31.07.2015

Pakmaya'dan Yeni Bir Ürün



Piyasaya sunduğu profesyonel pastacılık ürünleri ile pasta ustalarının ilgisini çeken Pakmaya, yeni 1 kilogramlık sufle ve makaron karışımlarını piyasaya sundu. Hotel, Restoran, Cafe, Pastane ve Butik pastacılık işletmelerine yönelik geliştirilen sufle ve makaron karışımlarıyla Pakmaya, garanti sonuç, pratik kullanım ve lezzeti ön planda tutuyor. Satışa sunulan yeni karışımlarında makaronun eşsiz badem lezzeti ve suflenin yoğun çikolata tadı oldukça beğeni topladı.

Pakmaya karışımıyla makaron yapmak artık çok kolay
Yoğun badem içeriğine sahip makaronların yapımı için sadece su eklemek yeterli oluyor. Renk ilavesi ile de istenilen renkte yapılabiliyor. Paketlerin üzerinde yapım bilgisinin yer aldığı Pakmaya makaron karışımını 125 derece sıcaklıkta 18 ila 20 dakika pişirmeniz yeterli.
Yoğun çikolatalı sufle karışımı
Çikolata tadının yoğun bir şekilde hissedildiği Pakmaya’nın yeni karışımı suflenin yapımı da oldukça pratik. Eritilmiş bitter çikolata ve sıvı yağ mikserde iyice karıştırılırken, üzerine Pakmaya Sufle karışımı eklenerek su ilave ediliyor 200 derece sıcaklıkta ki fırında 8 dakikada pişen sufle karışımılezzet ve kıvam garantisi de sağlıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda