25.03.2016

YZB 2016 Nisan da



Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketler, 13-14 Nisan günlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 8'inci kez bir araya gelecek. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen; “Verimlilik” temasının her yönüyle ele alınacağı YZB 2016, üretimden tedarikçiye kadar sektörün tüm oyuncularını bir araya getirecek.
Organize gıda perakendesinin en büyük fuar ve konferans organizasyonu olan YZB 2016, Globus Fuar ve Kongre Yönetimi tarafından iki günlük bir programla gerçekleştirilecek. Organizasyon önceki yıllarda olduğu gibi fuar ve konferans olmak üzere iki ayrı bölüm olarakkapılarını aralayacak. Ana sponsorluğunu Coca-Cola İçecek, Eczacıbaşı, Sütaş, Unilever ve Ülker’in yaptığı etkinlikte şirketler, yeni ürün ve hizmetlerini interaktif stantlarla tanıtırken, sektör duayenleri deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Verimliliğin, rekabet gücü için öneminden hareketle pazarlama, operasyon, iş gücü, finans ve İK yönetiminde verimliliğin ana gündem konusunu oluşturacağı YZB 2016’da, Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, Vodafone Türkiye Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ ve Obase Yönetim Kurulu BaşkanıHaluk Alpay konuşmacı olarak yer alacak.

Sektöre yön veren isimler konuşmacı olacak
Perakendenin en önemli buluşma noktası olan organizasyonda her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün lider firmalarının, yeni ürün ve hizmetlerini interaktif stantlarda ziyaretçilerle buluşturacağını dile getirenTPF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek,  şunları söyledi: “Türkiye'nin yanı sıra yüzlerce ülkede operasyonlarını sürdüren yerli ve yabancı markaların sponsor olduğu, katılımcıları arasında perakende sektörüne yön veren markaların bulunduğu, sektörün geleceğini şekillendiren sektör duayenlerinin ise konuşmacı olarak yer alacağı YZB 2016, yine farklı ve sektörümüz açısından 'Verimli' bir organizasyon olacak. İş süreçlerinde başarıyı verimlilikle perçinlemek isteyen tüm üyelerimizi, sektördeki tüm paydaşlarımızı, ‘Verimlilik’ çalışmalarıyla neler yapabileceğimizi, deneyimlerden neler kazanabileceğimizi görmek adına buluşmamıza bekliyoruz.” 

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda