6.10.2015

Aldo Türkiye de Yatırımlarını Büyütüyor


İki yılda 10 adet mağaza açan, dünyanın ayakkabı ve aksesuar lideri ALDO’nun kurucusu Aldo Bensadoun
mağaza açılışı için Türkiye’ye geldi.

Kanadalı ayakkabı ve aksesuar devi ALDO'nun kurucusu Aldo Bensadoun, markanın ülkemizdeki büyüme sürecini yakından takip ediyor. Bensadoun, bu amaçla İstanbul’a gelerek, geçtiğimiz gün Maltepe Park AVM mağazasının açılışını da gerçekleştirdi.
İki hafta önce Antalya Terracity Alışveriş Merkezi’nde de bir mağaza açan, ALDO’nun Türkiye’deki diğer yeni mağazaları Forum Mersin ve İzmir MaviBahçe’de çok yakında açılıyor.

Dünya çapında 1900’ün üzerinde mağazası bulunan ALDO, sanal mağaza konseptini, önemli satış merkezlerinden biri olarak konumlandırıyor. 

Türkiye’ye övgüler yağdırdı.

Günümüzde 1900’ün üzerinde perakende satış noktası bulunan ALDO'nun kurucusu,‎Aldo Bensadoun Türkiye’deki büyüme ve potansiyel için övgüler yağdırdı. Açılış konuşmasında "İstanbul ve Türkiye’de olmayı seviyorum. Özellikle kendimizi evimizde gibi hissediyoruz ve müşterilerimizin ürünlerimize olan ilgisinden çok memnunuz. Hedefimiz onlara en son modayı en iyi kalitede, uygun fiyatlarda temin edip, kendilerini harika hissetmelerini sağlamak" diyenBensadoun, perakendenin geleceği konusunda da son derece pozitif mesajlar verdi.

Türkiye’deki mağaza hedefi kısa vadede 40’a ulaşmak!


Kanadalı ayakkabı, aksesuar ve çanta devi ALDO Türkiye’deki mağaza sayısını artırarak, 2016 sonuna kadar büyümeye devam edecek. Landmark Türkiye CEO’su Kemal Güven “ALDO özellikle Kanada ve ABD başta olmak üzere, dünyanın önde gelen alışveriş merkezlerinde ve modanın merkezi olarak kabul edilen şehirlerin hepsinde, her zaman en uygun lokasyonlarda yer alan bir marka. Amacımız yabancı sermayeyi ülkemizde büyütmek adına önemli adımlar atabilmek ve Türkiye genelinde de ALDO’yu yaygınlaştırarak daha ulaşılabilir hale getirmek. Bu kapsamda, Ekim ayı sonuna kadar mağaza adedimizi 12’ye, uzun vadede ise 40’a ulaştırmayı hedefliyoruz.” sözleriyle, ALDO’nun Türkiye’deki büyüme planlarının altını çizdi.

ALDO Hakkında: 
Uluslararası ayakkabı moda ve aksesuar perakende lideri ALDO, 1972 yılında kuruldu. 1900 mağazasıyla 94 ülkede satılan ALDO, sezonluk ürünleri, yakın moda takibi, benzersiz mağaza deneyimi ile lüks ile ulaşılabilir modayı bir çatıda buluşturuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda