16.02.2016

Evliliğie One Tower'de Evet Dedi



Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktası One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik bir evlilik teklifine ev sahipliği yaptı.

Sevgililer Günü’ne özel aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Kutsi’yi ağırlayan One Tower AVM’nin kalpler ve aşkın rengi kırmızıyla süslenen atmosferi, Ozan ve Gamze çiftinin duygusal anlarıyla taçlandı.
AVM girişine Sevgililer Günü kapsamında yerleştirilen Aşk Panosu’na “Benimle Evlenir Misin?” pankartı asan Ozan, sevgilisi Gamze’ye sürpriz yaptı. One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne girdiği anda karşısında sevgilisini görünce oldukça şaşıran Gamze, serilen kırmızı halıya diz çöken sevgilisinin yaptığı teklifi gözyaşları içerisinde kabul etti.

Çevrede toplanan ziyaretçilerin alkışları arasında birbirine sarılan genç çift, hayatı paylaşmanın ilk adımını One Tower AVM’de attı.

-Flamenko rüzgarı esti
Öte yandan, düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle de dikkati çeken One Tower AVM’de İspanyol rüzgarı esti. İspanyol dansçı Laura Hermo ve Grup Duende üyelerinin One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yaptığı Flamenko performansı ziyaretçilerden uzun süre alkış aldı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda