2.02.2016

DeFacto da Sevgililer Günü Seçenekleri


Türkiye’nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto,
özel tasarım ürünlerden oluşan koleksiyonu ile Sevgililer Günü alışverişini keyifli bir deneyime dönüştürüyor. DeFacto, her zevke uygun hediye seçeneklerini cazip fiyatlar ve sürpriz kampanyalar ile sunuyor.


DeFacto’nun 14 Şubat Sevgililer Günü için önerdiği koleksiyonda, sevgilisine özel ve farklı bir hediye almak isteyenler için moda ve teknolojiyi birleştiren seçenekler sunuluyor. Cep telefonuna bağlanabilen bluetooth özellikli eldivenler, kişiye özel tasarlanan tişörtler ve şapkadan saate, bilekliklerden, çantalara kadar pek çok alternatiften oluşan aksesuarlar arasında herkese uygun bir hediye seçeneği bulunuyor.

”Perfect Fit” ilişkilere “Perfect Fit” hediyeler

Dünya moda trendlerine göre tasarlanan kıyafetler ve tamamlayıcı aksesuarlardan oluşan DeFacto’nun geniş ürün yelpazesinde, şıklığıyla dikkat çekmek isteyenler için de özel hediye seçenekleri bulunuyor. Her ortamda fark yaratan DeFacto kadınlarına şeffaf detaylı elbiseler, kırmızı süet ayakkabılar, kadife kimonolar, püskül, dantel ve payetlerle detaylandırılmış bluzlar ya da kolyeden çantaya uzanan aksesuarlar ile romantik bir sürpriz yapmak mümkün. Ayrıca vücudu kusursuz gösteren bluzlar, kıvrımları saran şık pantolonlar ve elbiseler de gecenin en göz alıcı kadınları için DeFacto mağazalarında “Perfect Fit” koleksiyonunda sunuluyor. Erkek koleksiyonunda ise şık tasarımlı saatler, kravatlar, kullanışlı cüzdanlar, özel tasarımlı kazaklar, fularlar ve ayakkabılar DeFacto’da mağazalarında sevgilisini şımartmak isteyen kadınları bekliyor.

En inovatif hediyeyi vermek isteyenlere “Elefon” eldivenler

Sevgilisine hem onu ne kadar önemsediğini hissettirmek hem de şaşırtmak isteyenler için sıra dışı hediye seçenekleri sunan DeFacto’da bu senenin yıldızı “Elefon eldivenler” olacak. İnovatif ürünleriyle genç yaşlı herkesin vazgeçilmez adresi olan DeFacto, hem sevdiklerinizin ellerini soğuktan koruyan hem de telefon olarak kullanılan eldivenleri büyük ilgi görüyor. Telefon ile bluetooth entegreli Elefon eldivenler, sevgilinizin telefonunu cebinden çıkarmadan, sadece eldivenini taktığı elinin başparmağını kulağına götürerek rahatlıkla konuşmasını sağlayacak. 

Your Design ile hediyenizi kendiniz tasarlayın

Sevgilisine daha özelleştirilmiş bir hediye vermek isteyenler de, Defacto Vialand mağazasında ve  www.defacto.com.tr adresinde sunulan “Your Design” uygulaması ile kendi hediyesini istediği gibi tasarlayabilecek. Dileyenler özel fotoğraflarını tişörtlere ve sweatshirtlere basabilecek, sevgi sözcükleri veya onlara özel esprili sözler yazabilecek. Bir benzeri daha olmayacak bu hediyeler, duyguları ifade etmenin eğlenceli yolu olacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda