7.08.2015

Türkiye’nin ilk “Helal” Maması



Günümüzde Helal Gıda sertifikası güvenli ve sağlıklı yiyecekler arayan tüketicilerin en çok aradığı standartlardan biri haline geldi. Özellikle ebeveynlerin çocukları için sağlıklı, doğal, güvenli ve kaliteli gıda arayışında, Helal Gıda sertifikası öne çıkmaya başladı. Dünyanın önde gelen bebek maması üreticisi Hero Baby de 2015 yılında Türkiye’nin Helal Gıda sertifikalı ilk yerli mama üreticisi olmaya hak kazandı.

Dünyanın en prestijli kalite gıda sertifikası BRC’den sonra şimdi de Helal Gıda sertifikası alan Hero Baby,sektörde güvenli ve sağlıklı bebek maması sunulmasına öncülük ediyor. Bebek beslenmesine uygun, kontrollü tarım ile yetiştirilen kaliteli, doğal ve hiçbir katkı maddesi içermeyen meyve, sebze ve tahıllar ile üretim yapan Hero Baby, Helal Gıda sertifikasını Sağlık, Güvenlik ve Helal Derneği (HELALDER)’nden aldı. Helal gıda sertifikası tüm dünyada sağlıklı, hijyenik ve kaliteli gıda konusunda tercih edilen sertifikaların başında geliyor.

Hero Baby, Türkiye’deki fabrikasında ürettiği ürünleri ihraç ettiği pazarlarda da aranan bu sertifikayla iş hacmini büyütmeyi hedefliyor. BRC sertifikalı tek yerli bebek maması üreticisi Uluslararası standartlarda üretim tesislerine sahip Hero Baby, 2015’teBRC Gıda sertifikasını da aldı. BRC Gıda (British Retailer Consortium) sertifikası, 1998’de kurulan İngiliz Perakendeciler Konsorsiyumu tarafından oluşturulmuş gıda güvenliği standartlarının bütünü olan ve uluslararası düzeyde kabul gören bu alanda en prestijli sertifika olarak kabul ediliyor.

Hero Baby ayrıca TSE-ISO -EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi ve TSE-ISO-EN-22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarına da sahip.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda