2.04.2015

Yerel Zincirler Buluşuyor 2015





Yerel Zincirler Buluşuyor bu yıl, Paco Underhill. Leonard Brody. Erica Orange, Jared Weiner, JosDeVries, Christiaan Rikkers gibi alanlarının uzman isimleriyle zengin bir içeriğe sahip ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ Konferansı ve Fuarı, konusunda uzman yerli ve yabancı pek çok ismi ağırlayacak. 

“Dönüşümü Başlat, Geleceği Kazan” temasıyla teknoloji konusunun ele alınacağı ve 15-16 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konferansta en ilgi çeken konuşmacılardan bir tanesi Envirosell danışmanlık şirketinin kurucusu ve CEO’su Paco Underhill olacak.

“Teknolojı̇ Çağında Akıllı Perakende” adıyla bir sunum yapacak olan Underhill, dünya çapında alışveriş davranışının farklı özellikleri üzerine yaptığı araştırmaları ve kitaplarıyla tanınıyor. 30 yılı aşkın tecrübesi ile tüketicilerin neyi satın alıp neyi almadıklarını ele alan Underhill, dünyanın en çok tercih edilen perakende danışmanı konumunda. Underhill, The New York Times, London Times, Wall Street Journal gibi yayın organlarında başmakale ve köşe yazıları da yazıyor. “Why We Buy”, “Neden Satın Alırız” isimli kitabı 20’nin üzerinde dile çevrilen Paco Underhill, perakende konusunda bugüne kadar yazılmış kitaplar arasında en çok satan kitabın yazarı unvanına da sahip.

Gelecek yeniden yazılırken 
‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ Konferansı’nın ağırlayacağı dünyaca ünlü isimlerden bir tanesi de NowPublic ve Growlab şirketinin Kurucusu olan Leonard Brody olacak. Dijital dünya düzeninin tartışmalar yaratan lideri sayılan Brody, Birleşmiş Milletler, G8, Hindistan, İrlanda ve Güney Afrika gibi ülkeler bazında danışmanlık veriyor. Dünyanın en büyük haber sitelerinden nowpublic.com’un sahibi de olan Brody, dijital dünyada insan davranışlarını en iyi değerlendiren girişimcilerden bir tanesi. Brody, konferansta, “Gelecek Yeniden Yazılırken” isimli konuşmasıyla, internetin yaygınlaşmasıyla birlikte doğan sanal kimlikleri, bu kimliklerin gerçek kimliklerden hangi açılardan farklı olduğunu, nasıl davrandığını, nasıl satın aldığını aktaracak.

 Konferansta ayrıca, Unilever Modern Ticaret Müşteri Geliştirme Direktörü Rıza Güllüoğlu’nun moderatörlüğünde; Weiner, Edrich, Brown Inc Başkan Yardımcısı Erica Orange ve Weiner, Edrich, Brown Inc Başkan Yardımcısı Jared Weiner da konuşma yapacak. JosDeVries Yaratıcı Direktör ve CEO’su Christiaan Rikkers ise, “Kanallar Arasında Perakende Yolculuğu” başlığı ile bir konuşma yapacak.

Kaynak

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda