15.03.2016

DeFacto Çocuklarını Bekliyor


Global moda markası olma yolunda hızla büyüyen DeFacto, enerjisini tarzına yansıtmak isteyen çocuklar için hazırladığı 2015 – 2016 İlkbahar – Yaz Koleskiyonu ile rengarenk bir yaz vaad ediyor. DeFacto sezon trendlerini yansıtan eğlenceli ve stil sahibi ürünleri ile hem çocukların hem de annelerin ilgisini çekiyor.


Güneşin içimizi ısıtacağı sıcacık yaza macera dolu bir giriş yapmayı hedefleyen DeFacto, moda renklerle son trendleri buluşturduğu ürünlerini, ailelerin ve çocukların beğenisine sunuyor.   3 - 8 ve 8 – 14 yaş gruplarında, çocuk ve gençler için hazırlanan koleksiyonda eteklerden, gömleklere, şortlardan, elbiselere spor ayakkabıdan şeker gibi sandaletlere kadar birçok seçenek bulunuyor.
Etkisi tüm yaş guruplarında hissedilen “uzay” temasını sportif tarzda yeni siluetlerle harmanlayarak şehirli miniklere yeni bir tarz sunan DeFacto, siyah, beyaz, gri renklerden oluşan bu hikâyeye, şekil değiştiren ve karanlıkta parlayan baskılar ile eğlenceli ve merak uyandıran bir dünya oluşturuyor. DeFacto, Joggerlar, sporty etekler, file kumaşlar, yırtık detaylar, asit yıkama etkiler, uzay efectli kumaşlar, patch detaylar ile eğlenceli, cool kızın tercihi olmaya hazırlanıyor.

Minikler de trendleri takip ediyor
Klasik çiçekler ve vintage detaylarla süslenip yeni bir bahar görüntüsü elde edilen koleksiyonda,  yumuşak ve dökümlü kumaşlar; dantel garniler ve eğlenceli grafikler spor kıyafetleri daha romantik bir hale dönüştürüyor. Koleksiyonda 70’lerin boho etnik trendi önemli bir yer kaplamaktadır, patchwork desenler, kimonolar, püskül detayları önemli. Tropical grubu 60’ların retro esintilerini koleksiyona taşıyor, Dizi yırtık pantolonlar, minicik omuzları açıkta bırakan crop bluzlar, kimonolarla birlikte patch görünümlü baskılar, dantel detayları ile etniğe modern görünüm kazandırıyor. Koleksiyonun renk paletini  pembe, coral, indigo, sarı, toprak tonları ve detaylarda neon renkler oluşturuyor, açık mavi, somon, turuncu ve soft renkler öne çıkıyor.

Özel günler için özel kostümler

Çocukların sahne gösterileri, doğum günü, bayram gibi özel günler için pastel tonlarda hazırlanan kostümlerdeki süslü, parlak grafikler, papyon baskılar, minik yelekler ve tül etekler küçük kızların ve minik beylerin kendilerini prenses ve prens gibi hissetmelerini sağlayacak.
Özellikle neon renklerin yoğun olarak hissedildiği active wear koleksiyonunda ise renk değiştiren, karanlıkta parlayan, çift taraflı payetlerin kullanıldığı inovatif ürünler de DeFacto’nun küçük müşterilerinin ilgisini çekecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda