12.01.2016

Hapimag Sea Garden'in Başarısı


Dünya genelinde 1 milyonun üzerinde turistin oylarıyla belirlenen ve en beğenilen otellerden oluşan HolidayCheck 2016 listesinde Türkiye’den 20 otele yer verildi. Bir önceki yıl yüzde 95 olan memnuniyet oranını yüzde 97’ye çıkaran Hapimag Sea Garden, en çok tavsiye edilen oteller arasında ilk sıralarda yer aldı.


Bodrum Yalıçiftlik’te mavi bayraklı ve su sporlarına uygun koyları; çevresini kuşatan geniş yeşil alanları ve çam ormanlarıyla unutulmaz tatillerin adresi Hapimag Sea Garden Resort, HolidayCheck 2016 listesinde Türkiye’yi temsil eden 20 otel arasına girdi.

2015 yılı boyunca dünya genelinde 1 milyon 80 bin turistin oylarıyla belirlenen HolidayCheck ödüllerinde 37 ülkeden 681 otel tatilcilerin beğenisini kazandı. Türkiye’den 20 otelin de kendine yer bulduğu listede, Hapimag Sea Garden üst düzeydeki beğeni oranıyla yerli turistler kadar yabancıların da gözdesi olduğunu gösterdi.
Tatil köyü ve rezidanslarıyla ünlü İsviçre merkezli Hapimag Grubu’nun Bodrum-Yalıçiftlik’te yer alan tesisi Sea Garden, bir önceki yıl yüzde 95 olan tavsiye oranını yüzde 97’ye yükseltirken; puanını 6 üzerinden 5.4’e çıkardı. Misafirlerinden aldığı olumlu yorumlar ile hizmet kalitesini her geçen gün artıran ve Türkiye turizm sektörünü en iyi şekilde temsil etmek için çalışan Hapimag Sea Garden, 2016 yılında da uluslararası düzeyde başarılara imza atmayı ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Hapimag Sea Garden hakkında:
Avrupa'nın başlıca şehirlerinde yer alan 60'dan fazla modern tatil köyü ve rezidanslarıyla ünlü İsviçre merkezli Hapimag grubunun en büyük tesisi olan Bodrum Hapimag Sea Garden Resort, Ege'nin masmavi ve berrak sularına uzanan çam ağaçlarının arasında yer alıyor.  Bodrum’un cennet köşelerinden Yalıçiftlik’te, 191 dönüm arazi üzerine kurulu, mavi bayraklı üç koya sahip olan Hapimag Sea Garden Resort, konuklarına unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Deniz manzaralı terasların çevrelediği büyük, güzel bahçelerden adını alan Hapimag Sea Garden Resort, mucizevi güzellikteki koyları ve etrafını çevreleyen çam ormanlarıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktasında yer alıyor. Bodrum şehir merkezine 17, havaalanına 45 km uzaklıkta bulunan tesis, 351 odalı Tatil Köyü’yle Hapimag’ın geleneksel tatil köyü anlayışıyla misafirlerini ağırlarken; otel bölümü 288 odası, restoran ve barlarıyla hizmet veriyor. 
Tesis, sağlık ve güzellik merkezi, spor tesisleri, Türk ve dünya mutfaklarının en özel lezzetlerini sunan restoranları ve çocuk tesisleriyle sakin ve huzurlu bir tatil için gerekli olan bütün imkanları sağlıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda