14.06.2015

Carrefoursa Hız Kesmiyor



Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden CarrefourSA, hizmet noktalarını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede CarrefourSA’nın Samsun’daki ilk hiper marketi CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane ve çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete açıldı.
Samsun CarrefourSA Hiper’in açılışını yapan CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane: “Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve gelişmiş illerinden biri olan Samsun’daki ilk hiper marketimiz, yatırım planımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Burada Samsunlulara CarrefourSA güvencesi altında binlerce ürünü ulaştıracağız, Tarladan Sofraya projemiz çerçevesinde bölgenin taze gıda ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacağız.” dedi.
Samsun’daki hiper market açılışını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Karadeniz Bölgesi’nin incisi Samsun’da yeni bir yatırıma imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları dile getirdi: “CarrefourSA olarak 2014 yılı başında lokal değerleri göz ardı etmeden global bir marka olabilme üzerine kurduğumuz strateji doğrultusunda market konseptlerimizden teknolojik alt yapımıza, insan kaynağımızdan ana iş kolumuz taze gıdaya kadar her alanda yatırımlara imza attık ve büyük bir sıçrama gerçekleştirdik. Bu sene ise vites büyütüyoruz ve yatırımlarımızı da sektördeki fırsatları da değerlendirerek hayata geçiriyoruz. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve gelişmiş ili olan Samsun’daki ilk hiper marketimiz, yatırım planımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Burada Samsunlulara CarrefourSA güvencesi altında binlerce ürünü ulaştıracağız, Tarladan Sofraya projemiz çerçevesinde Samsunluların taze gıda ihtiyacına karşılık vereceğiz. Ekonomik anlamda büyük bir hareketlilik yaratacağına inandığımız hiper marketimiz, bölgede istihdam açısından da önemli bir rol oynayacak. CarrefourSA olarak Türkiye genelindeki 30’uncu hiper marketimizi açmanın mutluluğunu yaşıyor, Samsun CarrefourSA Hiper’in Samsun ve çevresine hayırlı olmasını diliyoruz.”
Market 3 bin metrekarelik bir satış alanına sahip
CarrefourSA’nın Samsun’daki ilk hiper marketi, 3 bin metrekarelik satış alanında taze gıdadan kırtasiyeye, teknolojiden beyaz eşyaya 40 binin üzerinde ürün çeşidi ve 80 personeliyle hizmet verecek. Yeni marketin açılmasıyla birlikte CarrefourSA’nın Samsun’daki market sayısı 11’e ulaşmış oldu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda