23.10.2015

Beğendik Park Vera Pes Etti



Kısa bir süre önce Park Vera Avm'nin açılması ile Beğendikte aynı zaman da,Avm içine konuşlandırdığı Yaşam Mağazasını hizmete açmıştı.Nitekim büyük umutlar ile hazırlanıp,açılan mağaza Park Vera da bulunan bir çok mağaza gibi düşük müşteri sayısı ve düşük ciro sorununu bir türlü aşamadı.
Nitekim Beğendik beklenilenin altın da kalan ve kâr'dan çok zarar eden,bu şubesini kapatarak yoluna devam etmeyi tercih etti.Park Vera'da bulunan Mağaza Ekim ayının sonuna kadar tamamen boşaltılması bekleniyor.

11 yorum :

  1. Çöküşün başlangıcı mı?

    YanıtlaSil
  2. Park Vera Mağazasının kapanması,çok doğru bir karar.Zira mağaza ciro ve kârlılık anlamın da sürekli zarar ediyor olmalıydı.

    YanıtlaSil
  3. Neler oluyor bu şirkete. Mağaza kapatma, rafta ürün bulamama, finansal sıkıntılar vb. uzayıp gidiyor. Umarım kötü bir haber gelmez.

    YanıtlaSil
  4. Firma çalışanlarından aldığımız duyuma göre,finansal sıkıntılar neredeyse asgari düzeye inmiş durumda.Bunun dışın da şirket bu yıl sonuna kadar,mali sorunların tamamen ortadan kalkacağını öngörüyor.

    Şu an da,Beğendik ülkemizin perakende sektörünü domine eden firmaların için de yer alıyor.Olası bir kötü haber,sektörü ve çalışanları hayli kötü etkiler.

    Firma yetkilileri bu konu da,sitemizde bir açıklama yapmak isterlerse,bize ulaşabilirler.

    YanıtlaSil
  5. Umarım halletmislerdir finansal sıkıntılarini . Bu kadar sıkıntı varken kipa nin bazı mağazalarıni nasıl alacaklar merak ediyorum doğrusu

    YanıtlaSil
  6. Alışveriş merkezinde kalan diğer markalar ne durum da acaba? AVM'nin bir çekim noktası Beğendik o da gittiğine göre plan ne olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer markaların durumu da beğendik ile aynı sayılır,çünkü Avm'yi ziyaret eden yok.

      Sil
  7. 2016 da kapanir avm cok vasat

    YanıtlaSil
  8. Park Vera giderek azalan mağazalar ile adeta çöküş dönemi yaşıyor. Her gittiğimde bir mağazanın daha kapandığını görüyorum. Son olarak da; fast food katında iki yerin daha kapandığını gördüm.

    YanıtlaSil
  9. mehmet görmez15 Ocak 2016 14:09

    Avm çok ters bir yer de,güzelim çayyolu tarafı dururken bu dağ başına avm yapmayı fikreden adamın zekasına hayret etmeli.

    YanıtlaSil
  10. Yazıyı yazana kötü kapak olmuş.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda