21.10.2015

İlly Türkiye Pazarın da



Dünyayı espresso ile tanıştıran Illy, Türkiye pazarındaki yoluna Coca-Cola Şirketi çatısı altında devam ediyor. Markanın, soğuk kahve satış ve pazarlama faaliyetlerini üstlenen Coca-Cola Şirketi, pazara yeni ürünlerle giriyor. Dünyadaki en değerli ve en lezzetli kahve çeşidi Arabika kahve çekirdeklerinin mükemmel tadından ödün vermeden pazardaki yoluna devam edecek olan Illy’nin en büyük yeniliği, Caffe Tiramisu tadı olacak.
Yoğun ve zengin kahve tadındaki Caffe Espresso, hafif kakao ile lezzetlendirilen sütlü kahve Cappuccino, süt ile zenginleştirilen Caffe Macchiato ürünleriyle Türkiye pazarında yer alan Illy’nin yeni lezzeti Caffe Tiramisu, doğal vanilya ve kakaonun buluştuğu enfes tadıyla Türk damak tadına hitap edecek.

Illy’nin Türkiye pazarında bulunan dört çeşit soğuk kahvesi de, yüzde 100 Arabika kahvelerinden elde ediliyor. Hindistan, G.Amerika ve Afrika’da sadece dokuz bölgede yetişen Arabika kahve çekirdeklerinin en üst kalitedeki yüzde 1’lik kısmının kullanılmasıyla hazırlanan Illy kahveleri, her şişede aynı kalitede sevenleriyle buluşuyor. Serinletici ve yoğun lezzetiyle benzersiz bir soğuk kahve keyfi sunan Illy, düşük kalori ve kolay taşınabilen ambalaj tasarımıyla kahve severlerin yeni gözdesi olmaya aday.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda