6.11.2015

Point Bornova Yeni Markalar İle Geliyor



Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından Bornova’da 350 milyon Dolar yatırım bedeli ile açılmaya hazırlanan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek. Her kesime hitap edecek markaları bünyesinde toplamayı başaran Point Bornova AVM, lüks markaları da İzmirlilerle buluşturacak.
Point Bornova AVM’de yer alacak 160 mağaza arasında İzmirlilerin merakla beklediği markalar da yer alacak. Vakko, İzmir’deki ikinci mağazasını yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde Point Bornova AVM’de açarken, Vakko Wedding, özel mimari konsepti ve dünyaca ünlü gelinlik markalarını birarada sunan yapısıyla düğün hazırlıkları yapanların vazgeçilmez adresi olacak.
İzmir’in en büyük Beymen mağazasının açılacağı Point Bornova AVM’de aynı zamanda Beymen’in farklı bir konsepti de yer alacak.
Point Bornova AVM’de kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatlarla sunan İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açacak. H&M Point Bornova, aynı zamanda Tükiye’deki en en büyük H&M mağazası olacak. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, özel ev dekorasyon konsepti H&M Home da satışa sunulacak.
H&M grubuna ait bir diğer marka olan ve Türkiye’de sadece İstanbul’da bulunan COS markası da Point Bornova AVM ile ilk kez İzmir’de mağaza açacak. H&M’in üst segmentte konumlandırdığı COS markası, modayı değil stili ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Ayrıca premium dünya markalarını bünyesinde barındıracak Brandy’s de İzmir’deki ilk mağazasını Point Bornova AVM’de açacak.Point Bornova AVM, Weekend by Maxmara, Furla gibi A plus markalara mekan sağlarken AVM içinde yer alacak EA7 Emporio Armani,  Armani Jeans, KIEHL’S , Sportsoul, Scotch&Soda ve Carrefour Gourmet gibi markaları ilk kez İzmirlilerle buluşturacak. Bu markaların yanı sıra her AVM’de yer almayan ancak Türk tüketicisi tarafından büyük talep gören Lacoste, Gant, SuperStep ve Nautica markaları da Point AVM’de alışveriş tutkunlarını karşılayacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda