6.11.2015

En Büyük Koton



Koton, stil sahibi koleksiyonları ve yeni açtığı mağazaları ile istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Dünyadaki en büyük, Beyoğlu’ndaki ise üçüncü mağazasını açan Koton, mağaza sayısını yurt içinde 241’e çıkardı. Yurt dışında da 146 mağazası bulunan şirket bugün 25 ülkede toplam 400’ün üzerinde mağaza ile hizmet veriyor. 
2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olmayı hedefleyen Koton, İstanbul’un kalbi İstiklal’de dünya çapındaki en büyük mağazasını açtı. Koton, 6 katlı bu yepyeni moda merkezinde tüm koleksiyonlarını bir anlamda tüm dünya vatandaşlarıyla buluşturuyor.

Özel koleksiyonlar olacak
Modern tasarımlarıyla hayranlık uyandıran Dilek Hanif’in Koton için özel olarak hazırladığı “Dilek Hanif for Koton” koleksiyonu göz kamaştıran bir gece şıklığı yaratırken, spor yaparken şıklığı elden bırakmak istemeyenler için yaratılan “Ebru Şallı Loves Koton Sport” her kesimde modaseverlere hitap ediyor. 

Özel koleksiyonların yanı sıra Koton Kids, Beauty, Lingerie, Beachwear, Partywaer, Koton Baby, Aksesuar, Koton Plus, Koton Jeans ve ayrıca Tuba Ünsal’ın Minnie’nin stilinden ilham alarak tasarladığı ‘Minnie by Koton’ mağazada ön plana çıkıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda