8.09.2015

Hayat Kimya da Önemli Atama



Billur Burkutoğlu, Hayat Kimya Hijyen Kategorisi Pazarlama Direktörü olarak 24 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevine başladı. Burkutoğlu bu pozisyonda, hijyen kategorisi içerisinde yer alan Molped, Molfix, Joly, Evony, Bebem markalarının pazarlama faaliyetlerini yönetecek.
Burkutoğlu, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü, Pazarlama Anabilim Dalı mezunu olup; ardından yüksek lisansını California Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nde tamamladı. Yeni görevinden önce Sütaş, Danone Türkiye ve Nestle’de görev alan Burkutoğlu, son olarak Palfood & Other’da Pazarlama Danışmanı olarak çalıştı.
Hayat Kimya İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Şenay Gani atandı
Şenay Gani, Hayat Tüketim Ürünleri Grubu İnsan Kaynakları Direktörü olarak 17 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevine başladı. Gani yeni pozisyonunda, tüketici grubu ve yurtdışı iştiraklerin insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak.
Şenay Gani, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olup, kariyerine Sabancı Holding’te finans ve pazarlama alanlarında başladı. Yeni görevi öncesinde  Eczacıbaşı Holding, Mondelez şirketlerinde İnsan Kaynakları ve Sürekli İyileştirme Müdürü pozisyonlarını üstlenen Gani, son olarak Goodyear Lastikleri İnsan Kaynakları ve Yetenek Yönetimi Müdürü pozisyonlarında görev aldı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda