5.01.2016

NG Bedesten Avm Çok Yakın da



Toplam 23 bin 321 metrekare inşaat alanı ve 15 bin metrekare kiralanabilir alanı ile yol üstü konseptiyle inşa edilen NG Bedesten Alışveriş Merkezi 2016 yılının ikinci çeyreğinde kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 95 kilometre, Kartepe’ye 37 kilometre, Sapanca şehir merkezine 3 kilometre ve İzmit şehir merkezine 22 kilometre uzaklıkta yer alacak olan NG Bedesten AVM’nin kiralaması NTS Danışmanlık tarafından gerçekleştiriliyor. NG Bedesten AVM’de, Kütahya Porselen, NG Kütahya Seramik gibi birçok yerli ve ulusal marka yer alıyor. Bedesten’de, bin 250 metrekare yapı market, bin metrekare çocuk eğlence alanı, bin metrekare de market alanı bulunuyor. Toplam 20 adet bahçeli fast food ve cafe alanının yanı sıra doğa manzaraları ve teras katında 3 adet büyük restoran alanı yer alıyor.

Bedesten AVM lokasyon avantajına sahip olacak
Merkezi bir konumda hayata geçirilecek olan NG Sapanca Bedesten AVM’ye; Ankara gişelerinden iki saat, İstanbul gişelerinden bir saat, İzmit gişelerinden 15 dakika, Adapazarı gişelerinden 10 dakika içerisinde ulaşmak mümkün. İstanbul - Ankara yolu üzerinde dinlenme ve çekim merkezi oluşturacak olan NG Bedesten AVM aynı zamanda İzmit ile Adapazarı merkez ve ilçelerinden önemli bir müşteri potansiyeline sahip. Sapanca sahip olduğu lokasyon avantajı ile iş toplantıları ve özellikle sağlık turizmi açısından değerlendirildiğinde, İstanbul, Ankara, İzmit, Bursa gibi büyük şehirlere yakınlığı nedeniyle tercih ediliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda