2.06.2015

Gratis Çalışma Şartları



Şu ana kadar gıda ve teknoloji perakendecilerinin çalışma şartlarını konu edindik hep.Lakin bir kaç mail ile bayan okuyucularımız,kozmetik marketlerin çalışma şartlarını merak ettiğini bize bildirdi.Vakit kaybetmeden bir Gratis çalışanından bu konu hakkın da bilgi aldık.Vakit kaybetmeden çalışma şartlarına geçelim.

Gratis kişisel bakım marketlerin de günlük çalışma saat 8 saat olarak belirlenmiştir.Çay ve yemek molalarınız bu saate dahildir.Hafta da bir gün izin ve bir yılınızı doldurmanız durumun da yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.Genel de bayanlardan oluşan bir çalışan ekibi bulunmasına karşın,depo elemanları erkeklerden oluşur.

Firma resmi tatil günleri haricin de mesai ödemesi yapmamaktadır.Zira çok nadiren de olsa herhangi bir fazla çalışmadan ötürü bir ücret almanız söz konusu olamaz.Buna karşın Gratis'te çalışmak,çok yorucu değildir.İki vardiya halinde çalışmaktadır personeller.Bir grup sabah mağazayı açar,diğer grup ise mağaza kapanışını yapar.Hafta da bir kez vardiyalar değişir.

Ücret konusuna gelecek olursak.Gratis Maaşları şu şekildedir;

Reyon elamanları asgari ücretten yaklaşık %30 daha fazla bir ücret almaktadır.Buna ek olarak her ay 300-400 TL aralığın da yemek parası ödenmektedir.Bu ödeme ticket-sedcard gibi kartlara ödendiği için gıda alışverişlerinde de kullanılabilir.Bu ücretler çalışanın yılına ve pozisyonuna göre farklılık gösterebilir.

Mağaza yöneticisi 3.000-3.500 TL ücret almasına karşın,yardımcısının aldığı ücret 2.250-2.750 TL aralığındadır.Personeller gibi yöneticiler de yemek ücreti almaktadır.

 NOT:Ayrıca firma da,satış üzerinden maaşa ek prim sistemi uygulanmaktadır.

146 yorum :

  1. Valla hicde söylediginiz gibi degil 12 saat full veriyorsunuz ve vardiya degismiyor cok ama cok yorucu kasafda bile sandalye yok personel tüm gün ayakta ve bu yorgunlukla müsteriye verim nasil olcak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size hak veriyorum ben yeni girdim ve cikicam isten

      Sil
    2. Çok doğru arkadaşlar . Kampanya günleri ölüm gibi. Hemen her gün magazada etiket toplayıp yenisini ekliyor iki gün sonra da o etiketlerin yerine eski fiyatlarını basıyorsunuz.her hafta iki gün sevkiyat var ve o kasalari taşırken sırt ağrıları olmaması pek mümkün değil . Fıtık olan var. Müşterilerin sıkıntılı tipleri çok fazla .üç kuruş vericem diye burnunuzdan getirirler sadece kasada durmak yasak sürekli bişey yapman gerek . Üstlerin ilk girdiğinde herkes çalışır bu mağazada ve hepimiz çok şeker insanlariz der iki gün sonra dedikodunu duyarsın . Saçma salak planogramlar yaparlar . Eğitim bile vermezler . 5 ay verdim oraya . Çalışanlara özellikle pandemi döneminde 40 derecede siperlik maske ile klimasız ortamda performansın düşük dikkat et de derler.

      Sil
  2. part time maaşlar ne kadar

    YanıtlaSil
  3. Gratiste form doldurdum iki gun oldu donus yapmadilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen dönüş yapmaları,10 günü bulabiliyor.

      Sil
  4. reyon elemanları asgari ücretten %30 fazla falan almıyor asgari ücret alıyor ,mağaza müdürü ve yardımcısının maaşları doğru.ben magaza müdürlüğü yaptım.Fazla mesailer ödenmiyor sonraki günlerde eksik çalışın ona göre ayarlayın deniyor ama hiçbir zaman böyle bir şey yapma şansınız yok zaten sürekli eksik elemanla çalışıyorsunuz bilerek kadroyu tamamlamıyorlar nasılsa eksik elemanda olsa işler bir şekilde yürüyor mantığı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mağaza müdürü olarak gratiste tam olarak ne yapıyorsunuz? Lütfen bigi verebilir misiniz?

      Sil
  5. Gratis maaş alma tarihlerini bilen var mı?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba gratiste çalışmaya başlayacağım ama evime çok uzak ilerleyen zamanlarda mağaza değiştirme şansım var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet mağaza değişikliği talep edebilirsiniz,ve talep ettiğiniz bölge de personel eksikliği var ise,çoğunlukla rotasyonunuz sağlanıyor.

      Sil
  7. mrh daha önce kendi iş yerimiz vardı kozmetik üzerine... tecburem var cilt bakımı analianalizi satış kasiyerkilk öndüzen yaptım şuan işe ihtiyacım var ilginize 05392953696

    YanıtlaSil
  8. merhaba. İş başvurusu yapacağım ama ben sigorta istemiyorum. Sigorta yapma gibi bir zorunluluk var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sigortasız çalışmanız mümkün değil.

      Sil
  9. böylesine hızlı büyüyen bir şirkette bence herkes yer almak ister,ortam güzel,ücret dolgun,özel sağlık sigortası,prim,ek prim,çoğu şirketten sağlam bir altyapısı var,hem fedakarlık yoksa zaferde yok

    YanıtlaSil
  10. Universite mezunu olmak sart mi

    YanıtlaSil
  11. Merhaba envantere personel kaliyormu acaba? Envanteri olan başka magazaya yardim icin gidiliyor mu? Ve envantere kaliniyor ise ayda kac kez yapiliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarı ile 6 ay da bir envanter oluyor.Her personel kendi mağazasın da sayım yapıyor.

      Sil
  12. Öğrenmek istedigim şey baska magazaya envanter için yardıma gidiliyor mu bunu merak ediyorum gidilmiyor ise bu bütün bölgeler için mi gecerli.. Cok teşekkürler simdiden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün bu konuyu sorduğum bir çalışan,çok nadir bir durum olsa zaman zaman başka mağazaların sayımına gidilebileceğini söyledi.Lakin belirtmekte fayda var,çok nadir bir durum.

      Sil
  13. Ben gratiste calisiyorum bence çalışmak için en kötü yerlerden birisi eger ben sadece calısıcam ozel hayatim olmasın yemek uyku ve is hayatimin tümü olsun diyorsaniz girin o calismaya 10 bin verseler bile az nerede çalıştığın belli degil bir ürün yerlestiriyorsun bir kasadasin bir müşteride 12 saat full veriyorlar her gun yarim saat erken gel yarim saat gec çık ama onlar mesaiden ssyilmasin bildiğin kölelik sistemi insan haklarina bile aykırı 6 saat molasiz ayakta kaldım yarim saatlik molami bile kullanamadim allah kimseyi gratise düşürmesin INSAN SÖMÜRÜSÜ

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim ve gelecek yaz gratise işe girmek ve 3 ay çalışmak istiyorum herhangi bir süre zorunluluğu var mı ?

    YanıtlaSil
  15. Magaza müdürü maaşları ne kadar su an da bilgisi olan var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3000-3500 TL arasında değişiyor.Lakin çalışma yılı ve tecrübe önemli.

      Sil
    2. merhaba ,

      hangi mağaza müdürünüz bu maaşı alıyor çok merak ediyorum.
      şu an mağaza müdürlerine vermiş olduğunuz maaş 1700-2000 tl arası insanları kandırmayın

      Sil
  16. Merhaba erkek mağaza yöneticileri var mı acaba

    YanıtlaSil
  17. Merhaba erkek mağaza yöneticileri var mı acaba

    YanıtlaSil
  18. Merhaba,erkek çalışanlar gratiste hangi işleri yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetici,güvenlik satış danışmanı ve temizlikçi olarak.

      Sil
  19. Ben mağaza müdürlüğü için başvuru yaptım ekim 3 ünde tam 2 ay olacak ilan halen yayında. İlan Yayından kaldırılmadığı için mi henüz aranmadım? Cv bilgilerim istenilenle eş değer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen olumsuz olmuştur.Başka firmalara bakmanızı tavsiye ederim.

      Sil
  20. Bende basvuru yaptim cok zaman oldu sonuc yok.isede cok ihtiyacim var.cok istiyorum gratiste calismayi ve evim cok yakin.

    YanıtlaSil
  21. Satış danışmanınin maaşı ne kadar biliyor musunuz

    YanıtlaSil
  22. yol parası ek ücret olarak veriliyor mu ? yoksa kart şeklinde mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir değişiklik olmadıysa hala,ek ücret olarak veriliyor olması gerek

      Sil
  23. Part time maaş nekadar yol ve yemek varmı.. kaç saat çalışıyor part time

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yol ve yemek var fakat onlarda yarım şekilde size veriliyor.Maaşlar ise yaklaşık 800 TL civarında...

      Sil
  24. Ben ilgili kisiyle gorume yaptım hafta ici sali gunu oldu gorusme fakat kac gun oldu hala aramadilar ararlar mi ?

    YanıtlaSil
  25. Bazen aramaları 20 günü bile bulabiliyor.Bir süre daha beklemenizde fayda var.

    YanıtlaSil
  26. peki kac yas istiyolar?

    YanıtlaSil
  27. Merhaba gratis çalışan kıyafetlerini kendimi veriyor

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Cuma günü mağaza müdürü ile görüşme yaptım ve hala dönüş yapmadılar aramaları uzun sürer mi veya olumlu ya da olumsuz hersekilde haber verirler mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde geri dönüş yapmaları 2 haftayı bulabiliyor.Olumsuz olduğunda aramadıklarından dolayı haber almanız mümkün değil.

      Sil
  29. Satis danismanlarinin net maasi neye gore belirleniyor. 2 sene once Gratis'te calismisligim var simdi baska bir sehirde tekrar girmeyi dusunuyorum. Tecrubeden dolayi 1500 almam diye dusunuyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübe ve yıla göre belirleniyor.Başvurunuzu yapın.

      Sil
  30. Merhaba. 1 hafta önce gratis e form doldurdum. Çalışanlara izin yokmuş. Doğru mu

    YanıtlaSil
  31. Admin üni öğrencisiyim part olarak basvurdum ama kasiyer olmak istemiyorum erkekleri kasaya geçirirler mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman kasaya geçmeniz istenebilir.Lakin geçmek istemediğiniz de zorlama olmaz.

      Sil
  32. Lise terkim ise basvursam alirlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başvurunuzu yapın siz,lise mezunu vs. diye bir şart yok.

      Sil
  33. Mrb ben gratiste çalışmak için başvurdum part olarak kabul edildim evim yakın diye yol parası verilmeyecek yol parası talep edebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağaza yönetici ile bu durumu konuşmanızda yarar var.Lakin evinize yakın bir yerde çalışıyorsanız ve firma sırf yol parasından kar etmek için sizi o mağazada çalıştırıyorsa,yol parası vermeyi tercih etmeyebilir.

      Sil
  34. Part time diye çalışma durumu var mı? Okulum 2de bitiyor hadi eve geldim yemek yedim diyelim 3ü bulur. 3den son çıkış saatine kadar part time çalışma imkanım var mı? Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var Cemre Hanım.Firmada sizin boş olduğunuz saatlerde çalışan bir çok öğrenci mevcut.Başvuru yapmanızı tavsiye ederiz.

      Sil
  35. Maaşlar hangi banka aracılığıyla ödeniyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak emin değiliz,lakin Garanti Bankasına yatıyor olması gerek.

      Sil
  36. hiç te söylediğiniz gibi değil ben 4 ay zor dayanabildim ...

    YanıtlaSil
  37. Yasim 36. Basvuru yapmak istiyorum. Yas sorun mu. Yasimi gostermiyorum. Cok da tecrubeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın.Büyük ihtimal sizi işe alacaklardır.Yaşınızın sorun olmayacağını düşünüyoruz.

      Sil
  38. Merhaba gratise başvurdum mülakat yapıcaklar şimdi tırnak uzmanı maaşı da diğer çalışanların maaşı ile aynı mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, maaşlar hemen hemen aynıdır.Sadece ilgilendiğiniz bölüm farklıdır.

      Sil
  39. Ben 16 yaşındayım ve işe ihtiyacım var gratis başvurum yaşımdan dolayı reddedilebilir mi ? Ona göre başka işlere bakacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 16 yaş alımları imkansız.Başka işlere bakmanızı tavsiye ederiz.

      Sil
  40. Gratiste işe başvurdum yarın mülakata çağırdılar tam olarak ne soruyorlar çok heyecanlıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi zorlayacak bir soru sormazlar.Mülakata giderken temiz ve düzgün giyinin ve mülakat esnasında güler yüzlü olmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

      Sil
  41. Yarin Gratis mulakatina çağırmak için mesaj gönderdiler bana görüşecegim kişinin isminde yazdılar aramaları gerekmez miydi beni birde mülakata giderken cv götürmek gerekir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mülakata giderken CW götürmeniz sizin için faydalı olur.Zira isteyebilirler.Yeni sistemde artık firmalar arama yerine mesaj gönderiyor.

      Sil
  42. Calısanlar etek mi giyiyor bu dogru mu ?

    YanıtlaSil
  43. Başım kapalı sorun olur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ana kadar hiç görmedik.Lakin bu olmayacak anlamına gelmiyor.İsterseniz bir başvuru yapın.

      Sil
    2. evet canım maalesef bas ortulu kabul etmıyorlar

      Sil
  44. müdürlük pozisyonları hafta sonu çalışıyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hafta sonları özellikle çalışması söz konusu olabiliyor.

      Sil
  45. Bizim şehire yeni bir Gratis magaza aciliyor işe yeni giren personeller mi yapıyor düzenlemeyi yoksa dyzen yapıldıktan sonra basliyoruz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu mağaza açılmadan önce yapabilirsiniz.İşe alınırsanız reyonları doldurmak ve açılışa hazırlamaktan itibaren size görev verebilirler.Angarya bir iş yapmanız söz konusu değil.

      Sil
  46. Merhabalar ben müdür yardımcılığı pozisyonu için soru soracaktım. A+ mağaza için maaşlar ne kadar oynuyor ilk yazdığınızda müdürlüğe 2000 2500 yazmışsınız sonrasında 3000 3350 aralığında demişsiniz. Müdür yardımcılığı da primle bu kadar değişkenlik gösteriyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yazıda yer alan rakamlar yaklaşık 4 yıl öncesine ait.En güncel rakamları ekledik.Müdür yardımcılarının maaşları genel de 2250-2750 TL aralığında oluyor,prim ile 3 bini geçebiliyor.

      Sil
  47. Çalışan veya satış danışmanı için lise mezunu isteniyormu be n ortaogretim terk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde lise mezunu tercih ediliyor.Lakin zaman zaman alt tahsillerde de alım yapılıyor.

      Sil
  48. Merhaba , Mağaza Müdür Yard. Için belirtilen maaşa yol ve yemek ücreti dahilmidir?

    Çalışma saatlerini giris cikis tam olarak biliyormusunuz ?

    Mülakatta sorulan sorular hk. Bilginiz varmı?

    Geri bildirim için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tüm haklar dahildir maaş rakamlarına.Personel gibi vardiyalı çalışırsınız.Mülakatlar sohbet tarzında geçer.Lakin soru sorduklarında genelde müşteri memnuniyeti ve ürün portföyü ile alakalı sorular sorarlar.

      Sil
  49. Gratis evime çok yakın ve kozmetik reyon gorevinde 3 yil deneyimim var fakat ben kesinlikle kasada durmak ve hicbir sekilde kasiyerlik yapmak istemiyorum.Her çalışanin kasa bilmesi ve kasaya gecmesi şart mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şart olmasa öğrenmek zorunlu.Bu kadar endişelenmeyin.Kasiyerlik en rahat olanı.

      Sil
  50. Merhaba part time çalışanların yol yemek maaş prim toplamda maaş nekadara geliyor haftada kaç gün kaç saat calisiliyor birde pozisyonlar sabitmi yoksa sürekli degisiyormu kasadaki reyon yapiyormu yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey dahil elinize 1200 TL ye yakın bir ücret geçer.Haftalık toplamda 30 saat çalışıyorsunuz.Pozisyon zaman zaman değişebiliyor.Lakin genel olarak rahat bir iştir.

      Sil
  51. Merhaba şartlar nedir ve verdiği imkanları öğrenmek istiyorum

    YanıtlaSil
  52. Merhaba daha önce kozmetikte calismadim tecrubem yok yinede alırlarmı işe

    YanıtlaSil
  53. Gratis te çalışmam için eğitim almam şart mı yani bilgilendirme kurslarına gönderiyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitimler işe alınırsanız mağazalarda verilir.

      Sil
  54. Günaydınlar
    Nasılsınız, kolaylıklar dilerim.
    Aralık ayında İzmir’in Tire ilçesine yerleşiyorum.
    Yıllardır sürdürdüğüm kozmetik, satış ve idari işler deneyimimi çok sevdiğim Gratis mağazanızda mağaza müdürü olarak sürdürmek isterim. Belirli sitelerden başvuruda bulundum, ama direk sizinle de cv’mi paylaşmak isterim, ilgilenirseniz, çok mutlu olurum.
    İyi çalışmalar, sevgiler

    YanıtlaSil
  55. Ozel saglik sigortasi hangi firmadan yapiliyor ?

    YanıtlaSil
  56. Mall of istabul'un Gratis mağazasına az önce başvuru yapmak için girdim yasim on dokuz yaş sınırı yirmi denildiği için formu doldurmadan cikartildim

    YanıtlaSil
  57. Yaş sınırı var mı şart mı 18 olmak?

    YanıtlaSil
  58. Merhaba beni bugün aradılar yer ve görüşeceğim kişinin adını söylediler akşama kadar da size yeri mesaj olarak atarız dediler ama atmadılar bu çağırmayacakları anlamına mı geliyor yarın gitmemeli miyim ve aşamalar nelerdir görüşmeden sonra yarın gel başla derler mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telaşlanmayın bu hafta içi kesin görüşürsünüz.Evet görüşmeden sonra işe başlayın diyebilirler.

      Sil
  59. Mülakata cagirildim cagirmalari ise alındım anlamına mı geliyor😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük olasılık evet.Şimdiden hayırlı olsun. :)

      Sil
  60. 18 yaş altı ışe alım yapıyorlar mı?

    YanıtlaSil
  61. Gratis evime cok yakın ve klişe belki ama kozmetik benim dünyam 6 senelik tecrübeye sahibim ve gratise başvurdum olumsuz cok fazla yorum var ama yinede gratis ailesine dahil olmak istiyorum sizce bu bir karalama kampanyası mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,her firma için olumsuz yorum var.Önemli olan firmanın sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor mu?Zira herkesin beklentisi farklı.O yüzden şikayet eden de çok,memnun olanda...

      Sil
  62. Görüşmek için mağazaya çağrıldım çaliscagim süre belli değil şuan 1 ay çalışip cikma durumu olabilir mi sözleşme imzalatirlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60 Gün içinde istediğiniz an işten çıkabilirsiniz.

      Sil
  63. Kapali birini alıyorlar mı Konya mağazası için soruyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda net cevap vermek zor.Lakin artık tesettür çalışmaya mani değil.Başvurunuzu yapın.

      Sil
  64. Merhaba.grastiste bugün form doldurdum. Eski tecrübelerimide yazdım.makyaj benim olmazsa olmazım.işe alınırmışım.güzel bi yüzüm var.çok güzel makyaj yaparım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an alımlar açık,personel ihtiyacı olursa alırlar.

      Sil
  65. Mülakatlar nasıl oluyor? Sözlü mü yazılı mı

    YanıtlaSil
  66. bölge müdürlerine ne gibi imkanlar sunuluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altınızda bir arabanın olması ve maaştan başka bir imkanı yok.Şu an için maaşları ise 7-10 TL arasında değişiyor.

      Sil
  67. Merhaba Adıyamandaki mağaza için mülakata çağrıldım ve ne tür sorular soracaklarını bilmiyorum 19 yaşındayım ve hiç tecrübem yok işe alırlar mı bilmiyorum sizce nasıl davranmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,tecrübesiz olanları da alan bir firma Gratis.Yani daha sonra işi fiili olarak öğrenebilirsiniz.Mülakatta güler yüzlü ve temiz giyimli olun.Gerisi kendiliğinden gelecektir.Bol şans.

      Sil
  68. Merhaba sabah akşam vardiya şeklinde mi çalışılıyor ve hâla yol ücreti veriliyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yol veriliyor.Sabahçı ve öğlenci olmak şartı ile iki vardiya ile çalışılıyor.

      Sil
  69. Yol ücreti felan verildiği yok . Sodexo veriliyor prim eh işte olursa birde asgari ücret. Başka bir beklentiye girmeyin

    YanıtlaSil
  70. Lise mezunu olmak şart mı

    YanıtlaSil
  71. Gratise tesettürlü çalışan alınıyor mu

    YanıtlaSil
  72. ben hukuk öğrencisiyim derslerim biraz ağır.Ama pandemide uzaktan eğitim sürecini çalışarak değerlendirmek istiyorum.Hem çalışıp hemde derslerime zaman ayırma imkanım var mı? Birde 2 ay sonra çıkabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvurunuzu yapabilirsiniz.2 ay dolmadan da çıkma şansınız var.Boş zamanınızı değerlendirmek ve ek gelir için güzel bir firma.

      Sil
  73. Merhaba gratise kariyer.net ve secretcv siteleri üzerinden başvurdum.Ancak başvurum görüntülenmedi bile.10K kişi başvurmuş görünüyor.Peki bu durumda ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,mağazadan başvurmayı deneyin.Zira eksiklik olunca,mağazalar da alım yapabiliyor.

      Sil
  74. Merhaba gratise başvurmak için deneyim şartımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,iş tecrübesi olmayanlarda alınabiliyor.Başvurunuzu yapın.

      Sil
  75. part time eleman alıyromusunuz?

    YanıtlaSil
  76. Merhabalar ben 5 yillik prakente tecrubesine sahibim bolge sorumlusuyla gorustum olumlu gecti sonra ik muduruyle sonra arandim ve olumlu gecti dediler fakat hala beklemedeyim ocak ayinda alinicak dediler 2 kisiyle gorustum bu dogrumu 10 gun oldu neden ise baslatmiyorlar bi bilginiz varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bir çok firma önünü görebilmek için Ocak ayını bekliyor.Alımlar açılacaktır lakin bu biraz zaman alabilir.

      Sil
  77. Suanki maaslari nedir 2022 yada 2021

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,2022 henüz belli değil.2021 yılı için bilgiler yazımız da var.

      Sil
  78. 2021 yili 2825 tl asgari ucretti personeller asgari ucret altinda mi aliyor yoksa yaziniz daha eski yillara mi ait yeni maasi o yuzden merak ettim yazinizda bulamadim simdiden tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır asgari ücret veya çok az bir miktar üzerinde alıyor.

      Sil
  79. Merhaba vardiyalı saatleri nasıl oluyo acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba çalışma saatleri haftalık 45 saatir sabah ve akşam vardiyası her mağazada vardır

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda