9.09.2015

Beğendik-Kipa Anlaştı Gibi



2015'in henüz başların da bir Beğendik grubunun Kipa ile yakın temas satın alma işlemlerin de,bulunduğunun haberini yapmıştık.Aradan 6 ay gibi uzun bir süre geçmiş olsa da,giderek satın alma işlemi netlik kazanmaya başladı.
Bugün Kap'a Kipa tarafından yapılan açıklama ise adeta satın alma sürecin de son raddeye,gelindiğinin göstergesi gibi.Beğendik grubu Kipa'nın Anadolu da bulunan bir kısım mağazalarını alması durumun da,büyük olasalık ile bu mağazalara "Real" tabelası asacak.

Kipa tarafından Kap'a yapılan açıklama aşağıdadır.

“09.09.2015 tarihinde çeşitli basın yayın organlarında Şirketimizin bir kısım mağazalarının Beğendik Mağaza İşletmeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketine satışıyla ilgili olarak bazı haberler yer almıştır. Şirketimizin bir kısım mağazalarının Beğendik Mağaza İşletmeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ve Real Hipermarketler Zinciri Anonim Şirketi'ne devri ile ilgili olarak müzakereler sürmektedir. Şirketimizin daha önce 22.07.2015 tarihli özel durum açıklamasında belirtildiği gibi, taraflar arasında icrai nitelikte bir anlaşmaya varılması halinde kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır. Bu açıklama, II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 9'uncu maddesi kapsamında yapılmaktadır.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda