20.04.2016

Novada Manavgat Geliyor



Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat; H&M, 3M Migros, LC Waikiki, Koton, DeFacto, Cinemaximum, Teknosa, Deichmann ve Starbucks gibi önde gelen 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.
28 Nisan Perşembe günü, saat 14.00’te açılacak olan Novada Manavgat, Antalya’nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat’ta kapalı otopark alanı dahil 78 bin metrekare inşaat alanında 120 yeni markaya ev sahipliği yapacak. 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Novada Manavgat; günlük 30 bin araç geçişinin gerçekleştiği Antalya-Alanya karayolu üzerinde, Antalya’ya 75 kilometre mesafede, Antalya–Alanya yolunun orta noktasında yer alıyor. Alışveriş merkezi ayrıca, Manavgat otogarının yanındaki kolay ulaşılabilir lokasyonu ile de bölge halkı ve turistler için bir çekim merkezi olacak.
Mimari konseptin yanı sıra kiralama, mağazalar dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri de Turkmall tarafından gerçekleştirilen Novada Manavgat; ulusal ve uluslararası markalarıyla ziyaretçilerin yeni yaşam merkezi olacak. Novada; bulunduğu bölgede, Manavgat ilçesinin yaklaşık 250 bin kişiye ulaşan kış nüfusuna ek olarak, Serik ve Alanya sakinlerinin de kapsadığı 650 bin kişiye hitap eden ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor.
Novada zincirinin en yeni halkası olan Manavgat; kadın ve çocuklara özel kulüp aktivitelerinden ünlü şarkıcı ve sanatçıların mini konser ve imza günlerine, çocuk etkinliklerinden alternatif şovlara kadar birbirinden renkli aktivitelerle Akdeniz’in sosyal yaşamına hareket katacak. 500’ü kapalı, toplam 1000 araçlık otopark alanıyla ziyaretçilerine konfor sağlayacak olan Novada Manavgat, yarı açık – yarı kapalı tasarımı ile ferah bir ortam sunacak.
Manavgat AVM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Eren ; “Toplam 150 milyon dolarlık yatırım değeri olan alışveriş merkezi; Türkiye ve Akdeniz Bölgesi’nin en fazla yatak kapasiteli turizm ilçesi olan Manavgat ve çevresi için 2 bin kişilik istihdam alanı oluşturarak bölge ekonomisi için de artı bir değer sunacak” dedi. Eren; Novada Manavgat ile yıllık 12 milyon ziyaretçiyi ağırlayacakları bilgisini verdi.
AVM geliştirme ve yönetim hizmetlerinde Turkmall imzası
Novada Manavgat için mimari konsept, kiralama, mağazalar dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri sağlayan Turkmall’un Başkan Yardımcısı Murat Sekmen, “10 ay gibi kısa bir sürede, Turkmall’un deneyimli ekibi ve tecrübesi ile Novada Manavgat’ı açılış aşamasına getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Turkmall’un Novada Outlet Söke, Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba’nın ardından gerçekleştirdiği 8. Novada projesi Novada Manavgat; bölgeye getirdiği uluslararası markalar ile yalnızca Manavgat için değil, çevre ilçeler için de yeni bir alışveriş ve yaşam alanı oluşturacak” dedi.
Mısırlıoğlu Mimarlık’tan Mimar Cüneyt Darı ise Novada Manavgat’ın mimari konseptini gerçekleştirmekten duydukları büyük mutluluğu ifade etti. Side Arkeolojik adasından esinlenerek gerçekleştirdikleri avm konseptini tarihle bütünleştirirken açık çarşı konseptini en iyi şekilde vurguladıklarını belirtti. Barok ağırlıklı mimariden esinlenerek hazırlanan yöresel bitkilerle bezenmiş toplamda 5 bin metrekare peyzaj alanı ile doğayla bütünleşen Novada Manavgat’ın bölgeye mutluluk vereceğini ifade etti.
Novada Manavgat AVM Müdürü Erdinç Bulut, Novada Alışveriş Merkezleri’nin alışverişin yanı sıra sosyal yaşama kattığı artılarına değinen Bulut, “Novada Manavgat, şehrin buluşma ve sosyalleşme noktası olacak. Cinemaximum sineması, Çocuk Kent ve Fun Gooo ile Antalya’nın en büyük çocuk ve yetişkin eğlence merkezine ev sahipliği yapacak. Ayrıca çeşitli aktivitelerle bölgeye renkli sosyal yaşam imkanı sunacağız” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda