11.06.2016

Makedon Milli Takımının Yeni Sponsoru



Orka Holding’in markalarından D’S Damat, Rusya’nın Spartak Moskova takımının ardından iki yıllığına Makedonya Milli Takımı’nın resmi giyim sponsoru oldu.
Türkiye moda perakendesinin lider şirketi Orka Holding, dünyaca ünlü futbol kulüpleri ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Orka Holding bünyesindeki D’S Damat markası, Rusya’da Spartak Moskova’nın ardından şimdi de iki yıllığına Makedonya Milli Takımı resmi giyim sponsoru oldu.
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, anlaşmanın, perakendede çeyrek asrı aşan tecrübeleriyle bölgesel olmaktan çıkarak adım adım küresel bir markaya dönüştüklerinin önemli bir yansıması olduğuna dikkat çekti.
Makedonya’da iki mağaza açılacak
Orka Holding olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Orakçıoğlu, aynı şekilde yer aldıkları pazarlarda ülkenin önemli değerlerine katkı sağlamaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. Orakçıoğlu, “Bu anlayışla imzaladığımız anlaşma kapsamında, Makedon futbolcular iki yıl boyunca D’S Damat kalitesi ile kendilerine özel hazırlanan koleksiyonu giyecek” dedi.
Anlaşmanın Makedonya’da D’S Damat markasının bilinirliğini daha da arttıracağını belirten Orakçıoğlu, “Makedonya’da bu yılsonuna kadar iki mağaza açmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Yılsonunda markalı ihracat hedefi 20 milyon dolar
Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Osman Arar da anlaşmanın Afrika’dan ABD’ye, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya dünyanın her bölgesine yayılma hedeflerine katkı sağlayacağını söyledi. Arar, “Bu yılsonunda 60 ülkede toplam 100 mağazaya ulaşacağız. Yurtiçi ile birlikte yılsonunda toplam mağaza sayımız 300’ü aşacak. Yılsonunda markalı ihracatta 20 milyon dolar, ciroda 500 milyon TL hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda