23.08.2015

İkea'dan Patrull Çağrısı



IKEA Patrull isimli gece lambalarını geri çağırıyor. İsveç’te yayın yapan Local.se isimli internet sitesine göre geri çağırmanın nedeni 18 aylık bir bebeğin lambayı prizden çıkarmaya çalışırken elini yakması.

IKEA bu durumun meydana getirdiği her türlü rahatsızlık için özür dilediğini belirtinken şirket şu açıklamayı yaptı: PATRULL gece lambasının kapağının yerinden oynaması halinde lambanın yanmaya devam ettiği ve çocukların elektrikli parçalara dokunma riski taşıdığı anlaşıldı.
BİR ÇOCUK YARALANDI
IKEA, tüm dünyada yaptığı çağrıyla PATRULL gece lambası satın alan müşterilerinin ürün kullanımına son vermeleri ve tam ücret iadesi için ürünle birlikte IKEA mağazalarına başvurmalarını istedi. Ayrıca bu durumun meydana getirebileceği her türlü rahatsızlık için özür diledi.
IKEA, 2013 yılından beri Avrupa’da ve Kuzey Amerika’da satışa sunduğu ve dünyada 2 milyonun üzerinde satışı yapılan PATRULL gece lambasıyla ilgili, Avusturya’da yaşanan ve bir çocuğun yaralanması sonucu müşterilerini mağazalarına çağırdı.

3 yorum :

  1. Ben bime başvuru yaptım.yaklasik 8 gün oldu hızlı başvuru ve diğer genel .acik pozisyonlar istanbul dışı olduğu için yapamadım.hizli başvuru yaptım neden dönüş olmuyor önlisans mezunuyum neyamaliyim

    YanıtlaSil
  2. Ben 8 gün oldu bime başvurdum dönen olmadı. Acik pozisyonlar hepsi istanbul dışı. Genel form doldurdum. Hızlı form da doldurdum.fakat dönüş yapan yok.ne yapmalıyım. Bu ise ihtiyacim var.illa açık pozisyonda cikmasimi lazım alınacak yeri

    YanıtlaSil
  3. Mağazadan başvuru yapmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda