16.01.2016

Van Avm'ye Rekor Ziyaretçi



Van, yeni cazibe merkezi Van AVM’yle bölgede büyük heyecan yarattı. Global Yatırım Holding tarafından gerçekleştirilen proje, bölgenin ekonomisine pozitif etkisinin yanında sosyal hayatını da canlandırdı.


Van’ın yanı sıra, çevre illerden hatta İran’dan gelenleri de ağırlayan Van AVM’yi günde ortalama 20 bin kişi ziyaret etti. 15 Aralık’ta kapılarını açan alışveriş merkezini üç haftada ziyaret edenlerin sayısı 450 bini buldu.

Yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren güçlü markaların işlettiği mağazaları, şık kafeleri, restoranları, konforlu sinema salonları, renkli eğlence merkeziyle bir anda cazibe merkezi olan Van AVM, kısa zamanda kentte yaşayanların keyifle zaman geçireceği bir buluşma noktasına dönüştü.

Kentin tarihindeki en büyük özel sektör yatırımını gerçekleştiren Global Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Bizim olduğu kadar bölge için de önemli bir yatırım hayata geçirildi. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. ‘Artık Biz de Vanlıyız’ derken bunda çok samimi olduğumuzu bölge halkı da anladı. Gösterilen yoğun ilgi ve destek bizi çok mutlu ediyor. Van AVM’nin başarısı başka yatırımcılara da cesaret verecek, sonuçta kazanan yine Van olacaktır” diye konuştu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda