27.06.2016

Metro'un Son Mağazası Balıkesir'e



Toptan hizmet vererek, tüketici ve esnafa kaliteli ürünleri düşük fiyatlara satmasıyla tanınan Metro Gross Market'in 34'üncü şubesi, Ayvalık'ta açıldı. Halk açılışa yoğun ilgi gösterdi. Metro Gross Market Ayvalık Şube Müdürü Ahmet Orhan Taşlı: “Mağazamız haftanın 7 günü saat 08.00 ile 22.00 saatleri arasında müşterilerimizin hizmetinde olacaktır. Öncelikle Ayvalık'ta faaliyet gösteren profesyonel işletmelerle, sevkıyat hizmetimizle de Kuzey'de Gömeç'ten, Güney de Soma'ya varan bir güzergâhta profesyonellere hizmet vereceğiz.” dedi.

Coğrafi işaretli ürünlere ağırlık verdiklerinin altını çizen Taşlı: “Şu anda raflarımıza 60 çeşit coğrafi işaretli ürün yer alıyor. Örnek vermek gerekirse başta Ayvalık zeytinyağı, Salihli kirazı, Malatya kayısısı, Tekirdağ yardımcı peyniri, Aydın inciri, Kars kaşarı gibi coğrafi işaretli ürünleri tercih ediyor ve bu ürünleri güvenle müşterilerimize güvenle sunuyoruz. Buradaki amacımız; Türkiye'deki coğrafi işaretli ürünleri Metro Gross Market'in yurt dışındaki mağazalarındaki raflarda yer almasını sağlayabilmektir. Ama asıl hedefimiz halkımızın sofralarına kaliteli ve sağlıklı gıdaları güvenle ulaştırabilmektir. Yeni mağazamız başta Ayvalıklılar olmak üzere çevre ilçeler ve bölgedeki profesyonel işletmelere hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, Metro Gross Market'in 34'üncü şubesi hizmete girdi.

Toptan hizmet vererek, tüketici ve esnafa kaliteli ürünleri düşük fiyatlara satmasıyla tanınan Metro Gross Market'in 34'üncü şubesi, Ayvalık'ta açıldı. Halk açılışa yoğun ilgi gösterdi. Orhan Taşlı: “Mağazamız haftanın 7 günü saat 08.00 ile 22.00 saatleri arasında müşterilerimizin hizmetinde olacaktır. Öncelikle Ayvalık'ta faaliyet gösteren profesyonel işletmelerle, sevkıyat hizmetimizle de Kuzey'de Gömeç'ten, Güney de Soma'ya varan bir güzergâhta profesyonellere hizmet vereceğiz.” dedi.

Coğrafi işaretli ürünlere ağırlık verdiklerinin altını çizen Taşlı: “Şu anda raflarımıza 60 çeşit coğrafi işaretli ürün yer alıyor. Örnek vermek gerekirse başta Ayvalık zeytinyağı, Salihli kirazı, Malatya kayısısı, Tekirdağ yardımcı peyniri, Aydın inciri, Kars kaşarı gibi coğrafi işaretli ürünleri tercih ediyor ve bu ürünleri güvenle müşterilerimize güvenle sunuyoruz. Buradaki amacımız; Türkiye'deki coğrafi işaretli ürünleri Metro Gross Market'in yurt dışındaki mağazalarındaki raflarda yer almasını sağlayabilmektir. Ama asıl hedefimiz halkımızın sofralarına kaliteli ve sağlıklı gıdaları güvenle ulaştırabilmektir. Yeni mağazamız başta Ayvalıklılar olmak üzere çevre ilçeler ve bölgedeki profesyonel işletmelere hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda