5.08.2015

Avon Çalışma Şartları



Perakende sektöründe önemli bir yere sahip olan kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinin,birbirinden farklı onlarca satış şekli bulunmaktadır.Emin olun neredeyse her satış şekli ile,çok iyi dereceler de satışlar gerçekleştirilmektedir.Kişisel bakım ürünleri kullanan herkesin bildiği bir firma olan Avon'u inceleyeceğiz bu yazımız da.

Aslın bu yazımız da Avon'u herhangi bir bayan nasıl kullanabilir onu inceleyeceğiz.İnternet üzerinden satış kelimelerini duymuşsunuzdur,Avon tamamen internet üzerinden satış yapan bir firmadır.Lakin bu satışı yaparken,hem kazanıyor hem de kazandırıyor.Nasıl mı? Avon Network Marketing sistemi ile işlemektedir.Siz sistemden bir ürün olarak,sisteme ortak olursunuz.Daha sonraki dönemler de hem ürün alarak,hem de size özel referans sistemi ile,sisteme kazandırdığınız üyelerin satış yapması veya ürün alması ile siz para kazanırsınız.

Çevremiz de çokça Avon ürünleri satan kişiler vardır peki bu kişilerin sattığı ürün başına gelirleri nedir derseniz %30 gibi bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.Yani her 100 TL'lik satışın 30 TL'si sizindir. 

Kafanızı fazla karıştırmadan Yeliz Yılmaz Hanım'ın Avon tecrübesini sizin ile paylaşalım:

"Arkadaşlar ben YELİZ YILMAZ eminim ki sizde şuan bu yazıyı okur iken benim ilk başlarda düşündüğümü düşünüyorsunuz. Aman avon işte bi kazancı yok, yüzü astarını geçiyor,kim uğraşacak onunla vs... Ama emin olun ki bu düşüncenizin çok yanlış oldugunu benim gibi sizde birgün anlayacaksınız.Günümüz şartlarında biz bayanların her ortamda şatış yapabilme ve alt üye ekleme gibi bir çok fırsatımız var.Bunu yaparkende bir çalışma saati veya bir iş yeri açmamıza kesinlikle gerek yok.

Günün normal koşturmacasında(otobüste,okuldan çocugunuzu alırken,alışverişte,çarşıda pazarda,hatta günlerimizde) kendimize müşteri ve alt üye bularak kazanç sağlayabiliriz.Peki bunu nasıl sağlayacağız size bundan bahsetmek istiyorum.Bir iş yeri açmak için dükkan kirası,vergisi,elemanı,dekorasyonu,malzemeleri,reklam,satılacak ürün temini...vs gibi bir çok maddi ve manevi giderler söz konusudur ama avonda sadece satıcı ile alıcı arasında bağ kurmak şartı ile kazanç elde ediyorsunuz.Bu kurdugumuz aracılık sayesinde sattığımız ürünlerin toplamından %33 kar, hediye avon ürünleri,hediye ev aletleri, yurt dışı-yurt içi tatilleri en önemlisi de kariyer kazanıyoruz.ilk yapmanız gerek hayalinizi belirlemek ve o doğrutuda hayalinize adım adım yürümek olacaktır.

Bu işe başlamadan önce kendiniz makyaj,parfümeri,cilt bakım,takı ve kişisel bakıma ne kadar harcadığınızı düşünmelisiniz bu saydıgım ürünlere bir bayan olarak siz ayda ne kadar ödüyorsunuz.örneğin avon üyesi olmayan bir bayan ayda 100 tl harcadığı ürünlerin avon yardımıyla 67 tl ye alacak hiç bir satış yapmadan kazançınız 33 tl olacaktır.Bunu üzerine sizin gibi 2 kişi daha eklersek ve onlarında 100 er tl sipariş verdiğini varsaysak sizin kazacınız 99 tl olacaktır ve almış oldugunuz ürünlerin hepsi ücretsiz sizin olmuş olacaktır.Tabi biz bunu en düşük fiyattan hesapladık,meblagartıkça sizinde geliriniz artmaya başlayacaktır.Kendimden örnek vermem gerekirse ilk bu işe başladıgımda sadece kendi ihtiyaçlarımın siparişini vermekle başladım,ardından evime gelen arkadaşlarımın katalogu görmeleriyle dışarıya şatış yapmaya başladım ve şuan her ay sabit 50 müşterim ve 25 alt üyem bulunmakta emin olun bende inanamadım ama bu gerçek ve bu yükseliş bana blog yazmama bile cesaret verdi. 

EĞER SİZDE EVİNİZDE İŞ YERİNİZDE GÜNDE 1 SAAT ÇALIŞARAK HARİKA KAZANÇLAR SAĞLAMAK İSTİYORSANIZ TEK YAPMANIZ GEREKEN İNANMAK VE İNANCINIZ DOĞRULTUSUNDA YÜRÜMEK."

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda