2.09.2015

Ankara Teknoloji Günleri Başlıyor



Ankara ve çevre illerde faaliyet gösteren perakende şirketlerinin bilgi işlem yöneticilerini bir araya getirecek olan “Teknoloji Günleri-III”nde özellikle yeni perakende teknolojileri ve “Self Servis” çözümler tartışılacak. 1994 yılından bu yana perakende sektörüne anahtar teslim projeler sunan Üçge Elektronik’in Pazarlama Satış Direktörü Orhan Ataç, organizasyon ile ilgili açıklamasında; kuruldukları günden bu güne Türkiye pеrakеndе sektörüne hep yenіlіk ve teknoloji getirmeye gayret gösterdiklerini vurguladı.
Ataç: “Müşterіlerіmіzіn bеklеntilеrinе pаrаlеl olarak tüm dünyada ‘yüzde 100 doğru ürün yüzde 100 çözüm’ ilkesiyle en sоn ve en doğru tеknoloji neyse onu müşterіlerіmіz adına araştırıyoruz. Perakende sektöründe özellikle ‘self servis’ çözümler konusunda çok ciddi gelişmeler söz konusu, bu alanda faaliyet gösteren birçok önemli marka ve isim Teknoloji Günleri’nde bir araya gelecek. Bizerba İş Geliştirme Direktörü Frank Üregi, mağaza içi ‘self servis’ çözümlerin dünyadan son örneklerini katılımcılarla paylaşacak.

NCR Kanal-İş Geliştirme Direktörü Tahir Alim ve Satış Direktörü Nilay Aktünel, Ödeme Kaydedici Cihazlar’la ilgili en güncel bilgileri de katılımcılara aktaracak. Ayrıca Turkcell ve Makro Market’in birlikte hayata geçirdikleri “bulut teknolojileri” ve Laud Media mağaza için dijital müşteri karşılama uygulamalarıyla ilgili dünyadaki son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak.

Dünya perakendesindeki son gelişmelerle ilgili bilgilenmek isteyen tüm perakendecileri 9 Eylül Çarşamba günü Ankara Wyhdham Otel’e bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda