2.09.2015

DeFacto Kazakistan da 18


DeFacto’nun Kazakistan’da 18’inci yurt dışındaki 30’uncu yatırımı olan mağaza, Mangustay AVM’deki 1290 metrekarelik alanında müşterileri ile buluşuyor.



Kurulduğu günden bu yana koleksiyonlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanan DeFacto, dünya markası olma vizyonu ile yurtdışı yatırımlarını sürdürüyor. Marka, dünya genelindeki 300’üncü, yurt dışındaki 30’uncu mağazasını odak noktalarından biri olan Kazakistan’da açtı. Globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen DeFacto, Zhanaozen’de bulunan Mangustay AVM’deki yeni mağazasında 1290 metrekarelik alanda müşterileri ile bir araya geliyor. 2012 yılında Kazakistan’a yatırım yapmaya başlayan DeFacto, Zhanaozen’deki ilk, Kazakistan’da ise 18’inci mağazasında Kazak halkına hizmet veriyor.
Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının yer aldığı DeFacto mağazası, yeni tasarımı ile müşterilerine mağaza içinde rahatlıkla dolaşabilme, dilediği ürüne kolayca ulaşabilme ve deneme imkanı sunuyor. ‘İnovatif mağaza konsepti’nde, enerji ve elektrik tasarrufu sağlayan ürünlerin kullanılmasının yanı sıra  geniş kabinler, bekleme alanları ve tabLet bilgisayarlar da yer alıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda