6.05.2015

Kipa’dan Urla'ya İkinci Mağaza



Ege’de doğup büyüyen perakende zinciri Kipa, İzmir’in Urla ilçesindeki ikinci mağazasını açtı. 400 metrekarelik geniş bir alanda hizmet veren Kipa Urla İskele Süpermarket mağazası, gıda ve gıda dışı kategorilerde 3.000 bin çeşit ürünü müşterilerle buluşturuyor.

 Hem bölge halkının hem de tatilcilerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen yeni mağazada sunulacak ürünler arasında et ürünleri, meyve-sebze, kuru gıda, deterjan gibi temel ihtiyaç maddelerinin yanı sıra; deniz yatağı, deniz gözlüğü, terlik, plaj havlusu gibi sezonluk ürünler de yer alıyor. Mağazada ayrıca sezonun tüm trendlerini yansıtan ve Kipa müşterilerinin çok sevdiği F&F markalı şık tekstil ürünleri de satışa sunuluyor.

 Açılışa özel 1 TL kampanyası 
Kipa’nın kaliteli, kolay, hızlı alışveriş imkanı sunan süpermarket zincirinin yeni bir halkası olan Kipa Urla İskele, açılışını müşterileri tarafından çok sevilen ve artık geleneksel hale gelen 1 TL kampanyasıyla kutluyor. Kampanya kapsamında müşterilerin en çok tercih ettiği Kipa ürünleri, aile bütçelerini rahatlatan 1 TL’lik avantajlı fiyattan sunuluyor. 

ortakalan.com.tr

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda