1.12.2015

Bir Başarı Hikayesi Bizim Bakkal(lar)



Büyük perakendeciler geçtiğimiz 20 yıl da belkide eski toptancılar ve bakkalları bitirme durumuna kadar getirdi neredeyse.Özellikle metro politan olarak kabul ettiğimiz şehirler de ise,durum bu yazdıklarımızdan daha da vahim.
Lakin ülkemiz de bir il var ki,burada durum yukarıda yazdığımızın tam tersi.Nasıl olur derseniz kısaca anlatalım.Trabzon ilimiz de perakendenin ve zincir market anlayışının geliştiğini ve daha da gelişeceğini fark eden,toplam da birbirinden farklı 79 bakkal,birleşerek "Bizim Bakkal" topluluğunu kurmuştur.Ayrıca daha da öteye giderek bu kurumu Bakkalım A.Ş. altında toplayarak,adeta kuvvetli bir oluşum haline getirmişlerdir.Şu an için her şeyin yasal ve sağlam ilerlediği Bakkalım Aş'nin yönetim kurulu da bulunmaktadır.

Bizim Bakkal'lar şu an için çevremizde görebileceğimiz sıradan bakkalların aksine,barkodlu terazi ve okuma sistemi kullanarak,müşterisinin hem memnuniyetini hem de güvenini kazanıyor.Kurulduğu ilk günden bugüne yoluna sürekli gelişerek devam eden Bizim Bakkal şu an için toplam da 106 şubesi ile devam ediyor.

BİZİM BAKKAL ÇALIŞMA SAATLERİ

Trabzon halkına sabah 07:00 ile 23:00 arasın da hizmet veren Bizim Bakkallar ayrıca dini ve resmi bayramlarda da açıktır.


Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda