6.12.2015

2015 Hindi Fiyatları



Yılın son günlerine yaklaştığımız günler de,şüphesiz marketler de yıl da bir defaya mahsus olmak üzere,farklı hindi üretici markaların tüm,yarım ve parça çeşitlerini kasap reyonların da bolca görebiliriz.

Genel de Aralık ayının yirmisinden sonra yeni yılın ilk haftası dahil olmak üzere,tüm gıda perakendecilerin de Hindi satışı gerçekleştirilmektedir.Yılın geri kalan ayların da,hindinin parçalanmış ürün çeşitlerini satın almanız mümkünken,tüm ve yarım hindiyi bulmanız neredeyse imkansız.

Belki onlar da Hindi firması olmasına karşın,piyasayı domine eden başlı başına üç firma vardır dersek,hata etmiş olmayız.Başta Banvit olmak üzere diğer iki firma ise Bolca ve Pınar'dır.Banvit ve Bolca bir çok market tarafından satılırken,Pınar belkide üretim kapasitesinden dolayı sınırlı perakendecinin tezgahların da bulunmaktadır.Tahmin edeceğiniz gibi Pınar bu iki firmadan fiyat olarak biraz daha pahalıdır.
2015 HİNDİ FİYATLARI

Geçtiğimiz yıl neredeyse bir çok farklı üreticisinin hindileri perakendeciler tarafından en az 10,95 TL en çok 13,49 TL fiyat aralığından satılmıştı.13,49 TL fiyata hindi satan marketler genel de yanın da,1,5 Litre Kola hediyesi verdiğini de eklememiz de yarar var.

Şu anki perakende de yaşanan durgun günleri baz alarak Hindi fiyatlarının geçen yıldan pek farklı olmayacağını,söylersek pek yanılacağımızı sanmıyorum.Zira tavuk fiyatların da yaşanan düşüş,hindi fiyatlarını da azami derece de etkileyecektir.

Farklı perakendeciler yaptığımız istişareler sonrasın da Hindi Fiyatlarının 12,49 TL ile 13,75 TL arasın da,bir satış fiyatı ile müşteriye satılması gerektiğini düşündüklerini ifade ettiler.Bu rakam olası bir rakam lakin,en kötü ihtimal Banvit,Bolca Ve Pınar gibi kaliteli firmalarının hindileri 13,00 TL den satılacaktır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda