12.08.2015

Beğendik Ve Kipa da Sessizlik



2015'in ilk aylarından itibaren kulisler de dolaşan "Beğendik'in Kipa'nın belirli mağazalarını" satın alacağı söylentisi,geçtiğimiz temmuz ayının sonun da tamamen doğrulanmasa da,iki firma tarafından da yapılan açıklama da kısmen bir görüşmenin olduğu vurgulanmıştı.

Bu açıklamadan sonra Kipa'nın hisseleri Borsa da 6,25 oranında yükselişle 2,38 TL'den işlem görmüştü.

Temmuz ayın da yapılan açıklamadan sonra,iki perakendeciden de satın alma ile ilgili bir haber çıkmadı.Bu sessizlik acaba iki firma arasın da bir anlaşmazlık olabileceği düşüncesini akla getiriyor olsa da,Beğendik grubunun Real'i satın aldığı dönemler de satın alma sürecinin hayli yavaş ve itidalli geliştiğini hatırlatıyor.

Öte yandan Beğendik grubunun mağazaların dan aldığımız duyuma göre,şirket 2016 yılın da büyük bir büyüme hedefliyor.Bu söylenti olası bir Kipa'nın Nevşehir ve Ankara da bulunan 11 mağazasını satın alabileceğini doğrular bir rivayet.Şayet satın alma da mutabık olma durumun da,bu haber yine Real satın alma haberi gibi,yılın ilk ayı gün yüzüne çıkabilir.

6 yorum :

  1. Hayırlısıyla bir haber gelseydi bir... Bu belirsizlik adamın canını sıkıyor. Ankara da çalışanların bir çoğu iki şirketten çıkacak haberi bekliyor...

    YanıtlaSil
  2. Beğendik ile kipa anlaşamadı kesin bilgidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden dolayı anlaşamadı?Zira nedenini bize mail yolu ile bildirirseniz haber yapıp sitemiz de yayımlarız.

      Sil
    2. Bildiğiniz var ise,söyledyin de biz de bilelim...

      Sil
  3. Benim duyumuma göre kipa personel tazminatlarını beğendiğin üzerine yıkmaya çalışmış beğendikde vazgeçmiş.Sayın parakendekulis sizinde tanıdıklarınız varsa sorarmısınız.Ben böyle duydum.Sizin kaynaklarda doğruluyacakmı

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler yorumunuz için.Konu hakkın da net ve doğru bir bilgi gelirse hem bu konu altın da,hem de siteden paylaşırız.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda