9.02.2016

Konya'da En Büyük Adese



İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 2016 yılında da yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Yılın ilk ayında Ankara’da Özgürlük ve Kızlıcahamam; Konya’da Aksinan mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Dedeman Oteli karşısındaki Alışveriş Merkezi içinde Adese Hiper’i açarak 154’üncü mağazasını hizmete aldı.
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila ve Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök’ün hazır bulunduğu açılış töreni, İttifak Holding ve gruba bağlı şirket yöneticileri, Adese yöneticileri ve müşterilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Adese olarak güvenli ve istikrarlı bir şekilde mağaza sayısını artırdıklarını ifade eden Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, kârlı ve sürdürülebilir büyüme için önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Mağaza dizaynlarını müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak planladıklarını belirten Gök, “Mağaza sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Adese olarak müşterilerimize binlerce ürün ile hizmet veriyor, hijyenik, sağlıklı, nitelikli ürünleri en uygun fiyatlar ile sunarak teveccühlerini kazanıyoruz. Diğer yandan büyüme, karlılık ve verimliliğe odaklanarak yalın, hızlı, modern mağazaları oluşturmak üzere mağazalarımızı değiştirip, yeniliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacak çözümler için mağaza konseptlerimize dokunuyoruz. Artık metrekare büyüklüğüne, ürün gamına, lokasyon özelliklerine göre kategorilendirerek oluşturduğumuz mini, midi, süper ve hiper mağaza formatlarında müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sille Yolu Kavşağı’ndaki yeni mağazamızla da Hiper formatında müşterilerimize hizmet sunacağız. Açılışa özel binlerce üründe çok özel indirimleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Sille Yolu Adese Konya’ya ve müşterilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu. Bölge olarak, Sille Yolu Kavşağı’ndaki alışveriş merkezi içinde yer alan Kipa’nın yerine açılan Adese Hiper mağazası, Adese’nin Kulesite mağazasından sonraki en büyük mağazası olma özelliğine sahip. Açılışa özel binlerce üründe büyük indirimlerin sunulduğu açılışa müşteriler yoğun ilgi gösterdi.

Konya Sille Yolu Adese Hiper mağazası, 4 bin 250 metrekare ticari alanda 90 personeli ve 26 kasayla müşterilerine hizmet verecek. Hazır yemek ve kafeterya bölümünün de bulunduğu mağazada müşteriler, Adese’nin Restore markasıyla kendi ürettiği unlu mamullerden kuruyemişe, et ve şarküteri ürünlerinden balık çeşitlerine, konfeksiyondan ayakkabıya, gıdadan temizlik ürünlerine ve kırtasiyeden oyuncağa,  zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesinden ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda