26.04.2016

DeFacto’dan İlk Gece Elbisesi Koleksiyonu


DeFacto, 18 parçadan oluşan ilk gece elbisesi koleksiyonunda, partiler, davetler ve mezuniyet baloları için birbirinden şık seçenekler yer alıyor. Son moda trendlerine göre tasarlanan koleksiyonda, her zevke uygun renk ve model alternatifleri bulunuyor.


 Hazır giyim ve moda sektörünün en büyük markalarından DeFacto, modayı yakından takip etmeyi seven müşterilerine özel koleksiyonlar hazırlamaya devam ediyor. İlk gece kıyafeti koleksiyonunu müşterileriyle buluşturan DeFacto, tüm özel günler ve kutlamalar için birbirinden şık seçenekler sunuyor.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun trendlerini yansıtan modelleri, bordodan maviye, beyazdan pudraya,  siyaha uzanan geniş renk yelpazesine sahip DeFacto gece elbisesi koleksiyonunda kadınlar, stillerine uygun seçenekler buluyor. 

Omuzları dantel detaylı romantik elbiseler, pullarla işlenmiş modeller ise davetlerde göz kamaştırmak isteyenler için ideal. Uzun ve kısa elbise modellerinden oluşan koleksiyonda, yaklaşan mezuniyet baloları için de birbirinden şık modeller yer alıyor. Bu göz alıcı koleksiyonda yer alan ışıltılı ayakkabılar da mükemmel şıklığı tamamlıyor.

Ulaşılabilir modanın dünya markalarından biri olmayı hedefleyen DeFacto’nun 18 parçadan oluşan ilk gece kıyafeti koleksiyonu, 79,99 TL’den başlayan fiyatlar ile, mağazalarda ve defacto.com.tr’de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

1 yorum :

  1. Genç bölümünde neredeyse yok denecek kadar az seçenek var.bütün mağazada köşeye küçücük bir çocuk ve genç bölümü yapılmış ve o küçük bölümdede tabelada yazan yaş gruplarının tamamına ait kıyafet yok

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda