1.12.2015

Meşhur Peynirci Satılıyor mu?



Bir süredir perakende sektöründe yaşanan ciro düşüklüğü özellikle yerel perakende,zincirlerini hayli olumsuz bir şekil de etkiledi.Mali durumu sağlam zincirler bu süreçten,hafif sarsıntılar ile çıksa da,mali kaynakları kısıtlı zincirler ise,çareyi ya giderlerini kısmakta ve verimsiz mağazalarını kapatmakta buldu,ya da mağazalarını kendinden büyük zincirlere devretmekte.
Şu an için perakendenin kalbi sayılabilecek Ankara da,Bir Kulis haberi dolanıp duruyor.Söylentilere Meşhur Peynirci'nin tüm şubelerini,daha önce ortağı olan Çağdaş Marketlere devretti veya devretmek üzere.Diğer söylentiye göre,Meşhur Peynirci'nin tüm şubeleri Adese tarafından satın alınması söz konusu.

Meşhur Peynirci gerek müşteri sayısı,gerekse mağaza sayısı açısından perakendenin önemli aktörlerinden birisi olmasına karşın,hızla gelişen teknolojiye ve yenilikçi perakendeye ayak sağlayamadığından dolayı rakiplerinden rakiplerinden bir adım daha geri de kalmıştır.Umarız bu zor günlerini atlatıp,çalışanlarını mağdur etmeden yoluna devam eder.

1 yorum :

  1. Fiatlarının uygun oluşu yanında,birbirinden ilginç ve yöresel ürunler sinan M.Peynirci,bence aşırı kâr hırsı ile,süt ürünlerinin tamamını Balıkesir Birlik adlı firmaya yaptırınca,beş para etmez peynirleri ile süratle gözden düştü veçok müşteri kaybetti,cirosu düşünce fiatlarını artırdı,bu da onun sonunu getirdi.Van otlu peyniri diye,berbat bir peyniri,Kars eski kaşarı yerine tatsız tuzsuz taze peyniri kakalayınca,nasılsa alışmış herkes alır sandılar ve kendi ayaklarına kurşun sıktılar.
    Herkes fiat ve kalite konusunda kılı kırk yarıyor,bir kaç ayda bütün müşterisini kaybetti.
    Yazık oldu ama,sebebi yanlış izledikleri fiat ve kalite politikası.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda