13.01.2016

Bayındır Ziraat Odası Üyelerine VakıfBank Desteği



VakıfBank, Bayındır Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunuyor. VakıfBank’ın kredi paketleri ile oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyacı karşılanırken, ödeme planları da kişiye özel hazırlanıyor.
Halden anlayan bankacılık anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, son olarak Bayındır Ziraat Odası ile kredi protokolüne imza attı. Protokol kapsamında ziraat odasına üye olan Bayındırlı üreticiler, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipman alımına kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank desteği ile uygun koşullarda karşılama fırsatına kavuşacak.


Hasat dönemi ödemeli krediler

VakıfBank, tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştırıp, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor. Üreticilerin finansal danışmanlığını üstlenerek kişisel çözümler sunan VakıfBank, hasat dönemi ödemeli kredileri ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlıyor. Bayındırlı üreticiler, gelir akışlarına uygun ödeme planlarına sahip olmanın rahatlığını yaşıyor.


VakıfBank’tan çiftçiye TarımKart

Tarımsal üreticilerin finansal ihtiyaçlarını analiz ederek en uygun çözümleri sunan VakıfBank, bu kapsamda oluşturduğu TarımKart’ı müşterilerinin hizmetine sundu. TarımKart; mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi üreticiye girdi sağlayan her türlü bayi, ziraat odası, üretici birliklerinin yanı sıra sulama birlikleri gibi VakıfBank ile anlaşmalı üye işyerlerinde uygun şartlarda alışveriş imkanı sağlıyor.  Kart sahibi üreticiler tüm banka ATM’lerinden nakit çekim yapabildikleri gibi, borç ödemelerini gelir dönemlerine göre belirleyebiliyor. Dilerse borcunu erken ödeyebilen üreticiler, asgari ödeme tutarını yatırdığı takdirde, kalan borcu bir sonraki yıla bırakma imkanına da sahip oluyor.
VakıfBank’ın sunduğu yılda bir ödeme imkanı ile SGK, Bağ-Kur, elektrik, telefon, su gibi ödemelerini hasat zamanında yapabiliyor. Bunun için prim ve fatura ödemelerini, TarımKart’larına verdikleri düzenli ödeme talimatıyla gerçekleştirebiliyor, aile bireyleri veya çalışanlar için çıkarılabilen ek kart sayesinde üreticiler, işlerinin başından ayrılmadan, üçüncü kişiler aracılığıyla da bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda