şiddet mağdurlarına psikolojik, hukuki ve sosyal destek için katkı sağlayacak.”

Perakende.org

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda