20.10.2015

Park Bornova Yeni Yıl Kampanyası



Park Bornova Outlet Center'de yılsonunda yeni bir otomobil çekiliş kampanyası düzenleniyor. 15 Ekim- 15 Aralık günleri arasında 75 TL alışveriş yapanların katılacağı kampanya sonucu 17 Aralık'ta yapılacak çekilişle 2015 model Ford B- Maks talihlisini bulacak.

"Yeni yıla hızlı girin" sloganıyla Milli Piyango İdaresi izni ile Noter denetiminde düzenlenen kampanya süresince günde toplam 75 TL alış veriş yapan ziyaretçiler arasında 17 Aralık gününde çekiliş yapılacak. Kampanyaya 18 yaşından büyükler katılabilecek.
Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, Kasım ayında 12'inci kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan AVM'nin yeni bir otomobil kampanyası düzenlediğini belirterek, şöyle konuştu: "20 Temmuzda sona eren ve 25 Temmuz'da Milli Piyango temsilcileri ve Noter ile ziyaretçiler huzurunda yapılan çekilişle Bayraklı'da oturan talihlimiz yeni Ford Focus otomobiline kavuştu. Ford B- Maks kampanyamıza tüm İzmirlileri davet ediyoruz. Gelenekselleşen otomobil çekiliş kampanyalarından birini daha aynı coşku ve heyecanla gerçekleştirirken Outlet keyfini ve fırsatlarını şansla birleştirelim."

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda