11.09.2015

Özhan Market Çalışma Şartları



Bursa merkezli olan ve satış mağazalarının tamamı Bursa da bulunan,yerel bir perakende zinciridir Özhan Marketler.Firma sürekli olarak gelişime yönelik,ilerleme hamleleri ile dikkat çekiyor.Özhan Marketler Zinciri Çalışma Şartları aşağıdadır.
Günlük çalışma süresi 9 saat olarak belirlenmiştir.çay ve yemek molalarınız bu saate dahildir.Hafta bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da,yıllık izin hakkına sahip olursunuz.Çalışma şekli diğer marketler gibi vardiya şeklindedir.Vardiya düzeni personelin kendi isteği üzre yapılmaktadır.

Firma da zaman zaman tam gün çalışmanız söz konusu olabilir,bu günler için ek mesai ödemesi veya denkleştirme yapılmaktadır.Denkleştirme personelin fazla çalıştığı süre kadar,işten erken çıkması veya işe geç gelmesidir.

Ücret konusuna gelecek olursak,Reyon görevlisi ve Kasiyerin asgari ücret ile çalıştırıldığı firma da,Kasap-Şarküteri ve Manav personelinin maaşı yıl ve tecrübeye göre değişmektedir.

6 yorum :

  1. Hiç de öyle istediğiniz gibi değil vardiya sistemi. İlk iş görüşmesinde başka ikincisinde başka şey söylüyorlar asla vardiyanı değiştiremezsin asla izin gününü değiştiremezsin özel bir işin asla olamaz. İşe almak icin o kadar çok şey istiyorlar ki bir özel firmayla anlaşmalı tabi benim gözümdeki değerleri düştü çok hemde

    YanıtlaSil
  2. Türbanlı eleman çalıştırılmıyor sanırım. Hiç denk gelmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesettür konusunda sorun yok diye biliyoruz Özhan Markette.

      Sil
  3. 2.5 yıldır Özhan personeliyim.Işkurlu olarak başladım.Onca market sektöründe çalıştım 16 yıl.Keşke iş hayatıma Özhanla başlasaymışım.Sosyal haklarından ziyade insana değer veren bir kurum.Bi derdiniz,sorununuz olduğu zaman çekinmeden söyleyebileceğiniz,ve halledileceğinden şüpheniz olmayan bir yer.Kuruşuna kadar hakkınızı alıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  4. Tesettur sorunu var bone takmani istiyorlar dr bonesi ben sarkuteri icin basvurdum illa bone deyince kabul etmedim

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda