11.05.2016

“Kırmızı Beyaz” Satış Noktası Açıldı



Euro 2016 için üretilen UEFA lisanslı ürünler ile A Milli Futbol Takımının iç saha ve dış saha formaları CarrefourSA Kırmızı Beyaz satış noktalarında satılacak. Milli takımlar perakende tedarikçisi CarrefourSA bünyesinde yer alan ilk “Kırmızı Beyaz” satış noktasının açılışı dolayısıyla İçerenköy CarrefourSA Kırmızı Beyaz satış noktasında bugün (11 Mayıs)bir tören düzenlendi. Törene, CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve İdari İşler, Organizasyonlar ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Milli Takım Eski Futbolcuları Alpay Özalan, Tümer Metin, Hakan Ünsal, Tolunay Kafkas, Bülent Korkmaz, İbrahim Toraman, Ümit Davala, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve Eski Futbol Hakemi Bünyamin Gezer katıldı.

Ürünler CarrefourSA’nın 17 marketinde satılacak
CarrefourSA Kırmızı Beyaz satış noktaları, İçerenköy CarrefourSA Hiper’in yanı sıra Merter CarrefourSA Hiper, Bursa Orhaneli CarrefourSA Hiper, Mersin CarrefourSA Hiper, Ankara Batıkent CarrefourSA Hiper, Maltepe Park CarrefourSA Hiper, Anadolu Hisarı CarrefourSA Gurme, Adana CarrefourSA Hiper, Erzurum CarrefourSA Hiper, Zekeriyaköy CarrefourSA Gurme, Haramidere CarrefourSA Hiper, Samsun CarrefourSA Hiper, Malatya CarrefourSA Hiper, Denizli CarrefourSA Hiper, Bayrampaşa CarrefourSA Hiper, Pendik CarrefourSA Hiper ve Acıbadem Nautilus Hiper olmak üzere 17 ayrı marketi içerisinde özel bir alanda kurulan satış noktalarında yer alacak. Kırmızı Beyaz’ların tümü bir haftada tamamlanacak.

Kırmızı Beyaz’larda, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) için üretilen UEFA lisanslı tişört, şapka ve futbol topları, A Milli Futbol takımı iç saha ve dış saha orijinal formaları ile futbolcuların imzalarının yer aldığı sınırlı sayıda forma satışa sunuluyor. İçerenköy mağazasında açılan CarrefourSA Kırmızı Beyaz’da, A Milli Futbol Takımı’nın başarılarının anlatıldığı küçük bir müze de yer alıyor.

“Desteklerimizi sürdüreceğiz”
CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, açılışta yaptığı konuşmada Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na her zaman destek verdiklerini belirtti. A Milli Futbol Takımı’nın lisanslı ürünlerinin gıda perakendecisi olarak sadece CarrefourSA Kırmızı Beyaz’larda satılacağını bildiren Ergin, “Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile olan işbirliğimizden çok memnunuz. CarrefourSA olarak Milli Takım’ı destekleyen tüm futbolseverlere destek vermek istedik. Bu satış noktalarımız ile Euro 2016 logolu orijinal ürünlere ulaşımı kolaylaştırıyoruz. A Milli Takımımıza olan inancımızla Euro 2016’da çok başarılı olacağı görüşündeyiz. Önümüzdeki dönemde de Milli Takımlar Perakende Tedarikçisi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda